Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ma to cos

czy 22letnia samotna mama ma szanse na milosc???

Polecane posty

Gość ona ma to cos

Witajcie mam 22 lata i postanowiłam że sama będę wychowywać swoje maleństwo...jestem atrakcyjną kobietą...czy mam szanse na poznanie faceta który zostanie ze mną na całe życie???

Gość ona ma to cos
No cóż, zdarzył mi sie przypadkowy seks i wpadłam. Kontaktu z ojcem nie mam rzadnego, nawet nie wiem jak go szukać.

Gość ona ma to cos
nie podszywaj sie bo i tak ci nic nie da...a to co napisałes badz napisalas jest totalna bajka...

Mam nadzieje że to podszyw, bo wtedy 'zdecydowałam że będę wychowywać samotnie' nabiera innego znaczenia :o

Gość ona ma to cos
a tak w ogole to ojciec jest i widuje sie z nim prawie codziennie i bardzo xie ucieszyl na wiesc ze bedzie ojcem ale doszlo do mnie ze to nie jest facet dla mnie, nie kocham go i dopiero teraz sobie to uswiadomilam, dosc pozno no ale coz....

Gość damian82r
Autorka jest wręcz ksiązkowym przykłądem Polki dajki.

Gość ona ma to cos
tak to totalny podszyw bo jakbym wpadla i nie miala kontaktu z ojcem dziecka to bym nie pisala ze zdecydowalam wychowywac samotnie dziecko.... niektorzy na kafe nie maja co robic i sie podszywaja;/;/

Gość ona ma to cos
damian82r co ty w ogole wiesz o zyciu.....jak nie potrafisz odpowiedziec na zadane pytanie to po co w ogole sie wypowiadasz i jeszcze do tego nie na temat;/;/;/

Gość ona ma to cos
po pierwsze nie kurwo! bo nie prosilam cie zebys mnie oceniaj palancie! a niedorozwiniety to ty jestes skoro nie rozumiesz tego co czytasz...widac ze nie nauczyli cie w szkole pisac zwiezle i na temat;/;/;/ przykro mi ..widocznie sam masz jakas niska samoocene i dlatego tak piszesz aby uwolnic swoje emacje bo w inny sposob nie potrafisz heh

Gość tylko zdrowie
Były juz takie tematy , moim zdaniem masz :O nie chętnie to piszę ale ludzie sa dziwni :O

Gość taki nijaki_UK
oczywiscie masz szanse

masz, chociaz u mnie bys nie miala. dziwnie bym sie czul wychowujac dziecko, wiedzac, ze do niego wieksze prawo ma ktos inny, obcy

Gość taki nijaki_UK
bzdura co do wychowywania dziecka to prawo prawem ale wychowanie to calkowicie inna sprawa i pozniejszy szacunek do opiekuna

niestety, dziecko bedzie i tak wiedzialo kto jest ojcem. i wystarczy, ze go zabierze raz na 2 tygodnie naweekend to bedzie za nim

Tylko gej będzie potrafil zaakceptować taką partnerke jak autorka. Normalny facet, świadomy swojej męskości, prawidłowo ukształtowanych psychicznie i zrównoważony emocjonalnie w życiu nie weżmie sobie za żone takiej kobiety. Po prostu, autorka może liczyc tylko na bezjajecznego nieudacznika ktory nie ma sznas na kobiete z pierszego sortu. Takiemu zostaje już produklt przebrany z drugiej ręki, taki jak autorka tematu.

nooo może być ciężko, bo jednak większość wybiera taką bez dziecka...

Nie bez powodu. Skoro kobiety traktują mężczyzn wyłącznie w sposób praktyczny to my nie możemy być gorsi.

Gość tylko gej i to taki
zakomleksiony jest w stanie napisac to co daniel jakistam:) facet pewny swej meskosci i bez kompleksow (tych gejowych czy nie;)) nie bedzie musial podbudowywac swego ego zwiazkiem z dziewica, tylko zwiaze sie z kobieta ktora pokocha, chociazby z gromadka dzieci:)

Gość tylko zdrowie
Tak jasne :O każdy normalny facet marzy o wychowywaniu nie swojego dziecka :D tylko kobiety potrafia tak myśleć :D

Gość tylko gej i to taki
nie twierdze ze marza. ale to nie zbrodnia byc samotna mama i taka osoba ma prawo byc szczesliwa podłe samce, czy wam sie to podoba czy nie

Wystarczy postawić pytanie odwrotne. Ktora kobieta bez dzieci chciałaby faceta który aktywnie wychowuje swoje dziecko. I tak na przyklad całe soboty i niedziele spędza tylko z nim czas, łoży na jego utrzymanie nie małe pieniądze itd. Dopiero teraz wychodzi hipokryzja kobiet.

Gość tylko zdrowie
taka osoba ma prawo byc szczesliwa podłe samce, czy wam sie to podoba czy nie I po co ta agresja ?:O Nie twierdze że nie ma ale też nie zdziwiłbym się za jakiś czas tematu "Faceci są niedojrzali bo nie chcą kobiety z dzieckiem" :classic_cool:

Gość ona ma to cos
nie nie puscilam sie i przeczytaj inne moje wypowiedzi ze bylam z tym facetem ale zrozumialam ze go nie kocham i postanowilam sama wychowac dziecko a ojcievc nie bedzie zabierac syna na weekendy bo pozbawiony jest praw rodzicielskich i placi alimenty bo sam tego chce ( ja nie chcialam od niego nic) nie moze pogodzic sie z ta mysla ze odebralam mu prawa ale jest nieodpowiedzialny i napewno nie sprawdizl by sie w roli ojca... p.s. widze ze kafe nie jest porzadnym forum bo nie ma tu zadnych sensownych odpowiedzi na posty...myslalam ze ludziw tu sa inni ale sie mylilam;/

Gość masz szanse
jakiś bezpłodny marzący o dziecku sie znajdzie.

Gość ona ma to cos
a co do wypowiedzi daniela... to ja napewno dalabym szanse facetowi z dzieckiem..bo jest jeszcze takie cos jak uczucia...

Gość ona ma to cos
no jasne puszczalska kurwa co byla w zwiazku z facetem...nierozumie niektorych z was no ale cos trudne przypadki sie zdarzaj i wy nimi jetescie...