Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciążonaaa

Czy na początku ciąży jest to normalne

Polecane posty

Gość zaciążonaaa

Trudno mi powiedzieć czy to ból. Zawsze miałam bolesne miesiączki więc napewno to nie taki ból. Nie jest on ciągły raczej pwooduje dyskomfort. Czy to jest normalne czy może coś jest nie tak?

Gość 222222
ja tak miałam, takie kłucie, ciągnięcie na dole brzucha... przeszło gdzieś w 3-4 miesiącu

Gość andziiiiaaaa
TAK TO NORMALNE ;ALE MINIE WSZYSTKO SIE UKLADA

Gość nclashlfbcc
moja przyjaciółka na poczatku ciąży miała cały czas lekkie bóle jakby miała dostać okres, ponoc wiele kobiet tak ma.

Gość alaanala
ja tez mialam na poczatku ciazy takie dziwne bole ,ponoc kazda takie ma. nie przejmuj sie

Gość no ja tez tak mialam na poczat
ku ale pozniej mi przeszly same

Gość zaciążonaaa
kurcze jestem przed wizytą u lekarza i zaczynam schizować:(, że coś jest nie tak. Poza tym bólem brzucha i piersiami wszystko ze mną ok . nie mam mdłości co mnie to martwi bo może coś nie tak jest?

Gość se mła
nie kazdy ma mdlosci w ciazy. ja w 1szym miesiacu tez mialam mocne bole jakby na @ i klocie takze chyba to normalne

Ja takze mialam takie bole, czasami dalej je odczuwam ale rzadko. Lekarz mowil ze to spowodowane jest tym, iz macica sie rozciaga

Gość se mła
napewno jest wszystko ok. nie denerwuj sie bo to szkodzi dzidzi. zreszta znam te obawy przed wizyta u gin w ciazy (czy wszystko jest ok)- zwkaszcza przed usg...

Gość zaciążonaaa
no własnie ta wizyta to jak wyrocznia . Starałam się 10 miesiecy więc może dlatego mam obawy i tak nie dowierzam trochę że się udało

Gość ja też tam miałam

Gość zaciążonaaa
kurzce jak czytam artykuły w necie to w wiekszości piszą że jakiekolwiek bóle brzucha zwłaszcza na początku zapowiadają coś złego

Gość zaciążonaaa
kurzce jak czytam artykuły w necie to w wiekszości piszą że jakiekolwiek bóle brzucha zwłaszcza na początku zapowiadają coś złego

Gość se mła
a ktory jestes tydz?? ja jak mialam te bole to nawet nie myslalam jeszcze ze ejstem w ciazy ale byly na tyle intensywne ze myslalam "kurde co jest- musze z tym isc do ginek." okazal sie 5 tc i to calkiem zdrowej ale ból bólowi nierówny

Gość zaciążonaaa
jestem w 6 tygodniu. Trudno opisać nie jest to ból mocny że musiałabym się położyć czy wziąść jakie leki. Jest on umiarkowany

Jestem w 8 tygodniu ciąży. Mam cały czas ten dyskomfort o którym piszesz. Byłam u lekarza, biorę nospę i tak ma być. Wszystko jest ok, chyba, że zaczną się plamienia lub krwawienie. Wtedy trzeba szybko działać. A za mdłościami nie powinnaś tęskić. Ja strasznie się męczę. Nie ma czego zazdrościć. Jesteś w grupie szczęściar, których być może to nie dotknie. :)

Gość zaciążonaaa
chyba za dużo czytam w tym necie. Fakt że w artykułach piszą że każdy ból jest oznaką czegoś złego. natomiast na forach wypowiadające się kobiety mówią że to normalne że ich ciąże rozwijają sie prawidłowo. Więc może trochę przesadzam. Tak mówiłam że nie mam mdłości właśnie teraz zaczęło mnie jakoś mdlić

Ja jestem obecnie w 16 tc. Takie bóle są zupełnie normalne, bądź spokojna. Rozciąga się macica, robi miejsce dla maleństwa. Nie martw się:)

Gość zaciążonaaa
dziękuje wam za wsparcie chyba tego potrzebowałam. Kurcze mam nadzieje e dożyje do tej pierwszej wizyty

Gość zaciążonaaa
piersi to bolą mnie zdecydowanie bardziej niż zawsze bolały przed okresem

Gość zaciążonaaa
może zadam głupie pytanie ale co tam może ktoś odpowie. Czy jak kilka osób mi powiedziało za nim ja zdążyłam że jestem w ciąży bo podobno to widać po mojej buzi to jest szansa że jest wszystko ok że nie jest to ciąża pozamaciczna albo puste jajo.

Gość zaciążonaaa
nie dziękuje:) a w którym tygodniu usłyszałaś serduszko?

Ja miałam usg w 6 tc i 1 dzień dokładnie. Straszne maleństwo było, ale lekarz powiedział, że ok. Mam torchę komplikacji, bo obok dzidzi jest krwiak i muszę leżeć. Piję leki i mam nadzieję, że szybko się wchłonie. Ale skupiam się na pozytywach. Jestem w ciąży.

Gość lulinka
a od kiedy czujesz ten ból? ja jestem jeszcze przed testem (tydzień), ale czuję ból od początku owulacji do teraz z kłucia do właśnie takiego ciągnącego, ścisku ,lekko jak na okres, ale troszkę się różni. Zastanawiam się czy zaszłam. zobaczymy

Gość zaciążonaaa
robiłam dwa testy w odsętpach trzy dniowych oba pokazały dwie grube krechy

Gość zaciążonaaa
lulinka trudno powiedzieć ja przed okresem czuła się zwykle jak na okres ból piersi, bóle podbrzusza ale okres nie nadszedł. Mam regularne cykle nigdy mi się nie spóźnił więc właściwie następnego dnia już domyślałam się o co chodzi no i po tygodniu zrobiła pierwszy test:)

Gość zaciążonaaa
lulinka kochana życzę Ci tego z całego serca ale z doświadczenia wiem że lepiej się nie nakręcać. ja wyjątkowo w tym miesiącu którym się udało nie nastawiałam się i nie doszukiwałam objawów czekałam na okres i prosze.