Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka 21

oparzenia po solarium-pomocyyy!!!

Polecane posty

"chcialam dodac ze na siłke to chodza ludzie raczej niedowartosciowani ktorzy sa zakompleksionymi baranami ! mysla ze cm. w łapie maja jakies znaczenie " - większej bzdury nie słyszałam już dawno :classic_cool:

Gość ale z was durnie ze hej
Oczywiście, że solarium kojarzy mi się z blacharami i nie kryję tego nawet. Dlatego też nie mam żalu do Ciebie, że też zapakowałaś mnie do worka z brudasami to dobrze ze chociaz tyle dotarło...wiec skad te rozczarowanie?

Panthenol , dużo tłustego kremu ,ale obawiam się ,że skóra niestety zejdzie :( Powodzenia .

Gość Ponny
wiesz co lata mi to co ty tu do mnie piszesz czarne glany:)przeszoruj nozki bo lato idzie :) wiesz zeby nie smierdzialy:)bye bye :) powodzenia starucho:*

ostra a pytal sie ktos tu ciebie o cos? moze bys cos zaproponowala autorce zamiast wprost wpychac sie w czyjas rozmowe! tak owszem dla mnie karki z wielkimi lapami to ludzie chorzy ktorzy nie akceptuja normalnego wygladu.przeciez to nie wyglada ludzko....na silownie meska nie widzialam zeby ktos szedl tylko odrobine sie wyrzezbic ale tylko po to by wygladac jak nadmuchany balon z sianem w glowie po koksach.nic wiecej!

Gość abcd itd
prozny byk,lechtajacy swoje durne ogo objetoscia bicepsa

to dobrze ze chociaz tyle dotarło...wiec skad te rozczarowanie? Jakie rozczarowanie? Że autorka nie uważa się za blacharę, czy tez nią nie jest? Myślisz, że nie wiedziałam tego od początku? Jeżeli tak to grubo się mylisz :P Nie martw się Ponny, na pewno znajdą skuteczny sposób powiększania penisa :) Powodzenia, chłopczyku :P

"ale z was durnie" Baranie naucz się czytać, to jest forum ogólnodostępne nikt nie musi się nikogo pytać o pozwolenie na napisanie posta ,rzucasz się jak obrażalska piętnastolatka

Gość anaisxxx
ja bym nie pisala komus od razu ze jest lacharą. Po prostu nie kazdy ma czas zeby w piekne poludnie sie opalac wiec korzysta z solarki. Autorko ile czasu sie opalalas?

bo sie dziwisz ze cie od brudasów wyzwałam...oczywiscie bo zapewne nia jestes ...i tak bywa wlasnie z takimi brudasami slluchajacymi ,,metallica'' co gówno wiedza o zyciu bo sie zamykaja w czarnym pokoju z czarnymi myslami i naplywajacymi czarnymi negatywnymi opiniami w stosunku do innych... nie jestes w stanie uszanowac czyjegos stylu chociaz autorka napisala nawet ze byla tam raz na tym solarium! wiec jak kurwa mozesz napisac ze po 1 razie to blachara i barbie? owszem razi mnie po oczach jak dziewczyna idzie po 50 razy na solarium ale jak ma swoj taki styl to ja sie patrze na swoj ! zabraklo ci dziewczyno troche kultury do innych.mozesz podac sobie lape z drzewieckim , moze nakus go na glany i poznajcie sie...razem mozecie chodzic na silownie i odpierdalac tam zabiac czas krytykujac ludzi i odprawiac kult...mozecie tez razem poczytac pare ksiazek o dupie marynie i razem isc przez brudne czarne zycie,mozecie tez razem prac wasze smierdzace skarpety i niech wam ziemia lekka bedzie

ostra do barana mi daleko za to tobie blizej do tego co obok masz na zdjeciu

no juz nie masz ale mialas. kon czy osioł nie wiem co to bylo

zjedz noge ostra bo słaba jestes w mordzie a wielce sie pyszczysz. :o

ale z was durnie ze hej bo sie dziwisz ze cie od brudasów wyzwałam...oczywiscie bo zapewne nia jestes ...i tak bywa wlasnie z takimi brudasami slluchajacymi ,,metallica'' co gówno wiedza o zyciu bo sie zamykaja w czarnym pokoju z czarnymi myslami i naplywajacymi czarnymi negatywnymi opiniami w stosunku do innych... nie jestes w stanie uszanowac czyjegos stylu chociaz autorka napisala nawet ze byla tam raz na tym solarium! wiec jak k**wa mozesz napisac ze po 1 razie to blachara i barbie? owszem razi mnie po oczach jak dziewczyna idzie po 50 razy na solarium ale jak ma swoj taki styl to ja sie patrze na swoj ! zabraklo ci dziewczyno troche kultury do innych.mozesz podac sobie lape z drzewieckim , moze nakus go na glany i poznajcie sie...razem mozecie chodzic na silownie i odpie**alac tam zabiac czas krytykujac ludzi i odprawiac kult...mozecie tez razem poczytac pare ksiazek o dupie marynie i razem isc przez brudne czarne zycie,mozecie tez razem prac wasze smierdzace skarpety i niech wam ziemia lekka bedzie Oj, komuś nerwy puściły, skończyły się argumenty, o czym świadczą niecenzuralne słowa :D Hmmm... a kto Ci powiedział, że się dziwię? Zawsze ograniczeni ludzie nazywali mnie brudasem, satanistką i już sama nie wiem czym. I co z tego? Jestem sobą i sobą zostanę czy Ci się to podoba czy nie. Jeśli chodzi o muzykę, o której nie masz pojęcia to nie wyrażaj, proszę swojej opinii, bo dla Twojej wiadomości Metallica to komercyjny szajs, ja za tę profanację dziękuję-moje zdanie. Czarny pokój, czarne myśli? Dziecko, widzę, że wcale nie kumasz idei metalu i gadasz takie brednie, że aż mi ręce opadły. Jakie negatywne myśli? Wiem, mylisz nas z emo..może z gotami... Nie, to nie to samo :P Masz poczucie humoru? Ja się po prostu nabijam, a Ty się podniecasz ;) Wyluzuj. Akurat metale to najbardziej tolerancyjna subkultura i z przykrością muszę Cię powiadomić, że walą mnie blachary. Może trochę śmieszą. Mnie zarzucasz brak kultury? Przeczytaj zatem samą siebie. Dziękuję za radę podania sobie "łapy" (dla Twojej informacji, skromny rozumku-ludzie mają ręce) z drzewieckim. Przemyślę i bezzwłocznie Cię powiadomię :P Zapewniam Cię, że