Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papinia

Mozna zmniejszyc poped seksualny u kobiety?

Polecane posty

Gość papinia

Witam, mam 22 lata i nie wiem jak zmniejszyc swoj poped seksualny. Ja bym chciala kochac sie z partnerem codziennie, fizycznei i psychicznie czuje taka potrzebe, a kochamy sie 1-2razy na tydzien max, czasami rzadziej. mam dosc klocenia sie z nim, tego ze mowi mi ze juz nie potrzebuje tak seksu (kiedys potrafilismy pare razy dziennie). Nie chce zeby mi mowil ze jestem seksoholiczka, czy ktoras tak ma? sa moze na to jakies tabletki? Konczy sie to tak, ze budze sie rano mam na niego ochote, on nawet o tym nie pomysli, jak wychodzi ja sie onanizuje myslac o tym jak sie kochamy, nie chce tak... wole juz nie chciec w ogole seksu :(

Nie mozna..pisze Ci to uzależniona od sexu..i zreszta bardzo z niego zadowolona kobietka:-P

Gość afi01
papinia masz meila?to coś ci napiszę.

Gość papinia
heero1@o2.pl

Gość papinia
jestes zadowolona bo masz udane zycie seksualne, ja zdrady nie biore pod uwage, pytam sie go wprost co mam robic, onanizowac sie, czy meczyc, czy co... on w wiekszosci unika tego tematu, raz mwoi ze to krepujace, raz ze sie bedzie staral bardziej, raz ze powinnam sie leczyc...

Nie Ty masz sie leczyć:-) zmień faceta..nie pasujecie do siebie Teraz masz problemy ..co bedzie za kilka lat? Zresztą sexto cos pieknego i potrzebnego nam do zyucia jako powietrze..jezeli on nie potrzebuje tlenu..to daj mu skisnąć w swoim smrodku....a Ty dziewczyno żyj pełnia zycia..bo tylko raz żyjemy:-)

Gość wdwdwd
przykro mi ja mam to samo z zoną ja lubię zabawy, lizanie,dotykanie i nic na to nie pomaga ciągle mówi że niema takich potrzeb

Gość papinia
Widzicie, problem jest taki ze poza seksem jest wszystko wspaniale, zapewnianie o uczuciu, o tym ze jestem bardzo atrakcyjna, poswieca mi duzo czasu i po prostu czuje ze mu zalezy, do tego sama go bardzo kocham + jestem w 3 miesiacu ciazy... Wiec szkoda dla seksu zrezygnowac z takiego uczucia... echh :(

Gość iwetta30
mam to samo. mam duzy popęd. jeszcze nie mieszkam z chlopakiem, poki co seks mamy raz góra dwa w tygodniu. mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. mój sposób to masturbacja i fantazjowanie. wlasciwie caly czas chodze nakrecona-mam erotyczne samopoczucie. CIESZ SIE TYM. duzy poped to dar, a nie przeklenstwo. wszyscy najwieksi ludzie w historii mieli ogromne popedy-TO UDOWODNIONE, POCZYTAJ W NECIE zagadnienia z zakresu seksuologii! pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale bym chciał mieć taką napalona kobietę, sama esencja seksu non stop, zboczone myśli, wilgoć, sperma non stop rżniecie mmmmmmmmm

Oj autorko..to teraz masz problem:-0 Nie chce byc wyrocznią ale albo znajdziesz kochanka albo odejdziesz od faceta