Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam myslec

Jak pirawidłowo zrobic tzw głębokie gardło?? Powiedzcie ludzie bo już nie wiem..

Polecane posty

Kiedy mozemy mowic o tym ze kobieta robi glebokie gardlo?? W ktorym momencie zwykle obciaganie staje sie gL. g?? Czy jesli penis jest w calosci w ustach i czuje go wlasnie w gardle, tzn poz ajama ustna i jak przelykam go czuje tam wlasnie w przelyku to jest to gg czy jeszcze nie?? Wlasnie uslyszalam ze nie i nie wiem sama co o tym myslec.

chcesz powiedziec, ze jesli nie mam jego jader w ustach to n ie jest glebokie gardlo?

whahahahahaha wsadz sobie najwiekszego banana w gebe i cwicz dziewczyno jak wlozyc calego do koniuszka to pogadamy dalej...........

a jak mam penisa w gardle, ale do granic wlansie jader?? to co to jest? pol glebokie gardlo?? :/

to wyzej to do moniki bylo... a co do faceta- no wlasnie robie mu tak i niby ok, ale jak sie zgadzalismy dzis to on mowi ze to nie jest gg... z ejest zajebiscie itp, zreszzta czuje top z ejest mu zajebiscie ale ze nie jest to gg...

faceci sa jednak pojebani....

no polykam! wlasnie w tym rzecz, czuje ze go polykam

Gość no to robisz gg

ja jestem pusta?jesli wklada facetowi calego pod jaja bo wiekszego niestety nie ma to nie mozna tego inaczej nazwac niz glebokim gardlem!biedaczka wklada jak moze a jak nie wchodzi w gardlo to poprostu facet ma lizaka a nie kutasa!

Gość no to robisz gg
no jak nie wchodzi jak wchodzi... ehhh on jest dziwny jakis to jest glebokie gardlo...

Gość do czego służą usta ?
oblesniacy a durne dziwy nie widzą że same jak tępe barany sprowadzają się do roli gadżetu z sexszopu ! Dla faceta nie jesteś partnerką jedna z druga ,tylko właśnie taką dmuchaną lalką .Nie człowiek a rzecz do dziwnego zaspokajania popędu!

Gość no to robisz gg
wyluzuj sie ty ktos tam wyzej- chyba nie do konca jest jak piszesz, bo juz troche razem jestesmy wiec chyba jednak jestem rowniez partnerka ;) britnej - thx ;) popieram w calej rozciaglosci ;)

Gość prowodyr
Widzę że są problemy z gg,otóż głębokie nazywamy wtedy gdy wchodzi do końca po same kule i nieważne jest jakiego ma .Z wielkim jest problem bo może "szczękę rozerwać" i tylko niektóre to potrafią ponieważ mają taką budowę szczeki która potrafi przyjąć tak dużego.

Durny to ty jestes sam!A jesli robisz z kobiety lale do dmuchania i jebania to czemu sobie nie kupisz takiej lalki????nie marudzi.......otwiera sztuczny ryj.......nie musisz ja dzigac by na stojaco ja zerznac wystarczy podniesc zabawke 100gramowa i jebac w nia az powietrze wyleci!Mozesz ja lac po pysku,bluzgac na nia i brac od tylu kiedy chcesz.Przeciez tylko to jest dla ciebie najwazniejsze..........bo normalna kobieta juz dawno by ci w pysk dala!

Gość no to robisz gg
ja juz umiem, light :)