Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamieżam się rozwieść

Rozwód z jego winy?

Polecane posty

jestem z mężem 7 lat po ślubie, półtorej roku temu miał wypadek i jest niepełnosprawny, porusza się na wózku, mam dosyć i nie chcę sobie całego życia zmarnować z nim, wystarczy mi te półtorej roku zmarnowane, czy jest szansa aby sąd orzekł rozwód z jego winy? mamy wspólne mieszkanie i chciała bym je mieć dla siebie? myślicie że sąd spojrzy na to obiektywnie czy będzie patrzył przez pryzmat jego kalectwa?

Gość ania_na_diecie____
JA PIERDOLE ;MZ KIM ON SIE OZENIL;ale cie zycie nauczy jeszcze,a jak ci by sie takie cos przytrafilo,ok twoj klopot , PROSZE NAPISZ CZY MACIE DZIECKO I DO KOGO JEST PODOBNE WASZE DZIECKO; I CZY TO JEST FAKTYCZNIE WASZE PIERWSZE !!POCZETE DZIECKO;A COS CI ODPISZE;serio

mamy dziecko, jedno, syna, ma 5 lat, ale ja nie chcę dziecka mu zabierać, z dzieckiem ciężko mi będzie nowego partnera znaleźć, niech on je sobie wychowuje, chcę tylko mieszkanie

Gość zdołowanyświatem
ty jesteś pierdolnięta prowo jak nic

Gość ania_na_diecie____
NO ALE DO KOGO JEST PODOBNE TE DZIECKO WASZE PIERWSZE ??? COS CI POWIEM JAK MI POWIESZ ; DO KOGO JEST PODOBNE

Gość bardzo kiepska prowokacja
i w dodatku niesmaczna:(:(

Gość Spadłam
[zgłoś do usunięcia] Britnej z Pirs A pamietasz jeszcze słowa przysiegi tepa babo ? Zakładać taki prowokacyjny temat to niezdrowe,obyś za tydzień sama nie była kaleką :(

Gość Spadłam
To do uutorki ofcourse

Gość no to oczywiste ze prowokacja
tylko zamierzam piszemy przez "rz" dziecinko,zamiast wagarować przed kompem isc do szkoly na lekcje ortografii .

Moze i prowokacja, ale ja znam taki przypadek. Gosciu mialw ypadek i tez jest na wózku. Zonka twierdzi ze zmarnował jej zycie i ze ona ma prawo korzystac z jego uciech. Wiec się łajdaczy na prawo i lewo. Przyprowadza czasami kogos na chate a mezulek w 2 pokoju.

Gość kurew nie trzeba siać
same się rodzą

Gość o kuźźźźźźźźźźźźwa
szok!!!!!!!!!!!!!!!! złóż pozew, podaj to na kafe w jakim sądzie, będziesz miała poklask niesamwity.Co za kurwiszcze z ciebie, mąż po wypadki, niepełnosprawny, ty mu jeszcze dziecko zostawiasz?!!!!!!!!!!!! Bo cie pipa swędzi.

Gość ania_na_diecie____
SWIETE SLOWA :-) NIE MA SIE Z CZEGO SMIAC; KRETYNKO!!! NIGDY BYM NIE OPUSCILA MEGO MEZA KALEKI; PREDZIEJ ZDROWEGO NIZ CHOREGO!!!

lepiej idz -miało byc sorry,ale sie zdenerwowałam ze tacy tępi ludzie zaśmiecają forum.

no nie mów Britnej z Pirs ,że sąd może uznać powód (nieszczesliwy wypadek w wyniku którego człowiek został kaleką)do rozwodu .

Gość wirowka
a jak baba chce facetowi dziecko odebrać to się rzucają, że niesprawiedliwość! Ajak uczciwie mówi, że nie chce mu dzieciaka zabierać to też źle??

10:59 [zgłoś do usunięcia] no to oczywiste ze prowokacja no nie mów Britnej z Pirs ,że sąd może uznać powód (nieszczesliwy wypadek w wyniku którego człowiek został kaleką)do rozwodu . Nie powiedziałam ze sad uznał. Wiem ze kobieta chce rozwodu własnie z powodu Jego wypadku.