Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnymaz

zona mnie zdradziła

Polecane posty

Gość samotnymaz

Otóż ma blisko 50 lat i 27 lat młodszą żonę.Niestety z jej smsów odczytałem iż mnie zdradza z jakimś facetem.Co więcej są bardzo wyuzdani w swojej korespondencji więc wnioskuję że znają się długo a mianowicie jest mowa o sexie oralnym i analnym. Ze mną w seksie też nie jest jakaś wstydliwa ale czuję się naprawde dotknięty.Co powinienem teraz zrobić?Jak się zachować?ozwód?

Gość Sylwiaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie toleruję zdrady, dla mnie oznaczałoby to tylko rozwód...

Gość poszukaj se młodszej
ta to stara zdesperowana rura jest :P

Gość samotnymaz
ma na imię Azor :)

Gość ja powiem tak......
przede wszystkim porozmawiaj z żoną że wiesz o wszystkim i zobaczysz co powie jak się przyzna no to sprawa jasna a jak będzie się zapierała zawsze możesz poszukać dowodów jej zdrady jeśli jesteś pewny że te smsy świadczą o jej realnej zdradzie

Gość samotnymaz
zrobić jej minetke dzis wieczór?

Gość ja powiem tak......
Balsam fr die Seele der Bundeswehr: Nach dem Tod von insgesamt sieben deutschen Soldaten in Afghanistan innerhalb von zwei Wochen, wartete der Kommandeur der internationalen Schutztruppe ISAF, Stanley McChrystal, mit groem Lob fr die deutschen Einheiten auf. Im Norden des Landes verrichtete die Bundeswehr ihre Arbeit mit "groem Erfolg", sagte der US-General nach einem Treffen mit Verteidigungsminister Karl-Theodor zu Guttenberg (CSU) und betonte: "Deutschland bleibt ein sehr wichtiger Partner in unserer Arbeit in Afghanistan."

Gość samotnymaz
Jestem zły na to wszystko!

Gość samotnymaz
chyba pójdę dymnąć naszego Mruczka :)

Gość samotnymaz
zemszcze sie obciągając sąsiadowi!

Gość samotnymaz
ostro łykam gorący ejakulat wietnamskich robotników budowlanych

A co się dziwisz jak tyle młodsza? Wrażeń potrzebuje, a że facet z kryzysem wieku średniego leci na takie młode siksy zamiast się swojej żony w swoim wieku trzymać, to sam się prosi o coś takiego. Jak ludzie nie myślą, przecież myślenie tak booooli :o Przecież Ty mógłbyś jej ojcem być, a w ekstremalnym przypadku dziadkiem :o

Gość wiem o którą ci chodzi
to ja ją bzykam, bo masz już za suchego penisa na taką soczystą pipkę :D

Gość trzeba było się nie
żenić z dzieckiem pedofilu, tylko poszukać sobie żony mniej więcej w swoim wieku

Jak nie podpisałeś intercyzy to masz problem. Kobieta zawsze kocha do czasu frajerze. Pikawka już nie ta, chuj rzadziej staje - ot stało się właśnie to "do czasu". Tekstami o pedofilach się nie przejmuj. stara rura zdradziłaby cię tylko po to, żeby potwierdzić własną atrakcyjność. Jak dasz radę to się rozwiedź jak nie, to uważaj w trakcie sezonu na jelenie i sam doprawiaj jej rogi.