Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaakui

przyschniety lakier do paznokci

Polecane posty

Gość kasiulaakui

Dziewczyny jest jakis sposob zeby rozrobic troche ten lakier?? Przysechl i maluje mi z grudkami... ;/ mysle czy mozna go jakos rozrobic??

Gość kasiulaakui
kilka tzn. np. 3-5??

Zdaje się, że dolanie zmywacza to jedyny sposób, żeby zreanimować taki lakier, ale potem wcale dobrze nie będzie malował - będziesz musiała naprawdę dużo warstw nałożyć, żeby to jakoś wyglądało i na pewno długo to się nie utrzyma. Zakładam, że nawet jednego dnia ci taki lakier nie przetrzyma, no ale w sumie nic innego do głowy mi nie przychodzi.

Wrzuć go do kubka z gorącą wodą i zostaw na jakieś 5 min, na jednorazowe pomalowanie paznokci starczy. Albo zmywacz ale on strasznie zniszczy ci paznokcie jak i lakier.

Gość kasiulaakui
to musi byc zmywacz bez acetonu??

kasiulaakui wlewam taki jaki mam pod ręką,nie wiem czy ten Lidl-owy zmywacz jest bez acetonu

Gość kasiulaakui
potrzebuje ten lkier juz..i nie mam czasu na kupno nowego ;(

wlej trochę tego zmywacza.Trochę znaczy kilka kropli,potrząśnij buteleczką i zobacz jaką ma konsytencję,jeśli jest bardzo gęsty to dolej jeszcze i tak do skutku aż da się nim malować.Nie polecam wkładania do gorącej wody bo wtedy będzie ciepły i będzie szybciej parował i możesz nie zdązyć pomalować nim paznokci.I zainwestuj w ten utwardzacz-wysuszacz