Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka 21

oparzenia po solarium-pomocyyy!!!

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] ale z was durnie ze hej Nie skacz. Przydasz się do badań naukowych na temat wpływu solarium na ryzyko zachorowania na raka :P Ale pojaraj się jeszcze kilka lat :P

Gość ale z was durnie ze hej
po jednym solarium i barbie ...made in china???? wtf? to ja nie wiedziałam ze od jednego solarium urosną mega długie platyna włosy i nawet moze zafunduje te solarium talie osy i plastikowe rece? wow!!! super !

Gość hmmm m mm
na to wesele zejdzie ci skora :o pieknie bedziesz wygladala

Gość katarynka 21
sprawdze te wasze wyprobowane sposoby:* i zaraz lece do apteki po ta pianke dziekuje wszystkim pozdrawiam :*

Gość ciemnogrod ciemny
dziewczyna chciala sie opalic przed weselem choc troche a juz jest platynowa blond blachara z tipsami w rozowych kozakach :) czemu jestescie tacy ograniczeni? ehhh, ciemnogrod p.s. nie chodze na solarium 🖐️

Drzewiecki odnoszę wrażenie ,że niedopieszczony fiut z Ciebie.Wszystkie kobiety to dla ciebie: 1.Kurwy 2.Kurwy puszczające się z motocyklistami. 3.Blachary 4.Solarisy 5.Lansiary. Życzę Ci chłopcze więcej szczęścia i rozumu

Gość zalosneeee
a poza tym gdy sie korzysta od czasu do czasu z solarium to dorazu na czole nie wyrasta RAK!!!! ani nie jest sie blachara ani lalką Barbie ani nikim takim.poprostu sie jest zadbanym i ładnie wygląda.. delikatna opalinznaale dla niektorych solarium to juz straszne słowo i niewiaodmo z czy sie kojarzy... spokojnie autorko wyprobuj kefir,masc i minie a nastepnym razem mniej minut albo lzejsze lampy..

czarne glany ale widze tu nie tylko szeroką wyobraznie ale takze problem z czyt. ze zrozumieniem. gdzie ja ci istoto napisałam ze ja chodze na solarium??? hm? po nicku moge jedynie zrozumiec twoje niopanowane wzburzenie..no tak.laska w glanach ze spoconymi stopami,otulona czarnymi wlosami tłustymi i czarnymi spodenkami ktore pocą twoja cipe nie moze zrozumiec dlaczego samoistnie wybrała taki styl wiec nie szkodzi krytykowac innych ...:o porażka dziewczyno!

Gość Ponny
bo moze go kreca takie kurewki i bardzo chcial by taka miec tylko zadna go nie chce bo jest beznadziejnie tępy i nie ma kasy heheh glupota ludzka nie zna granic:D

12:26 [zgłoś do usunięcia] Ponny Czarne glany ale ty jestes beznadziejna Buhahah zazdroscisz lasce mlodosci bo sama pewnie jestes gruba i stara jest lalka barbie to jest i ch*j ci do tego 12:26 [zgłoś do usunięcia] ale z was durnie ze hej czarne glany to moze jak masz nadmiar czasu w pracy to wez idz pozamiataj podłogi albo umyj podłoge na nowo. no chyba ze jeszcze ci nie wyschnela. Wiem gdzie są są solaria, więc gdybym zazdrościła to sama bym poszła chłonąć rakotwórcze promienie moze poprstu z pensji ci nie starcza? rozumiemy. Co do pierwszego pana-słowo "wyschnela" powiedziało mi zbyt wiele na temat Twojego poziomu intelektualnego. Buahahaha. O ja nie mogę :D Dziękuję za troskę-nie narzekam na swój wygląd. Ktoś też troszczył się o moje finanse... Cóż... gdyby brakowało mi kasy to zostałabym blacharą i znalazła sobie napakowanego miśka z IQ na Waszym poziomie :P

Też wolę czasem na solarkę wyskoczyć niż wylegiwać się na także szkodliwym słońcu. I jestem normalną kobietą, a nie jakąś blacharą

Gość Ponny
czarne glany to napewno jakis potwor buhahahah dobre stwierdzenie,, ze spoconymi nogami '' hehe

bo na solarium chodza tylko pedały, żigolaki i tępe szmaty - sprawdzone und potwierdzone 🖐️ dla ludzi ambitnych jest siłownia i książki :classic_cool:

Gość Karolineeeeeeeee
a dla drzewieckiego psychiatryk :) jak ja czytam twoje wypowiedzi to wszystkim jezdzisz :) moze masz kompleksy ?

drzewiecki bo na solarium chodza tylko pedały, żigolaki i tępe szmaty - sprawdzone und potwierdzone dla ludzi ambitnych jest siłownia i książki tylko pedał uważa ze na solarium chodzą pedały i szmaty. i tylko pedał jest w stanie nazywac tak dziewczyny nie znajac ich i tylko taki pedAŁ jak ty moze siedziec calymi dniami na kafe i pisac takie pierdoły :o no a tylko ambitny i oczytany czlowiek nie siedzi tyle na kafe...czyli 24h. bo przeciez ambicja kazala by mu robic cos bardziej ciekawego i czytac ksiazki 🖐️ tepaczki!

[zgłoś do usunięcia] ale z was durnie ze hej Tak. No właśnie. Ulegasz dziewczynko swojego lansiarskiego, opalonego bejbe stereotypom :P Dziecko drogie, dla Twojej wiadomości-w skórzanych glanach stopy mniej śmierdzą niż w białych kozaczkach, które odzwierciedlają stan Twojego umysłu. Jakie czarne spodenki, które pocą moją "cipę"? Jakie tłuste czarne włosy? Nie masz pojęcia jak wyglądam, no ale jasne-najlepiej zwyzywać od brudasów, prawda? Mam to w dupie w sumie jakie zdanie na mój temat ma osoba Twojego pokroju.

