Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Ile macie perfum w domu kobitki?

Polecane posty

gusik ale przecież nie dajesz wszystkich ciuchów co dnia do prania tylko układasz w szafie te zapachy sie tak czy siak mieszają to jaki w tym sens żeby mieć tyle perfum

Gość gusik24654
używanych nie wkładam do szafek bleee płaszcz czy kurtkę to ok... ale bluzki, sweterki zmieniam codziennie.... prysznic 2 razy dziennie więc zapachy znikają i mogę używać naprzemiennie :D

Gość ,.,.,
A ja mam zawsze z 20 próbek ktore dostaje i moge pachniec kazdego dnia miesiaca inaczej

Gość gusik24654
próbeczki też mam ale niestety kupione na A... ;) żeby potestować zapach przed zakupem flachy ;)

Gość a co to za zberodniaaa
jak mozna byc takim debilem zeby kupowac próbki idziesz do sephory i szmaty mają ci robic bez gadania

Gość fzfsdfa
co t ojest a?

Gość gusik24654
do sephory mam prawie 100km :D uroki małego miasteczka... ;) więc wolę kupić za kilka zł

Gość gusik24654
i zachowuj się od DEBILA matkę swoją nazywaj...

Gość ale o so chhooodzi
pure poison diora inuition estee lauder delicus dkny le baiser du dragon cartiera seniment escady cinema ysl (ciezkie, nie lubie ich) burbery w te kratke (fuuj) sporo probek - 212 herrery, cos z powietrzem w nazwie od estee lauder, lolita lempicka, shiseido, tierry mugler i nie pamietam wiecej i z avonu cos stoi nie uzywane od czasow liceum:)

nie wyzywajmy na siebie po co sa od tego inne topiki ja pytam bo ja mam od lat swoje 3 ukochane zapachy i długo pachną nimi ubrania i w ogóle moja szafa więc troche to dla mnie dziwne tyle zapachów mieć

Gość gość
Nie wiem do końca ale obstawiam, że koło 20 wszystkie odpowiedniki z zapachowiec.pl taka moja kolekcja od nich :D

Gość gość
Beauty ck, zostało mi na jedno użycie, w kolejce czeka Splendor Elizabeth Arden - tym będę pachnieć tej wiosny i pewnie jesieni. Na lato mam już w szafie miniaturkę Neroli Yves Rocher i ich wodę toaletową mandarynka - cedr. Starczy mi to na rok, zbieractwa nigdy nie praktykowałam. Zapach zmieniam sezonowo.

Gość gość
"Kazdy ma 1-2 flakony ulubionych perfum." - co? A skad panienka wie, ile ten kazdy ma flakonow? Zwykly Kowalski ma 1-2 flakony perfum. W dodatku nie uzywa ich na zmiane, tylko musi zuzyc te ktore ma, zeby kupic albo uzywac kolejne... ja mam dokladnie 44 flakony - podliczylam z ciekawosci. Czy to dziwne i nienormalne? Na pewno - ale to moja najwieksza, obok motoryzacji, pasja.

Gość gość
A ja mam tylko jeden flakon. To zapach dobrej firmy i używam go od lat. Babcia mówiła że prawdziwa kobieta ma ten " swój-jedyny" Facet i zapach .