Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ILLONNA

CZY CHODZI MU TYLKO O SEX CZY MOZE O COS WIECEJ??

Polecane posty

WITAM . Pol roku temu poznalam milego sympatycznego chlopaka na imprezie wymienilismy sie numerami i juz na nastepny dzien napisal do mnie i tak trwa juz pol roku umiemy ze soba pisac smsy codziennnie do poznych godzin nocy piszemy o wszystkich. Ale na samym poczatku powiedzial ze nie chce narazie zwiazki a ja zgodzilam sie tylko na sex i tak wlasnie spotykamy sie tylko u niego albo u mnie .Na poczatku bralam to jako tylko zabawe przyjemnosc ale niestety zauroczylam sie nim i chcialabym cos wiecej niz sex ale obawiam sie ze to juz jest zapozno .Tylko nie daje mi spokoju to ze codziennie do mnie pisze co u mnie jak sie czuje jak mam zly nastroj to umie mnie pocieszyc. A moze da sie cos z tego ulepic bo ja tylko o nim mysle . Pomocy !!!!!

Gość Antonio de
A często się spotykacie w tygodniu...? I jak jest spotkanie to zawsze kończy się na seksie...?

Gość ablebleble
Jedynie o sex, niestety... Szara rzeczywistość - gdyby mu choć w minimalnym stopniu zależało na Tobie, jak na konkretnej osobie, to by już dawno wyszedł z jakąkolwiek propozycją. Nie rób sobie nadziei! Na pewno jest wielu fajniejszych ;)