Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serducho992

JAKIEŚ RADY NA ZŁAMANE SERCE? ??

Polecane posty

Gość serducho992

Rozstałam się z chłopakiem :( Bardzo, wręcz pragnę znowu sie do niego przytulić, chociażby usłyszeć jego głos.. ale nie mogę sobie na to pozwolić :( Mieliście taką sytuację? Jak sobie z tym poradzić bo ja już nie mam siły...

Gość
Z czasem zapomnisz o nim, a miejsce w Twoim sercu zajmnie ktos inny.

Gość serducho992
w poniedziałek.. nie mogę znieść tej myśli że nigdy więcej go nie zobaczę był moją pierwszą prawdziwą miłością..

Gość fgrdgfgdsg
Ehhhh ja tez mam złamane serce... Zakochałam się w koledze z mojej szkoły... pamietam że ja mu też sie kiedyś podobałam nawet powiedział że mnie kocha... ale ja po prostu nie potrafiłam mu wyźnać co czuje... i nie byłam pewna tego uczucia teraz jestem pewna KOCHAM GO... lecz on cużż chyba ma mnie gdzieś... :( Nie odzywa się do mnie, nie odpisuje na gg nawet na korytarzy nie zagada... nawet na mnie nie spojrzy... ehh i co mam zrobić? ;( płakać mi się chce gdy przechodzi obok mnie i nawet nie raczy na mnie spojrzieć... ;( Cużż nie mam szans więc musze się poddać i o nim zapomnieć choć to takie trudne... ;( // a co do twojego złamanego serca to niewiem... :( Moim zdaniem przez długi czas będziesz się z tego otrząsać... Najlepszym lekarstwem na zranione serce jest 2 milość... :( ŻYCZE SZCZĘŚCIA ....

Gość kalafiorek244444
Wasze opowieści brzmią znajomo, ja jestem świeżo po emocjonalnej karuzeli którą sobie sam zgotowałem po tym jak zakochałem się w osobie, która pozwoliła się adorować tylko po to, żeby w ciągu chwili dosłownie odprawić mnie z kwitkiem. Czuję się fatalnie, mam z tego powodu doła i wydaje mi się, że jestem bezsilny i spotkało mnie coś bardzo niesprawiedliwego. W moim przypadku jedyna wina polegała na tym że ją zamęczyłem swoimi staraniami, zabieganiem i troską. Zwyczajnie zagłaskałem, ale to nie zmienia faktu że byłem zwodzony i odepchnięty brutalnie. Moja rada na złamane serce? Sam chciałbym wiedziec:)

Gość i ja się dołączę
też jestem świeżo po rozstaniu. Proponuję poczytać jakieś artykuły. http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1B3GGGL_plPL304PL305&q=zostawi%C5%82+mnie&lr=&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai= http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1B3GGGL_plPL304PL305&q=jak+przetrwa%C4%87+rozstanie&lr=&aq=0&aqi=g10&aql=&oq=jak+przetrwa%C4%87+&gs_rfai= mi takie coś pomaga:)

Gość i ja się dołączę
czytam jeszcze często http://www.pozaschematy.pl/ pisze go chyba jakaś młoda psycholożka, wiele ma o rozstaniu. Poczytajcie

W moim przypadku to bylo tak ze on ze mna zerwal, przez eska, nie podajac powodu!!! Zalezalo mi na nim a on mnie tak potraktowal, to najbardziej mnie bolalo! Ale plakac jakos nie moglam, czulam tylko straszna zlosc! Chcialam do niego pisac, ale nie zeby blagac go o powrot, po prostu chcialam mu wszystko co zle wygarnac! Ale sie powstrzymalam, wspomnienia zostaly ale ja juz nie jestem dziewczyna ktora mozna zranic:) Mam chlopaka z ktorym jestem szczesliwa, w koncu mam zwiazek bez klamstw i zdrad:) Takze jestem pewna ze ty tez to przetrwasz i wyciagniesz jakies wnioski:)

Gość kalafiorek244444
chelsi skąd jestes?

Gość kalafiorek244444
tak ma:D

Mieliśmy. Po tygodniu chęć przytulenia zaczyna maleć. Nalezy pracować nad swoją głową, żeby go sobie obrzydzić. Jak już ci przejdzie, możesz przestawić się na zachowanie tylko miłych wspomnień. Póki co, dopatruj się samych negatywów.

Gość CzarnulQa
musisz sobie zajac czyms czas zeby tyle nie myslec. bo to i tak nic nie da. z czasem ci przejdzie, ale to trosze potrwa, najwazniejsze to to aby byc miedzy ludzmi i aktywnie spedzacz czas, mi takie cos pomagalo.. jeszce jedno nie rob niczego co by ci go przypominalo.. albo chociaz staraj sie nie robic :)

Gość Easy Man
Podobno pomaga niektórym metoda "klin klinem". Poszukaj nowej miłości, a się przekonasz czy to dobre rozwiązanie.

Gość Gladiusss
kalafiorek244444, skąd ja to znam? :) Miałem podobnie. Ale człowiek uczy się na błędach. A lekarstwem na tego typu dolegliwości jest czas.

Gość nie ma rad na złamane serce
Ja rozstałam się z facetem, którego bardzo kochałam (moją pierwszą miłością) jakieś 8 miesięcy temu...Z czasem to uczucie wygasa. Ale bywają takie dni, że to wszystko powraca, że nadal boli gdzieś w środku...Myślę, że po prostu potrzebuje więcej czasu żeby zapomnieć. Bo na miłość jedynym lekarstwem jest czas...Lub nowa miłość.