Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ma to cos

czy 22letnia samotna mama ma szanse na milosc???

Polecane posty

samotny mężczyzna part 2 o co ci biega??? Facet - to wam odpieprza - nie jak po 5 latach związku to po 40-ste.... to się wtedy nazywa - andropauza.. poczytaj sobie - bo wtedy to ci już odpieprzy na maksa.

Gość samotny mężczyzna part 2
no co? mnie jak każfdego faceta interesuje co kobiety porabiają i co myślą :classic_cool:

Gość samotny mężczyzna part 2
znajdź sobie normalnego faceta a nie debila

Mam bardzo udane życie , niczego mi w nim nie brakuje , nie skarzyłam się nigdzie na brak czegokolwiek więc albo zacznij właściwie interpretować to co piszę albo nie czytaj wcale moich postów skoro są dla Ciebie mało zrozumiałe. ;)

DROGA AUTORKO!!! NIE PRZEJMUJ SIE TYMI TEKSTAMI OD KOLESI.... TO ZWYKLE SA NIEDOWARTOSCIOWANI FACECI... KTORYM BRAKUJE PO PROSTU KOBIETY...PEWNO NA NICH NIE ZWRACA UWAGI NAWET TAKA KOBIETA Z 3KĄ DZIECI - I KTORA MA KAZDE Z INNYM, WIEC MAJA O CO SIE MARTWIC... TYLKO WSPOLCZUC, ZE MUSZA SAMI SIE ZASPOKAJAC. WIERZ MI NAPEWNO SOBIE KOGOS ZNAJDZIESZ ALE SZUKAJ TYM RAZEM DOBRZE BO TERAZ CIEZKO O DOBREGO FACETA. PS. NO I CHLOPAKI - WEZCIE SIE WGARSC.. JAK MOZECIE OSADZAC DZIEWCZYNE JA NIE ZNAJAC??? TO NIE FAIR.

Tak to jest jak dzieci rodza dzieci. Sorry ale nie dziwie sie tym obrazajacym ja, przypadkowy sex, dzieciak, mowi sam za siebie, te inteligentne, wyksztalcone, czy chociazby ambitne kobiety nie zaciazaja po przypadkowym sexie. Nie, nie znajdziesz normalnego faceta, a jezeli tak to wspolczuje mu, jedyne na co bedzie mogl liczyc to na przyprawianie mu rogow.

Gość jakies oblakane jestescie
i zaczynacie szerzyc swe herezje. Autorka napisala jasno ze nie chce by jej eks byl ojcem dla dziecka wiec ocb? dla mnie kobita jest skreslona i tyle 🖐️

Gość masz dużą szansę
nie łap tylko pierwszego lepszego, możesz powybierać!! Poukładaj sobie życie z dzieckiem!! i czekaj na właściwą osobę!! Znam mnóstwo takich przypadków, że dziewczyny z dzieckiem/2/3 ułożyły sobie życie więc czekaj na tego właściwego.

anthillium ale Dziewczyna nie zaciążyła po przygodnym seksie... była w związku z facetem - tylko nie wyszło.. A 22 lata to nie dziecko... widziałam 15-latki pchające wózek - to dopiero tragedia... to dpiero dzieci.... Wydaje mi się, że jeśli facet się naprawdę zakocha - to te dziecko nie ma dużego znaczenia..... Może i z czasem pokocha je jak swoje.. Pytanie tylko czy: - wolicie samotna panne z dzieckiem - rozwodke z dzieckiem - wdowe z dzieckiem (pewno to 3)

"Sorry ale nie dziwie sie tym obrazajacym ja, przypadkowy sex, dzieciak, mowi sam za siebie, te inteligentne, wyksztalcone, czy chociazby ambitne kobiety nie zaciazaja po przypadkowym sexie." A Ty inteligentna,wykształcona osobo gdzie wyczytałaś że to był przypadkowy seks? proponuję zacząć czytać ze zrozumieniem,tylko tak jesteśmy w stanie konstruktywnie odpowiadać!

To tym bardziej trzeba byc itiotka by zajsc w ciaze swiadomie a potem odrzucic partnera :D jestescie szmieszne czy od droge pytacie ?

wystarczy ,musiałabym się cofnąć do czasów liceum albo i jeszcze niżej żeby to czytać i to jeszcze za kare , aaa -a tym którzy tam jeszcze nie byli serdecznie polecam,nic nie boli a wiele można się nauczyć,pisać to niekoniecznie - chociaż wielu z Was by się przydało;) dobranoc.

Napisaly w sumie nie na temat ale zawsze mozna sie pocieszyc :classic_cool:

Pytanie: a gdyby dziewczyna byla matką z gwałtu to też by była beee... bo co - może by nogi specjalnie rozkroczyła...??? Choćby znany przypadek sprzed kilu m-cy: 14 latka samotna matką - wynik gwałtu i co... laska na stracenie?? Dobranoc.... BLONDI :)

autorka jasno okreslila jak dorobila sie dziecka , po co dorabiacie ekstremalne sytuacje ?:O

