Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m&m

komunia, jaki prezent ?

Polecane posty

Poratujcie! Jestem chrzestna i nie wiem jaki przezent kupic na komunie sw. dla chlopaka. Chce wydac jakies 500-600zl. Nawet nie wiem czy dac tyle kasy.

Gość mischkaaa
Ja chcę wydać dużo mniej. Nie mam pracy. Kupię może telefon + doładowania.

Problem jest jeszcze taki, ze moj chrzesniak jest z bogatej rodziny, wiec duzo rzeczy juz ma: telefon komorkowy mega full wypas, komputer 100 razy lepszy od mojego, rower w cenie ze chyba drozszego juz niema, x-boxa i mnostwo innych rzeczy. A nie chce dawac kasy bo moga rodzice zgarnac, a z reszta z kasy to wogole sie nie ucieszy.

Gość KlocekH
Ale piszesz tylko, że jest gotaty, że ma wszystko. Nie piszesz natomiast, jakie ma hobby, co mu robi przyjemność. Co w obecnej chwilii go interesuje. Tylko taki prezent sprawi mu przyjemność. Ja bym stawiał na zwierzątko.

Gość tez jestem chrzesna
i ide na 2 tydzien na komunie daje 300zl dziecko rowniez ma wszystko wiec mam to gdzies i tak rodzice kase wezma i tyle z tego bedzie, zreszta to jest swieto dziecka a nie prezentow

Nie wiem co go interesuje, poniewaz to dziecko jest bez hobby. Nie ma czegos takiego. Pytam sie go co chce, ale on chyba nie umie mowic. Kiepski przypadek, az wstyd sie przyznac do takiego chrzesniaka, ale taka krzywde zrobili mu rodzice.