Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka 21

oparzenia po solarium-pomocyyy!!!

Polecane posty

Gość katarynka 21

wczoraj przesadzilam chyba z solarium :( cala twarz mam purpurowa:( smaruje twarz zelem krememi:( ile utrzymuje sie ten straszny czerwony kolor? mam tak 1 raz a gdzies czytalam ze okolo 3 dni:(

kolejna blachara z solarium :-o wiesz głupia pipo, że w ciągu roku możesz spędzić tylko 20min. na solarium ... bezpieczna dawka żeby nie dostać raka skóry.. :-o

Gość katarynka 21
blachara z solarium taaa ... a tu cie musze zmartwic bo na solarium poszlam tylko mdlatego ze wybieram sie na wesele i nie chcialam byc blada i prosze nie obrazaj ludzi skoro ich nie znasz...

Nie współczuję, naprawdę :P Ciesz się, że Ci się jeszcze nie usmażyło to, co u nie blachar nazywamy mózgiem :D

Gość ale z was durnie ze hej
smaruj sie pan the nol i powinno do 2 dni zbrazowiec.ewentualnie skora ci zejdzie :o

Gość katarynka 21
umiecie tylko kogos obrazac a pomocy zero papa tepi kafeterianie:*

Gość katarynka 21
ale z was durnie ze hej -dziekuje:*

nie trzeba byc blachara.moj chlopak tez wczoraj poszedl .rok nie chodzil bo byl juz prawie przeswitujacy.poszedl na 8 min.i sie okropnie spalil.smaruje go tym pan the nolem i brazowieje. smaruj duzo skore balsamem.

było tyle słonecznych dni w kwietniu... nie mogłaś idiotko postawić leżak na balkonie i złapać troche słońca? :-o

Ewentualnie bedzie sie z ciebie na tym weselu sypac jak łuski z karpia na wigilie :D Trzeba sie bylo skonsultowac z blacharami na ile isc pierwszym razem....

drzewiecki wez sie pierdolnij w ten glupi pusty leb.nie kazdy ma tyle czasu co ty zeby siedziec na balkonie . ty wylacznie siedzisz na dupie przed kompem. tak cie czytam i daje ci 15 lat.

hehehe :classic_cool: solidarność blacharska? :classic_cool: przecież od razu widać po gębie, że ktos opalał się na solarce... to takie prowincjonalne i kurrewskie :-o

"nie trzeba byc blachara.moj chlopak tez wczoraj poszedl .rok nie chodzil bo byl juz prawie przeswitujacy" Padłam ze śmiechu :D No, racja... jak można się w ogóle ludziom na oczy pokazywać nie będąc lansiarsko opalonym :D :classic_cool:

Gość Ponny
ja nie wiem o co wam chodzi panowie :) kobieta chce ladnie wygladac :) no moze troche przesadzila ale szuka pomocy a wy zaraz po niej jedziecie ze blachara ze glupia pipa. z kultura bo kobiety to delikatne i wrazliwe istoty sa:D:D:D

Gość zalosneeee
ehhh tu tez zazdrość i zawiść.. skoro tacy zdrowi jestescie to po co tyle przed kompem siedzicie to tez na mózg szkodzi wiecie???. nic tylko napisac i obrazic a czy autorka o to prosila?? nie prosila o rade!!wiec po co jakis bezmózg sie wypowiada skoro niema pojecia w tym temacie.. bo mu zazdrosc tyłek ściska..!!!! A ty autorko duze warstwy kremu,może kefir tez pomoze .. dobre są tez tłuste kremy dla dzieci,albo na oparzenia w aptece najtanszy z\hjakies 3 zl koszuje ia pomaga

Faktycznie znalesc po pol godzinki dziennie przez 3-4 dni to niewykonalne, ale wloczys sie 2h dziennie po sklepach ze szmatami to zapewne miala czas ;)

Gość katarynka 21
dziekuje tym ktorzy naprawde mnie rozumieja :)

Gość aż wyschnie i się złuszczy
będziesz "fajnie" wyglądać przez jakiś czas :D nie wspominając o zwiększonym zagrożeniu raka po jakimś czasie...

