Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66656y67776

Dzieci XXL....

Polecane posty

Gość 66656y67776

Na onecie jest fajny serial dokumentalny o otyłych dzieciach..... http://vod.onet.pl/pokolenie-xxl,pokolenie-xxl,3496,0,3497,odcinek.html (jak się rozdzieliło to spacje pousuwajcie) ok. 20 minuty jest wątek na temat zdrowej żywności w szkole i zaczyna wypowiadać się jej matka taki gruby borsuk- bidne dziecko nawet jak jej w szkole dadzą pseudo zdrową żywność matka napcha ją czipsami i słodyczami :o

Gość 66656y67776
śmieszne są te matki grube zresztą..... posypujące makaron stertą żółtego sera i pytające od czego tak się tyje skoro ser półtłusty a makaron pełnoziarnisty....

Gość terew
a kogo to obchodzi,co żrą grube kabany

Gość oluuuudzieee
zeby 7 letnie dziecko wazylo prawie 55 kg? :o

Gość znam ich
moje ma 14 lat i 41 kg (dziewczynka) a i tak patrzę i kontroluję co je .I słodycze pozwalam jeść tylko w weekend w małej ilości

Gość chcialabym spytac
Jak byłam dzieckiem to miałam koleżanką, za którą matka ciągle ganiała z jedzeniem. Dziewczynka już wtedy miała sporą nadwagę, a matka cały czas "Córuś, nie jesteś głodna?" i wpychała w nią pączki, zapiekanki, cocacolę, frytki... Na szczęście w końcu (jak miała 16 lat) lekarz interweniował i przeszła na dietę, schudła chyba ze 30 kg

Gość oluuuudzieee
to smutne ze ci rodzice nie widza jakie gooowno wpychaja swoim dzieciom.....

Gość jfwieoahf
a ja sobie żrę co chcę, czekolady, batony, kebaby, hot-dogi, hamburgery, pizze, zapiekanki, konserwy, potrafię zjeść naraz pół chleba 0,5 kg, do tego odżywiam się bardzo nie regularnie, nieraz nie jem nic cały dzień i nie odczuwam wcale głodu, nieraz nażrę się jak świnia, i co? no mam lekką nadwagę ale wcale po mnie tego nie widać hehe i jakoś nie tyję a ostatnio nawet chudnę :( nie wiem dlaczego, przez ostatni miesiąc straciłem 2,5 cm w pasie

Gość abcxzKoralik
ja tez mam taka matke co biega i caly czas wszystkich namawia dfo jedzenia. jest ona gruba (ale nie tak bardzo) caly czas na mnie sie drze ze gowno jem, kaze jesc smalec i mnostwo innych tlustych rzeczy mowiac ze takie jedzenie jest pozywne. moja mlodsza siostre upasla, ma 159 cm i wazy ponad 60 kg