Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsm81

Nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość nsm81

Kobiety, ja was po prostu nie nawidzę. Jestem nieśmiały i dlatego cały czas dostawałem kosza od każdej. Ile razy w życiu dostałem kosza to się w pale nie mieści!!!Żebyście chociaż z klasą umiały dawać takiemu facetowi kosza, a wy w sposób ohydny mnie odrzucaliście! Jestem mężczyzną i jestem z tego dumny. My tworzyliśmy cywilizację, naukę i technikę. Wy na mnie nie zasługujecie. Seks - coś obrzydliwego. Smród wydzieliny z pochwy, pot itd.feeeee!!!!

Gość blalallalaalla
hehe to sie nazywa mizoginizm - kolego

Gość y nono
ale przecież Kopernik była kobietą :classic_cool:

Gość nsm81
wszyscy prezydenci USA,, Wybitni fizycy, matematycy, dowódcy wojskowi więcej chyba nie trzeba żeby udowodnić

Gość samotny23
a ja kocham kobiety, ale niestety żadnej nie mam ;(

"My tworzyliśmy cywilizację, naukę i technikę." Ale nie ty... "Jestem mężczyzną i jestem z tego dumny." Duma? Strzelając fochy jak pensjonarka co jej pchła zalazła? :D

nsm81 wszyscy prezydenci USA,, Wybitni fizycy, matematycy, dowódcy wojskowi więcej chyba nie trzeba żeby udowodnić To jest sila Twoich argumentow? Slaba.

(...)Seks - coś obrzydliwego. Smród wydzieliny z pochwy, pot itd.feeeee!!!! Jesteś impotentem? współczuje,.. i rozumiem twoja frustrację.Biedny.

Gość nsm81
Predatorka kiedyś chciałem sobie jakąś zerżnać ale uznałem że nie zasługujecię na to. Zwałszcza że to obrzydliwe.

Gość nsm81
uwielbiam po chamsku odezwać się do kobiety, nie przepuścić w drzwiach, osztorcować o byle co..a najbardziej lubię to robić tym najładnieszym

Gość nsm81
feministki pewnie szykują już metody sztucznego jednopłciowego rozmnażania. Niedługo kobiety nie będą chciały nawet cwaniaków na których tak lecą. Dla nich cywilzacji więc nie twórzmy tylko dla siebie samych.

Gość brak wiedzy masz
Nauka wyraźnie mówi że cywilizacja zaistniała na podstawie stworzenia mowy, a mowa powstała z kontaktów między matką a dzieckiem...to matki zaczęły wydawać dźwięki skierowane do niemowlęcia i z tego powstała rozumna mowa, która jest warunkiem cywilizacji. Bez powstania mowy nie można stworzyć cywilizacji. A więc to kobiety stworzyły cywilizację..fakt naukowy. Możesz sobie epatować nienawiścią do kobiet, twój problem. I wielka ulga dla kobiet bo przynajmniej nie będziesz narzucać się kobietom w sposób obleśny, bo skoro cię odrzucały to znaczy że robiłeś to obleśnie i lepiąco się, nikt tego nie zniesie.

Gość z całym szacunkiem...
faceci tworza nauke i cywilizacje pffff, ale zawsze zostanie wam w krwi dysleksja i dysortografia......"nie nawidze' buahahahaha

Gość ajććććććććććć
Kopernik też byla kobietą!

Seks - coś obrzydliwego. Smród wydzieliny z pochwy, pot itd.feeeee!!!! nie dziwie ci sie ze tak mówisz :) Skoro czegoś nie mamy a raczej nie jestesmy w stanie zdobyć to najlepszym rozwiazaniem jest to sobie najzwyklej na swiecie obrzydzić :)

Gość brak wiedzy masz
....my stworzyliśmy cywilizację, naukę i technikę..... "My" ....to znaczy Kto ??? A co ty stworzyłeś......chłoptasiu nienawidzący ? Nie podczepiaj się pod "MY" ...cokolwiek to MY zawiera i kogokolwiek dotyczy A nieśmiały to ty wcale nie jesteś, bo nieśmiały nie zaczepia dziewczyn i nie dostaje kosza....a ty śmiały jesteś bo narzucałeś się dziewczynom i zmuszałeś swoją namolnością do odrzucania cię..widocznie obcesowo smaliłeś cholewki dla celów łóżkowych...ohyda! A kobiecie najpierw trzeba dać "to coś" aby mogła się zaangażować i być takim abyś był wart takiego zaangażowania.

