Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosto z serca

Chciałbym kochać i być kochanym. Jestem załamany i jest mi wstyd.

Polecane posty

Tu nie chodzi o pocieszenie. 23 letni gościu to jeszcze dzieciak (biorąc pod uwagę że faceci dojrzewają później) i ten dzieciak pisze że jest mu smutno bo jest sam. Zrozumiałe, ale cały sęk tkwi w zmianie podejścia, nagromadzeniu więcej odwagi, przejmowaniu inicjatywy i będzie lepiej. Więc nie ma co rozpaczać, tylko działać. siedzenie w domu i użalanie się nad sobą niewiele da a dla faceta to już w ogóle nie tędy droga. rozumiem że jest Ci przykro, wiem co czujesz, ale weź sprawy w swoje ręce i ewentualnie dziel się z nami sukcesami i porażkami, to już inaczej wygląda.

"nie jestem wszechwiedzący, nieziemsko przystojny i już na pewno nie mam dobrego serca" i nie znam się na ironii też:O

Gość Ola Manola88
"skoro sie pojawil na kafe to wie, ze to koniec". to oznacza ze ty tez sie pogodziles juz z tym faktem darker?

Darker zgloś sie do Mensy, twoje IQ jest powyżej 150. Info dla ciebie debilu: to bylą ironia.

Każdy ma prawo od czasu do czasu wypowiedzieć się na forum Darker, więc nie wsadzaj wszystkich do jednego wora i nie nazywaj nienormalnymi. Nie ma w tym nic nienormalnego o ile ma się coś do powiedzenia w temacie. Są ludzie na serio w porządku, rozmawiają na różne tematy, nie tylko tutaj na uczuciowym ale na innych forach również. To że jest masa faktycznie idiotów to jeszcze nie znaczy, że wszyscy. A co do Ciebie to już mówię szczerze niewiadomo o co Ci chodzi. Wchodzisz na tego typu podobne tematy i starasz się za wszelką cenę przekonać ludzi jakimi to są kretynami. Jak to mają źle jeśli nie są gwiazdami showbusinessu i jeśli nie są duszami towarzystwa. Tobie się nie ułożyło, ok, przyjmujemy to do wiadomości bo piszesz o tym bardzo często i starasz się jeszcze wmówić innym że im też sie nie ułoży bo to sprawia, że się lepiej czujesz. Ok, rozumiemy, znamy Twoje zdanie i monotematyczność. A teraz żyj i daj żyć innym:)

macie rację - nie karmić trolla, the end:) a co do Ciebie soczek marchewkowy, naprawdę dziewczyno mam nadzieję że za jakiś czas zrozumiesz że nie było sensu z nim być. Teraz jesteś wciąż w sidłach uczucia, dlatego tak to przeżywasz, ale za jakiś czas zrozumiesz tylko musisz sobie ten czas dać i otworzyć się na kogoś nowego. Życzę Ci z całego serca tego....toż to jakiś burak był:O:O:O

Gość ludzie sa p******i
z******ty odkop, ale gdzie sa ci ludzie sprzed x lat? czemu ludzie sie tak zatracili, taka nagonka na wszystko, a uczuc zero, zero, zero, null. gdzie moge znalezc normalnych ludzi w dzis czasach?