Gość ona ma to cos
jeden post podpisany moim nickiem jest podszywem a mianowicie ten gdzie pisze ze ,,No cóż, zdarzył mi sie przypadkowy seks i wpadłam. Kontaktu z ojcem nie mam rzadnego, nawet nie wiem jak go szukać,, ale co niektorzy czytaja tylko niektore wypowiedzi a nie wszystko dlatego zle interpretuja to co jest tu napisane...oczywiscie dziekuje tym co mnie popieraja a nie skreslaja i zgodze sie tu z wieloma rozmowczyniami ze ci faceci co sie tu wypowiadaja nie wiedza co to znaczy byc w zwiazku...a tak w ogole jest wiele przypadkow takich jak moj gdzie to facet najpierw chce dziecko a pozniej jak je spolodzi jest wielcxe zaskoczony i zostawia kobiete na pastwe losu;/ tylko ze nikt nie bierze pod uwage tego dlatego takie bzdetne odpowiedzi ukazuja sie na forum..zal mi tych co nie umieja sie porzadnie i skladnie wypowiedziec bo na ogol zoabcza watek i byle szybko cos odpisac wymyslaja cos co im niezdrowy rozsadek przyniesie....p.s. a swoja sprawe jasno wyrazilam na poczatku i jesli to dla niektorych za malo to szczerze gratuluje inteligencji jaka posiadacie...nie lubie sie powtarzac ale w szkole uczuli takiego czegos jak ,,pisac krotko i na temat,, i ja tak napisalam a ze dla niektorych to za malo to juz ich problem jak oni sobie w zyciu poradza...

Autorko oczywiście, że masz szansę na miłość. Ja również byłam samotną matką przez 1,5 roku (zostawiłam ojca dziecka jak byłam w 2 miesiącu ciąży, gdy dowiedziałam się o zdradzie) aktualnie jestem w związku z cudownym, wartościowym mężczyzną, który ma świetny kontakt z moją córką. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki do wspólnego mieszkania. Więc wszystko jest możliwe. Powodzenia

Gość hjgjgh
Do Daniela(nick na czarno) Nie ośmieszaj się..nie zabieraj glosu w sprawie o której nie ma pojęcia.Moim zdaniem jedynie dojrzały facet znający swoja wartość zwiąże się z kobietą mająca dzieci.Czytając twoj wpis wnioskuje ze kobiety(rowniez swoja mausie,babcie itp)traktujesz jak gorszy podgatunek. Z autopsji wiem ze w tej kwestii nie ma wyjątku: z cała pewnością masz malego ptaszka i jestes zakompleksiony. Wracajac do sedna i pytania autorki:oczywscie ze masz szanse,powodzenia,pzd:)

Gość Niestety małe szanse
Bo: "ona ma to cos a tak w ogole to ojciec jest i widuje sie z nim prawie codziennie i bardzo xie ucieszyl na wiesc ze bedzie ojcem ale doszlo do mnie ze to nie jest facet dla mnie, nie kocham go i dopiero teraz sobie to uswiadomilam, dosc pozno no ale coz...." Żaden, ale to żaden facet (normalny, czy nie) nie zniesie kręcącego się gdzieś obok "eksa"

Nie słuchaj facetów na tym forum.... to pewno pisż jakieś nastolatki lub faceci,których rzuciła dziewczyna. MASZ SZANSĘ NA WIELKĄ MIŁOŚĆ, ale pamiętaj - nim z którym pójdziesz do łóżka 100 razy to przemyśl - bo czasami faceci na matki z dziećmi - moga patrzeć przez pryzmat seksu i nic więcej. i tak jak pisałam wcześniej: szukaj - gdy dziecko jest małe, bo mam znajome z dziećmi sporymi i mają ciężko... a te z kilkuletnimi - to bez problemu znajdują.. wychodzą za mąż i rodzą kolejne dzieci - ale już swoim mężom.

Gość marcys0000
do ona ma to cos : Dziewczyno pewnie ze masz szanse!!!!!!! To nie koniec świata!! jestes mloda !!! odchowasz dziecko i bedziesz miala duzo czasu w zyciu. Pamietaj ze musisz studiowac. To jest bardzo wazne!! Jestes madra , gdyz kazda inna dziewczyna ktora wpadnie to hajta sie od razu , a ty mialas odwage odejsc !!!!!!! Dziewczyno gdyby wiecej dziewczyn myslalo tak jak ty to dzisiaj nie byloby tylu rozwodów i tyle zon nie meczyloby sie z mezami!!!!!!! Jestes osoba godna nasladowania!!! Dasz rade!!!!!!! moja mama rozwiodla sie 2 razy i ma 2 dzieci, a tej chwili jest z pewnym panem i jest sczesliwa!!! nie mast sie , nie szukaj na sile, pospotykaj sie , poznawaj, na razie odsapnij od zwiazku, daj jak najewiej milosci i czasu dziecku, studiuj i rob wszystko dla dziecka , milosc przyjdzie, jestem tego pewna, powodzenia.

Gość nie sypiam z komiczne2
"Moim zdaniem jedynie dojrzały facet znający swoja wartość zwiąże się z kobietą mająca dzieci" dla mnie cytat dnia

szukaj - gdy dziecko jest małe, bo mam znajome z dziećmi sporymi i mają ciężko... a te z kilkuletnimi - to bez problemu znajdują.. wychodzą za mąż i rodzą kolejne dzieci - ale już swoim mężom. co za rozeznanie rynku, pogratulowac

@ nie sypiam z komiczne2 "Moim zdaniem jedynie dojrzały facet znający swoja wartość zwiąże się z kobietą mająca dzieci" dla mnie cytat dnia Tylko super hiper-mega-twardziel pasywnie uprawia seks oralny z krokodylem.

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)