Gość nsm81
nigdy nie byłem natrętny.Jak dostawałem kosza natychmiast dawałem dziewczynie spokój. Nigdy drugi raz nie próbowałem podrywać.

Gość kobiety to zuooooo
i tez ich nienawidze bo za co je kochac? :O

Gość nsm81
no nie ma za co. one na nas nie zasługują.

Gość psychole
one odrzucaja tez dlatego ze jest sie brzydki...kara musi byc.

Gość nsm81
Ja mam opinię przystojnego, tylko brakuje mi pewności siebie. Ale czy to jest powód żeby panienki traktowały mnie jak śmiecia. Im ładniejsze tym ohydniej odrzucały mnie. Tak, właśnie te najładniejsze najohydniej sie zachowywały w stosunku do mnie.

Gość rozwiedzionaaaaaaaaaaa
Widzę że mój ex nie jest osamotniony w swoich poglądach

a ja Ciebie rozumiem. Nie pochwalam ale rozumiem. Sama bardzo źle myślałam o mężczyznach. Dokładnie tak jak Ty o kobietach. Oczywiście oparte to było na moich bolesnych doświadczniach z nimi. Wyobrażałam sobie mężczyznę jako okrutną, bezmyślną, egoistyczną istotę, która tylko drwi z moich uczuć, która nikogo nie potrzebuje. Kiedy zdałam sobie sprawę z tego, że tak naprawdę wielu mężczyzn cierpi z powodu kobiet i czuje to co ja, że oni też mają swoje lęki i też chcą kochać i być kochani udało mi się popatrzeć na panów bardziej obiektywnie, czego i Tobie życzę. Uwierz, że na świecie wiele jest kobiet czujących podobnie do Ciebie. Rozejrzyj się dobrze i nie startuj do tycg niedojrzałych i zadufanych w sobie.

Tak w ogóle, to patrzę na swoje koleżanki, na samą siebie z przeszłości i widzę, że zbyt wiele kobiet lgnie do łajdaków, do prostaków, którzy nie potrafią docenić zaufania jakim kobieta ich obdarza. Tymczasem mają pod nosem porządnych facetów, którzy, owszem, często z początku są nieśmiali ale z czasem się otwierają. I sytuacja w wypadku pierwszego typu mężczyzny wygląda tak, że na początku są fajerwerki, motyle w brzuchu, "to jest to" itd. a stopniowo facet się otwiera i... i okazuje się, że jego wnętrze to pustynia. W drugim przypadku może się okazać, że po kilku nudnych randkach zauważysz w nim coś interesującego, miłego, ciepłego i stopniowo go poznając zaczynasz zauważać jak ma do zaoferowania. I im dłużej go znasz tym lepszego widzisz w nim człowieka i partnera. Głowy do góry, nieśmiali faceci.

Gość mig
tylko która wytrzyma kilka nieudanych randek, a ?

To prawda ;) niestety. Ja swojego prawie przeoczyłam. Dziękuję Bogu, że się tak łatwo nie poddał. Na pierwszą poszłam z ciekawości, na drugą randkę z grzeczności, na trzecią z litości. Pomiędzy tymi trzema spotkaniami odrzucałam często jego propozycje. A później doszło do mnie jaka jestem głupia, jaka ślepa. Dziękuję mu co jakiś czas za to, że sobie mnie nie odpuścił. Tyle by mnie ominęło :)