Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsm81

Nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość czekolada____________
jak ci sie zapach kobiety nie podoba to moze pedziem jestes

Gość zdradzonaewelus
skontaktuj się z moim byłym. Macie te same poglądy.

Gość skrzywdzona1244r45
faceci sa jeszcze gorsi. zwabiaja nas, wykorzystuja a natepnie rzucaja bez sumienia.

0/10 bez kobiet nie było by cywilizacji :classic_cool: bez facetów również :) nie dziwię się że dostawałeś kosza :D sucker :classic_cool:

Gość Kobiecinka.......
"Tak, właśnie te najładniejsze najohydniej sie zachowywały w stosunku do mnie." to wiadome jest przeciez, nie ma się czemu dziwić, ładne kobiety maja wyższą samoocenę, dlatego tak łatwo im przychodzi skakanie z kwiatka na kwiatek. Znajdź biedną, brzydka dziewczynkę, i napisz za pięć lat, czy jeszcze z nią jesteś;)

Gość Gdybyś był naprawdę dobrym
człowiekiem to byś mieł dziewczynę choć jesteś nieśmiały.

Gość hehehheheheheheheheehhhe
byłeś na paradzie równości?

Gość hyh.
to faceci nie zasługują na kobiety. zdradzają, oszukują, robią w konia.. niedawno rozstałam się z chłopakiem, ciągle boli, bo to przez niego się rozeszliśmy. wy tylko ranic potraficie, nawet normalnie zerwać nie dajecie rady. żenada

to wy jesteście puszczalskie, dajecie komu kolwiek. jak zobaczycie ciapatego na dyskotece to już chciałybyście poczuć półmetrowego fiuta w swoich zapuszczonych, śmierdzących tzipskach. poza tym ogólnie jesteście wypaczone i tyle. nie macie wartoście większej od kartofla na wpół zgnitego.

Gość Taka sobie laleczka
Nie wsciekaj sie kochanie, przeciez jeszcze ktos moze Cie pokochac. Jest wiele fantastycznych kobiet na swiecie!

Gość skoro nigdy nie miałeś kobiety
to skad mozesz wiedziec czym jest sex i czy jest obrzydliwy ?? Zal Ci dooope sciska, ze kazdy ma to za sobą, a Ty nadal prawiczek :O z takim podejsciem na pewno znajdziesz kobiete... :P nie dziwie sie, ze rzucaja cie w sposob ohydny.. gdybys był normalny normalnie by ciebie traktowały :P

Gość To się zmień
to może ci ulży. I właśnie przez takie wypowiedzi a raczej żale żadna cię nie chce. Facet musi mieć nawet małe, ale jaja :)

to, że nienawidzę kobiet świadczy o tym że nie mam jaj?! co za bzdura wierutna! w waszej opinii facet z jajami to musi być frajer, bo jak można poddawać sie uczuciu do takich stworów jak kobiety, to jest dopiero słabość. :P

Gość Bo zaraz napiszę coś o twojej
inteligencji... chodzi o to, dlaczego ich nienawidzisz, bo to jest twój problem, jakbyś miał jajka, to starałbyś się trochę popracować nad sobą, anie jęczeć, że cię żadna nie chce i piszę to jako facet żeby nie było :)

Gość taaa moze i bym pokochal
kobiety ale te 20 lat temu teraz nie jestescie tego godne :classic_cool:🖐️

Gość u96
Dlaczego tylko mężczyxni mają sarać się o młode kobiety a nie na odwrót.Przecież my tylko do nich dokładamy.

Gość zdrajco hah ciekawe...
raczej obiektywny obserwatorze. Ludzie trochę dystansu - każdy może o każdego zabiegać, musi się liczyć z odmową, rzadko który nieśmiały facet zarywa laski a na dodatek uważam, że chyba lepiej żeby ci odmówiło 10 lasek a ta jedyna 11 się zgodziła na randkę nie?

Gość u96
A może lepiej byłoby żeby ludzie zastanawiali się co robią .Jeżeli komuś na nas zależy to jeszcze go wyśmiać ,poniżyć.Nikt nikomu nie każe od razu iść do łóżka.Ale żeby sprzedawać przyjaciela ,chłopaka za pieniądze jak dziwka drugiemu .Lub jest chłopak uczciwy i mieć 5 fagasów po każdym mieście i jak się ich przyłapie to jeszcze opowiada dziewucha w czym są lepsi od niego,a kim ona jest.Żeby sobie z czyichś uczuć nic nie robić. My to jesteśmy z drewna a one jakie wrażliwe tylko pod jakim względem Przecież niektóre a raczej większość Polek to nie ludzie .One chcą tylko kasy .Jak dajesz całego siebie to nic nie znaczy .Masz dać pieniądze dopiero jest tzw dobrze jest zaraz sex i miłość.Uczą jak meliniary są pieniądze mieszkasz nie ma wypierdalaj.W ogóle cel Polskich kobiet po ślubie to być dziwką domową brać pieniądze i jeszcze mieć za to seks. Dlaczego kobieta 10 razy ma nie spotkać się z odmową chodzenia a 11 dopiero mieć randkę.Może by bardziej doceniły męża.

Gość oooooznalazlsie
Jak jesteś taki dumny z bycia samczykiem, to powiedz nam co Ty takiego wynalazłeś? :D nie mów ogólnie o facetach, powiedz co wynalazłeś Ty! Nic! Może jesteś po prostu strasznie brzydki i masz zryty charakter, dlatego kobiety CIę nie chcą. A Ty startowałeś do brzydkich dziewczyn? Nie? No właśnie...więc dlaczego ładne dziewczyny mają ulegać brzydalowi.

Gość u96
Jestem wysokim 192 cm mężczyzną ,czarne włosy,muskularny,silny,inteligentny 120 iq,bogaty,zaradny.Wynalazłem wiele rzeczy.Sam się wyleczyłem z chorób kręgosłupa,udoskonaliłem wiele rzeczy.Brałem się nawet za brzydkie w ostateczności udawało się lecz tego żałowałem bo były po prostu złe ,nerwowe i to powodowło syfy na ich twarzach.