Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Ile macie perfum w domu kobitki?

Polecane posty

Gość dastyn hoffmanka
hypnose nie jest taka strasznie droga natomiast angel i alien to najdroższe perfumy w sephorze niestety

Gość GJKKHK
a ja nie widze brzyduli 30 nie wyswietla mi sie fota:(

Gość gusik24654
ja mam fioła na punkcie perfum 40 flaszek :D i nie toleruje podróbek !!!

Gość julkaaaaa
ja mam 3 buteleczki,Perceive z Avonu oraz Glam Electric yellow z Oriflame i Neonatura Seve z Yves Rocher;) Wczoraj wykończyłam Surrender z Avonu:P kotka20093--->też przymierzam sie do kupna Passion Dance:) Daj znac jak pachną te perfumy,kiedyś kilka lat tmeu je wąchałam,podobały mi sie ale trochę zapomnialam jak pachną...

Gość żenujące kobietty
jak mozna sie psikac syfem z avonu albo oriflame - ale mi to perfumy pachna 3 minuty i wogole eh

Gość agaaaaaa45345353
akurat Perceive z Avonu są ładne więc nie skreślaj tylko dlatego bo to AVON

Gość mendzia8373
żenujący jak gó**** się psikasz to może i 3 min kup cś porządnego to cały dzień będzie pachnieć :D

mi się wydaje że te osoby co piszą że maja po 30 flakonów z deko przesadzają kto ma tyle perfum? bez przesady każdy ma z 1 -2 ulubione ale nie aż tyle

Gość LOLA2010
Mam 4 flakoniki chanel chance poezja!!! Mam już tylko kilka kropelek na dnie zostawiłam jakby sie jakiś romans trafił bo faceci tak na mnie lecą kiedy nimi pachnę Jean Paul Gaultier classique deelikatne zmysłowe i dosyć słodkie choć lekkie iceberg twice od biedy, ale mało ich używam, zalatują trochę męskim zapachem miss sixtyt taki w kształcie serduszka czerwone, ostry zapach dla zdecydowanych kobiet ale generalnie najlepsze sa pierwsze 2 zapachy

ja mam tyle i nie musisz wierzyc oczywiscie nie wszystkie sa moimi ulubionymi niektore dostalam w prezencie-niekoniecznie trafionym np.cic herrery

Gość gusik24654
campari maniaczki tyle mają polecam forum na wizaz.pl dział Perfumy nawet jest tam temat "moja kolekcja perfum" moje 40 flach także ;)

Gość bam bam
ja mam amor amor - na wieczór idealne i faceci traca głowe ;d hugo boss white calvine klein paris hilton DKNY zielone i lolite lempicka-jak dla mnie cięzki zapach musze odczekac 2 h zeby sie troche wywietrzył teraz czekam i kupie coco chanel !

Gość a co to za zberodniaaa
czemu niby niemozna miec 20 perfum? nie widze w tym nic dziwnego

Gość LOLA2010
miss sixty sorry jeszcze jedna uwaga dziewczyny nir kupujcie drogich perfum w Polsce, lepiej zaczekać aż np ktoś znajomy bedzie na zachodzie i wam kupi. duuuużo lepsze ceny i niestety jakość też o niebo lepsza. Dziwne ale prawdziwe

*chic zapachy czesto dostaje sie w prezencie-bo trudno wymyslec cos innego i mozna mowic,ze masz cala szafke

Gość ja mam 5
britney spears jadore dior cacharel pearl cacharel noa-dużą i małą do torebki no a planuję kupić na bezcłówce gucci envy2

Gość ja mam 10 flakonów
plus dwa z niższej półki

a ja twierdzę że to bez sensu mieć tyle perfum po co wam az tyle i wszystkie są otwarte? i wszystkie są wystawione na światło dzienne? to wywietrzeją szybko szkoda kasy

Gość a co to za zberodniaaa
łeb ci wywietrzeje prędzej niz te perfumy

Gość gusik24654
40 wymieniać nie będę ale ostatnio zakupione ulubione: NINA , Niny Ricci Black XS Pacco Rabbane Hugo Boss Deep Red Glowy by JLO Armani Diamonds Jesus del Pozo In white -||- Halloween

Gość ja mam 10 flakonów
hugo boss czerwony diamenty armaniego angel ou demon givenchy dkny zielone jabłuszko dkny różowy isey minake isey minake-podrób jeden a avony kenzo amarige d amour givenchy locoste pink acqua di gio

Gość gusik24654
Campari nie mam ich na pokaz schowane w szafce, bez światła używam wszystkich na zmianę ;)

Gość gusik24654
perfumy z atomizerem nie wywietrzeją ;) wietrzeją takie otwierane na wcisk, jak np jest w miniaturkach perfum normalne atomizery są szczelne

Gość ja mam 10 flakonów
ja nie kupuje ja dostaje tak to w życiu bym nie miała tyle wiadomo ale od tego ma się mężów