Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WENTURA

szukam przyjaciela

Polecane posty

Eee... randka bez śniadania, to randka nieudana :D:P Dzień dobry :)

Piotrze no nic z tych rzeczy nie bylo:P to bylo pierwsze spotkanie:P poza tym jak to takie niezobowiazujace raczej, to po co mi snaidanie wole se w swoim domu zjesc w swoim sie obudzic!

Ola teraz prawinnie;D ide obiad robic:) tzn miecho doprawic:) Piotrze czy widziales jzu takie filmy jak: Lincz Chrzest Matka teraz od kotów??????? poluje na nei do poznej:)

Gość czarnażi17
to znowu ja, mam problem, wiem że głupi ale mam... już sie WeWo żaliłam, chyba moge was prosić o szczerą rade :(

Gość czarnażi17
setunia- no bo chodzi o to że nie lubie swojego imienia i planuje je zmienić za rok, ale nie wiem na jakie :(

Gość czarnażi17
WeWo też wie o co mi chodzi :(

ŻiŻi, no co Ty :) Naprawdę Twoje imię nie jest złe! Serio! Spójrz na to z innej strony - jest oryginalne i tyle :) Zaczekaj ze zmianą, a jeśli się zdecydujesz to znajdź takie, które do Ciebie pasuje, z którym będziesz się dobrze czuła :) Posłuchałam Kasiu... :) Dobra, ja lecę spać. Koniec obijania się :O Dobranoc :)

Gość analegos78798
czarne glany- dzięki, ale uwierz mi że wolałabym mieć jakieś inne imie. takie z angielskim odpowiednikiem. nie wiem co komu może podobać sie w moim imieniu... podoba mi sie lepiej już Nikola.

Gość analegos78798
analegos78798- to też ja jestem pod tym nickiem czarnażi17 też :)

Dzień dobry. Dziś teoretycznie ma być słonecznie. Rozaliom i Franciszkom wszystkiego najlepszego :)

Dzień dobry. W imieniu wszystkich Franciszków dziękuję za życzenia. ŻiŻi Nikola? Eee... Nie kojarzy mi się dobrze. Właściwie to po co Ci angielski odpowiednik? ;) Uważam, że wszystkie Nikole, Dżesiki, Keviny itd. to taka desperacka próba nadania prestiżu... a efekt jest odwrotny.