czarne glany- to zes wyjebala tekstem...chyba skocze z mostu.:o ty 15 latku lepiej idz poszukaj jakiegos tematu na twoim poziomie np. ,,jak ugotować jajko na miekko''

Gość Droga autorko
nałóż sobie na twarz najlepiej kefir! Wiem, że to głupio brzmi, ale naprawdę pomaga! Nałóż i poleż sobie z tym kefirem jakiś czas. Ulży w pieczeniu i pomoże w zmniejszeniu zaczerwienienia skóry. Pomaga na milion procent!!!!:) I nie zamartwiaj się. Pozdrawiam Serdecznie!

Gość Ponny
ale wy wkurwiacie na tym kafe , jedzieice po niej a tak naprawde to jak idzie taka fajna opalona laska to az wam slina ciekniena jej widok .Moja kobieta tez sie jara na solce i co? zaraz jest kurwiskiem albo blachara omg sto lat za murzynami hahaha

Gość joooannnaaa
Sprawdzonym i starym sposobem są okłady ze zwykłego chłodnego mleka lub jogurtu naturalnego. Ta domowa metoda, stosowna już przez nasze babcie nie tylko przynosi ulgę dla poparzonej skóry, ale także dobrze ją nawilża. A w stanie jej sporego podrażnienia właściwe nawilżenie jest bardzo ważne. Jeśli nie mamy czasu na okłady z jogurtu lub mleka nie wahajmy się sięgnąć po kojące działanie gotowych środków pielęgnacyjnych. Doskonałe działanie na poparzoną skórę będą miały mleczka lub balsamy z dodatkiem alantoliny, pantenolu i odżywczej witaminy E. Takie środki doskonale nawilżą, ukoją rozpaloną skórę oraz korzystnie wpłyną na rozpoczęcie procesów naprawczych skóry.

12:14 [zgłoś do usunięcia] zalosneeee ehhh tu tez zazdrość i zawiść.. skoro tacy zdrowi jestescie to po co tyle przed kompem siedzicie to tez na mózg szkodzi wiecie???. nic tylko napisac i obrazic a czy autorka o to prosila?? nie prosila o rade!!wiec po co jakis bezmózg sie wypowiada skoro niema pojecia w tym temacie.. bo mu zazdrosc tyłek ściska..!!!! A ty autorko duze warstwy kremu,może kefir tez pomoze .. dobre są tez tłuste kremy dla dzieci,albo na oparzenia w aptece najtanszy zhjakies 3 zl koszuje ia pomaga 1. Siedzę tutaj, bo jestem właśnie w pracy, a dziś mam nadmar czasu :P 2.Zainwestuj w słownik ortograficzny i może wtedy ewentualnie da Ci to prawo dopuszczenia do siebie mysli, że mogę być "bezmózgiem" 3. Cholernie zazdroszczę, żal mi dupę ściska, że nie wyglądam jak lalka Barbie made in China, nie mam zmarszczek, ani przesuszonej skóry. Wiem gdzie są są solaria, więc gdybym zazdrościła to sama bym poszła chłonąć rakotwórcze promienie :P

Gość Ponny
Czarne glany ale ty jestes beznadziejna Buhahah zazdroscisz lasce mlodosci bo sama pewnie jestes gruba i stara:) jest lalka barbie to jest i huj ci do tego

czarne glany to moze jak masz nadmiar czasu w pracy to wez idz pozamiataj podłogi albo umyj podłoge na nowo. no chyba ze jeszcze ci nie wyschnela. Wiem gdzie są są solaria, więc gdybym zazdrościła to sama bym poszła chłonąć rakotwórcze promienie moze poprstu z pensji ci nie starcza? rozumiemy.

penthanol pianka na oparzenia do kupienia w aptece , chłodne ale nie zimne prysznice bardzo pomagają , no i czas .. dwa trzy dni i bedzie ok :) a nastapnym razem lepiej kilka minut mniej moja droga Pozdrawiam cie