Gość abcd itd
tja..a ambitni ludzie to juz wogole nie mysla o swoim wygladzie:O tylko cyngle ,fryzura wiatrem czesana i odzienie byle jakie,byle by tylko zakrywało cielesnosc :O

czarne glany :o wszystko z btoba ok? zabolało ze wytknelam ci prawde? i choc mozesz tak nie wygladac wez sobie przejzyj topik od poczatku i kto tu pierwszy sobie wymyslil jak wyglada autorka? ? oczywiscie nie znajac kogos mozna napisac ,,blachara'' solara i barbie? no to ja juz nie wiem co ty piszesz? na bank zreszta smierdza ci nogi w glanach. 🖐️ rozczochrana kobieto!

co z tego że sie podsmażysz w solarium, skoro w niczym to nie poprawi twojej sywetki? :-o na siłowni spotykam mnóstwo fajnych lasek i żadna nie ma spalonego ryja :-o mozna byc seksi bez solarium... ale przecież łatwiej jest sie położyć i nic nie robić, prawda leniwe lochy? :-o

12:36 [zgłoś do usunięcia] Ponny czarne glany to napewno jakis potwor buhahahah dobre stwierdzenie,, ze spoconymi nogami '' hehe Też się uśmiałam kimkolwiek jesteś chłopczyku o rozmiarze penisa kucyka ponny :D Czy Wy myślicie, że skoro ktoś nie ulega przesadnemu kultowi ciała to od razu jest pasztetem...? Pytanie retoryczne... ;)

drzewiecki a kiedy ty niby na ta silke chodzisz? w nocy :o przeciez przegladajac inne topiki ty na kazdym praktycznie jestes? no chyba ze idziesz tam na 5 min. poszukac jakijs spalonej blachary , ktora i tak raczej nie spojrzy na ciebie..

Gość Ponny
słuchaj no czarne glany wez ty sie ogarnij kobieto bo to ty zaczelas wrzucac autorce topiku ... a ja jej bronie bo wkurwia mnie to jak ktos jedzie po tych co szukaja pomocy .... a ty to kurwa bys sie zajela praca a nie rozmiarem mojego penisa ... jaka ty musisz byc ostro jebnieta to az strach pomyslec ... madrzysz sie tu jakbys wszystkie rozumy pozjadala

nigdy mnie nie spotkasz na kafe po godzinie 14... ja tu tylko z nudów zaglądam, bo mam lajtową pracę... a potem wygrywam życie na siłce i z przyjaciółmi 🖐️

12:44 [zgłoś do usunięcia] ale z was durnie ze hej czarne glany wszystko z btoba ok? zabolało ze wytknelam ci prawde? i choc mozesz tak nie wygladac wez sobie przejzyj topik od poczatku i kto tu pierwszy sobie wymyslil jak wyglada autorka? ? oczywiscie nie znajac kogos mozna napisac ,,blachara'' solara i barbie? no to ja juz nie wiem co ty piszesz? na bank zreszta smierdza ci nogi w glanach. Może Cię to zdziwi, ale nie noszę glanów latem. Wtedy, owszem-śmierdziałyby. Dziękuję, wszystko ze mną w porządku, zapewniam Cię. Oczywiście, że solarium kojarzy mi się z blacharami i nie kryję tego nawet. Dlatego też nie mam żalu do Ciebie, że też zapakowałaś mnie do worka z brudasami ;) Leję na takie opinie ;)

Ale po co ulegać jakimś głupim stereotypom :O znam wiele dziewczyn, które chodzą na solarium, są ładne i zadbane (nie noszą białych kozaczków i nie mają blond tlenionych włosów), tak samo jak znam dziewczyny lubiące "czarny" styl, też są zadbane i ładne.

12:48 [zgłoś do usunięcia] Ponny słuchaj no czarne glany wez ty sie ogarnij kobieto bo to ty zaczelas wrzucac autorce topiku ... a ja jej bronie bo wk**wia mnie to jak ktos jedzie po tych co szukaja pomocy .... a ty to k**wa bys sie zajela praca a nie rozmiarem mojego penisa ... jaka ty musisz byc ostro j**nieta to az strach pomyslec ... madrzysz sie tu jakbys wszystkie rozumy pozjadala Upss... uraziłam męskie ego. Trochę kultury może, weź człowieku wyluzuj z tą łaciną, zaniżasz poziom tej groteskowej dyskusji :O Ty mnie obrażasz, więc ja nie mam prawa obrazić Ciebie? Nie sądzę.

drzewiecki a po co tam chodzisz? robisz sie na koksa? wow!!! to ci wygląd no! zapewne masz juz kwadratową morde w dodatku tak niewyparzoną :o powodzenia...aj i chcialam dodac ze na siłke to chodza ludzie raczej niedowartosciowani ktorzy sa zakompleksionymi baranami ! mysla ze cm. w łapie maja jakies znaczenie i co by tu dodac...wiesz zapewne jaki typ lasek leci na umiesnionego fiuta z małą pytką? odpowiedz sobie sam...raczej nie typ ,,czarne glany''

leniwe krowy, które chdza tylko do fryzjera i na solarkę 🖐️ a potem lamentują na kafe że mąż zdradza, albo schudnąć nie mogą..