Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakastrada

mąz mnie oklamal

Polecane posty

Gość lakastrada

Witam serdecznie Was wszystkich ,mam strasznego doła.Jestem w 6 miesiącu ciąży ,gdzieś miesiąc temu u męza w telefonie znalazłam smsa od niejakiego Andrzeja,brzmiał on CO PORABIASZ ,nie znalam ów pana więc zapytałam co to za jeden ,mąż odparł że nowy kolega z pracy.Minęło troche czasu i znów przyszedł sms od Andrzeja tylko tym razem pisał że jest ciekawa jak mój mąz całuje ,WYBUCHŁAM PŁACZEM okazało się ze to nie Andrzej tylko Anita a mój mąz tak ja wpisał w ksiązke.Spoko wytłumaczył że to taka małolata i nic dla niego nie znaczy,a onpo prostu żarty z niej sobie robi.OKEY wybaczyłam ,ale zastrzegłam zeby wiecej tak nie robił.Myliłam się dwa dni temu znalazłam smsy od dawnej koleżanki ,umawiała sie z nim na piwo.Co Wy na to ,prosze o szczere wypowiedzi

Gość lakastrada
nie wiem ,czy mam mu uwierzyć bo on mówi że to tylko koleżanki.

Gość uwierz mu
skoro tak mówi..

Gość Kinga z Poznania
nie wierz mu, skoro nie skorzystał z Twojego zaufania.

Gość lakastrada
intuicja mi podpowiadała za pirwszym razem że on może naprawde jaja sobie z tej dziewczyny robi,no ale za drugim razem to już nie wiem ,bo przecież mówilam mu aby tak już nie robił.

Gość Kinga z Poznania
w sprawach uczuciowych nie robi sie Jaj - to zwykłe oszustwo.

Gość kobietamyśląca
tak to jest jak dzieci pobiora sie :)

Gość lakastrada
a ta druga koleżanka ma już swoje imię ANIA ,ale mówił najpierw że to przełożona z pracy ,a okazało się że jednak z nim nie pracuje ,znów mnie okłamał.

Gość lakastrada
Ja nie jestem dzieckiem mam 30lat.

Gość bez sensuuuuuuuuuuu
to po co wpisał ją pod innym imieniem,w dodatku męskim i dlaczego jak dostał wczesniej sms-a CO PORABIASZ to powiedział,ze to kolega a nie małolata z której sobie zarty robi ;-0? Dziewczyno czy ty nie widzisz,ze on cie okłamuje i ewidentnie kręci na boku???!!!! Jeszcze głupio pytasz... Wali cie w rogi cham jeden!!!!!!!!!!!

Gość SJFSDHJFDG
Nie chcę Cię dołować, ale znam to z autopsji... Ukrywa się prawdziwe imię osoby, która nas interesuje.... Prędzej czy później dojdzie między nimi do "czegoś"....

Gość taki sms
ma wydźwięk oczywisty i nie ma tu się co zastanwiać na tym wiadomo, że zdradza tylko nie umie tego ukryć , ja się spotykam z żonatym rok po ślubie i mają dziecko małe .. ale ten jest mądry nigdy nie podał mi swojego numeru telefonu nie wiem nawet czy podał prawdziwe imię .. nie mam tez jego e-maial, mam tylko gg i nic wiecej... madry facet wie jak zdradzac gupi wpadnie od razu, ale gupia baba w to uwierzy ;)

Gość bez sensuuuuuuuuuuu
:-0 * :P

Gość lakastrada
w sumie też tak uważam że mnie oszukuje bo to oszustwo ,nic innego,myslicie ze spakować

Gość taki sms
z doświadczenia powiem ci ze na 150 proc zdradza jestem wprawdzie z drugiej strony , jako kochanka zonatych facetów, ale znam ich zagrywki i tłumaczenia do żon ..

Gość Kinga z Poznania
spakuj go. jak przyjdzie z roboty, zobaczy walizki w przedpokoju to zrozumie, że przegiął i nie pozwalasz sobie na oszustwa.

Gość lakastrada
nie raz czytałaam na kafe o zonach pakujących walizki a pózniej wszyscy jej piszą że głupia bo spakowała męża

Gość taki sms
oszczedz sobie tej farsy kiedy ty myslisz ze grzecznie pracuje, albo jest na siłowni a zabawia sie z inną ...

Gość sssssssssssss...........
szczerze... uważam, że ten twój mężuś to bawidamek i to co robi to nie w porządku wobec ciebie. W dodatku myślę, że kłamczuszek z niego i ściemnia cię od samego początku. Bo niby po co wpisywałby imię faceta? Tak dla jaj.... hehe mnie to nie bierze ale znam takich gogusiów co szukają łatwych uciech, oni wszystko robią dla jaj, dmuchają cudze zony też dla jaj, kradną dla jaj a ich kłamstwa to przecież takie delikatne zarciki. No na żartach się nie znacie.... eeeeeeee

nie raz czytałaam na kafe o zonach pakujących walizki a pózniej wszyscy jej piszą że głupia bo spakowała męża No głupia, niech sam się pakuje, po co ma to robić kobieta w 6 miesiącu. 1 - jaja z małolaty - wiedziała byś zanim by się zaczęło. 2 - z kumplami z pracy na piwo - patrz pkt 1.