Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojajebehehe

Facet a ex

Polecane posty

Gość ojajebehehe

Jestem z facetem pół roku, i nie rozumie jednego on ma w telefonie numery swoich ex...Nie pytałam sie go ale zastanawia mnie po jaki ch uj mu to jest potrzebne...Wiem że się z nimi nie kontaktuje ! niektóre juz wyszły za mąż maja dzieci inne powyjeżdżały.... Czy to normalne ? Bo ja już sama się pogubiłam.

Gość titiritek
ja jestem ze swoim 3 lata i tez ma te numery. i maile, i nr gg, i foty, pamiatki i inne badziewie i tez nie wiem po chuja

Gość HAHAHAHAHAMAMAMAMA
LUBI MIEC DUZO NUMEROW TEL; NIE WIESZ CO ZROBIC; ZMIEN JAKIS MUMER W TYM NUMERZE TEL; I NIECH SE GO TRZYMA ;JA MOJEMU TAK POROBILAM;HAHAHAH I UDAJ ZE NIE EJSTES ZAZDROSNA; MOJ MI KIEDYS POWIEDZIAL ZADZWONIE DO MOJEJ EX A JAK TAK PODALM MU TELEFON I MOWIE DZWON; ZOBACZYSZ ZE NAWET NIEBEDZIE CHCIAL GADAC ONA Z TAKIM SMIECIEM JAK TY ;TYLKO JA SIE MMECZE I MAM TYLE SILY;HAHAHAHA ZWATPIL JELOP;HAHAHA NIE DAJ SIE BADZ MADRZEJSZA OD FACETA ;JESTES BABA RAFINOWANA EWA Z KRWI I KOSCI;HEE

Gość ojajebehehe
pamiatek i fot nie ma tylko te pieprzone nr fona

Gość ojajebehehe
oni sa śmieszni kolekcjonują nr żałosne jak ja sie rozstałam z facetem to nic po nim nie mam a nr skasowałam pierwszy normalnie żal

Gość ojajebehehe
nie szpieguje nie czytam esów bo mnie to nie interesuje ! ale zauważyłam te nr wtedy kiedy musiałam od niego zadzwonić. Doznałam szoku no ku rwa nie czaje go

Gość hmmm m mm
ja tez mam nr itd moich exow z wszystkimi mam dobre stosunki ale fakt jest taki ,ze nie są już dla mnie ważni :classic_cool:

Gość hmmm m mm
hej artefakt 🖐️

Gość ojajebehehe
a co to ma do rzeczy ile mam lat ! W poprzednim związku byłam 5 lat i mój facet nie miał nr nawet koleżanek ! bo mu nie były potrzebne. a ten no nie wiem co mam o nim mysleć. nie jestem przyzwyczajona do takiego czegoś i nawet nie mam zamiaru sie przyzwyczajać

hej hmmmm dobre podejście:) nie miał numerów kolezanek? a to juz jakis zamordyzm i uwięzienie:D ok, to co napisałas już mi wszystko wyjaśniło:D

czy to normalne ? nie mój mąż nie ma pamiątek, fotki ma ( sa u jego rodziców ) nie wspomina o byłych po i po co

Gość ojajebehehe
No właśnie on też nie wspomina, nie ma pamiątek i nie ma fotek. Nie ma po nich nic! Tylko te nr fonów mnie przerażają.

twój facet jest nieostrożny.. juz dawno powinien pozmieniać imiona dziewczyn na jakieś inne... np. Ania na AA ... Kaśka blondi na Biały itp. każdy średnio rozgarnięty facet tak robi, ale twój to chyba jakis naiwny żółtodziub :D

Gość ojajebehehe
Co on je kolekcjonuje hehe to jest według mnie szczeniarskie

Gość ojajebehehe
ale po jaki chuj ma zmieniać i tak bym się dowiedziała... nie dzwoni do nich nie pisze nie kontaktuje sie z nimi.. to po jaki chuj je ma

Gość titiritek
ja nie szpiegowalam. sam mi pokazywal. nie zeby specjalnie, ale sie z niczym nie kryl. raczej sie z tamta nie kontaktuje. chyba w koncu z nim pogadam a mnie osobiscie nic po bykym nie zostalo. wszytsko wykasowane albo wyrzucone.

...po co ma zmieniać? No własnie po to głupia pipo, żebys przypadkiem lub celowo wertując jego kontakty nie wiedziała czyje to numery :D