Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

haha..przeczytalam tak samo :D :D ale zaraz pomyslalam, ze to nie przedmiot uzytku codziennego :O przynajmniej nie swiezy :D :D

Gość SSzaroperłowaaaaaa
Morzy mnie spańsko.. chyba polegnę.

Musialam zajac sie klonem :-) Uciekam tez juz do lozka z pekiem swiezych warzyw :D :classic_cool: Do jutra moi drodzy..🖐️ Spijta smacznie :D

Gość czarnażi17
za pózno wparowałam bo nikogo nie ma. pouczyłam sie... ide spać.

Dzień pluszowy (od pluchy) :) No ładnie. Zostawić Was na chwilę bez nadzoru i od razu jakieś orgie warzywne zaczynacie uskuteczniać :P Ja wiem, że ogórek to urządzenie wielofunkcyjne ale za mych szczenięcych lat to była "Załoga Gi", a nie "Szpara Gi" (skądinąd ciekawostka ogródkowa, przyznaję). w każdym razie Sodomia i Gomoria :D Jaja, co też trafnie Ola zauważyła są jak polska reprezentacja w kopaną. Biorą udział, ale nie wchodzą (chociaż natura ludzka nie zna granic) :) Olu, proszę pozdrowić Zygmunta. Spoko gość :D Odnośnie kaktusa, widziałem kiedyś (i pewnie nie tylko ja) rejestrację z USA (do rymu się nawet zrobiło...) - ANASLEX Niezorientowanym tłumaczę, że chodzi o Lexa Any :P BiKasiu, zajmuj się tym klonem porządnie. Może to klon płomienisty, albo tygrysi? Cenny materiał. A propos, jak się mikser sprawuje (odnośnie funkcji wspomnianych przez Mariusza)? :P Czarnażi17, jakiś dym sączył mi się z monitora ale nie wiedziałem, że to Ty wparowujesz :)

Dzień nie wiem jaki, bo nawet nie wyjrzałam przez okno :) Nie idę dzisiaj do pracy. Dzwonię do przychodni i zaczyna się... :O Doigrałam się po nocy z kaktusem :D:D:D Piter, dziękuję. Zygmunt pozdrawia Ciebie serdecznie i jeśli uskutecznimy Zlo - Wro, uściśnie Twoją dłoń osobiście :D Zgadzam się z Tobą w 100%, że nas nie możesz zostawiać bez nadzoru i proszę tego więcej nie robić. Co to mają być za absencje popołudniowo - wieczorne? :P Chyba będę musiała wyciągnąć konsekwencje i nałożyć na Ciebie sankcje, bo jesteś niesubordynowany :P :D Miłego wszystkim. Będę zaglądać. Ja, obłożnie chora :( Chora na chorobę kraju, w którym żyję... http://www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0 "To, co nazywamy „siłą ducha, jest po prostu odwagą niewyobrażania sobie własnego losu inaczej." E.Cioran

Ja znam taką chorobę. Nazywa się lenistwo :D A serio to współczuję Olu. Każde choróbsko to paskudztwo. Mam parę przewlekłych, niektóre nieuleczalne także wiem coś o tym. Ostatnio popołudniami zaczytuję się po prostu. Różne monografie militarne. A potem... potem była Liga Mistrzów. Przedwczoraj MŚ w siatkówce, następnie czytałem na pewnym forum wątek o katastrofie gibraltarskiej i tak to leci. Sekundy, minuty, godziny. Skądinąd czas jest najprostszą rzeczą. Zabawy z kaktusem, tak jak anaslex grożą chorobą lub kalectwem :P

Dziękuję za wyrazy współczucia. Przydadzą się :) No, ok, skoro zdradzasz nas s literaturą, sportem itd. to przynajmniej ja - wybaczam. Ale, ale... proszę nas tak nie zaniedbywać :P Choroba tego kraju to cwaniactwo ;) Rzecz dla mnie nienaturalna. A może i szkoda... Czymże jest kalectwo czy choroba w obliczu niezapomnianych chwil z kaktusem? :D

A gdyby powód zdrady byłby inny, to co? :D Człowiek nie może już zaznać "stosunkowo udanego" po południa czy też wieczoru? :P Wg mnie wszystko zależy od gatunku (niektóre są trujące) i rozmiaru kaktusa :D

O kurde. Zapisują od 10 minut i nie ma już ani jednego miejsca na rano. Dopiero popołudniu :O I to nie będzie stosunkowo udane popołudnie :D