Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsm81

Nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość nudzaem sem
kamecha ty i psp to zakochami

Gość Któryś wcześniej
Pisał że w jego rejonach nie ma normalnych dziewczyn . W moich za to nie ma normalnych facetów łajdacy typowi imprezowicze którzy wszystkie laski by chcieli zaliczyć , myślą hujami a nie mózgiem, chamy, ściemniacze. Uwierzcie że żyje między takimi "żmijami" nie ma normalnego ani jednej sztuki. ja nie nawidze swojego byłego który mnie zniszczył psychicznie i co to było fair wobec mnie ?

Gość Któryś wcześniej
w związku musi być równouprawnienie , fifti - fifti albo nara. jeśli ja jestem szczera a on nie to jest sens jeśli ja uczciwa a on nie jeśli ja wierna i staram sie żeby było jak najlepiej a on nie jest sens bycia z kimś takim ?

Gość u96
Jestem z Kutna.

Gość tez ich nienawidze
ale tego nie okazuje sa dla mnie obojetne i mam spokoj 🖐️

Gość u96
Ja też ale trzeba mieć potomka.

Gość u96
Mam 39 lat. Idę do policji może tam znajdę porządną żonę.

Gość u96
Bo mi umarli rodzice.,a poza tym to zawsze najbliższa osoba nawt genetycznie nie mówiąc uczuciowo.Dlatego szukam porządnej kobiety żebym nie miał syna zjeba i żeby miał wujków ciotki i. t.d..

Gość zesra się a nie obudzi
nic się nie martw autor, św Piotr tez był pedałem

Gość w policji
oj chłopie w policji chcesz znalezc porządną kobiete :) odradzam zmień branże ale napewno nie w policji hihihih

trafi swój na swego.. ale chamstwem raczej kobiety nie zdobędziesz musisz trochę posłodzić, pozabiegać i powalczyc o kobietę - dlatego niektórzy takie zabiegi nazywaja zalotami.. -----------------------------------------------------------------------------------

Gość u96
Dlaczego to ty nie walczysz o mężczyznę.Przecież jemu tylko zależy na dziecku z Tobą a ty jesteś słabsza,bez serca,potrzebujesz od niego więcej seksu,tak samo chcesz mieć chociaż jedno dziecko,jesteś mniej zaradna i wkółko się na nim wieszasz,poza tym tak naprawdę mężczyźnie przeszkadza twoja obecność .Wolałby na przykład mieszkać z dobrym kolegą lub z bratem.Wabisz go tylko golizną którą kupuje się za parę złotych lub ma za darmo w internecie.

Gość u96
Jednak idę do wojska na trepa.Uważam że tam jest miejsce dla prawdziwego mężczyzny.Kobiety ja was po prostu nienawidzę za to że żyjecie na tym świecie.Spierdalajcie stąd i zostawcie mi moje dzieci po was .Nawet za to zapłacę .Teraz będzie mnie stać na wasze wygórowane żądania i won z mojego życia łącznie z moimi siostrami i ich córkami a nawet córką brata.Nigdy nie będę chrzestnym żadnej dziewuchy zajebanej.

Gość Nissy
Haha xD Banda gejów, ciot, frajerów. Strasznie śmiesznie piszecie. Jeden płakusia że jest sam, drugi że chce tylko potomka. A jak urodzi się córka? ;P Boicie się dziewczyn. Kobiety też was nienawidzą. I co z tego?

Gość u96
Baba to pasożyt na ciele mężczyzny.Zadać się z kobietą to jak z mafią. Idę do Policji ogólnie walczyć z mafią.

Gość u96
Jechowcy to żydy,jude.

Gość u96
nissy.Jeżeli będzie córka matka będzie ją wychowywać ale wcześniej żeby ją począć muszę w niej znaleźć choć odrobinę bo inni mężczyżni biorą każdą iak leci byle tylko cokolwiek wyszło z jej łona a ja nie chcę mieć dzieci złych,Bo nienawidzę zła i krzywdy ludzkiej. No ale mówię teraz o sobie .Jeżeli już się dziewczyna urodzi to ją wychowuje matka od urodzenia po śmierć ja natomiast jestem przy was na tyle żeby ona dobrze znała swojego ojca ale z dobrej strony. Jest sprawa chłopaka Wtedy on nie odstępuje mnie na krok i ja mam decydować o jego wychowaniu ale nie będę izolował go od matki. Jak będziesz chciała wiedzieć co będzie po separacji w przypadku za duż ego fikania kobiety w rodzinie to daj mi znać ale jest to informacja przede wszystkim dla czytelników tego forum.

Gość u96
uzupełniam poprzednią wypowiedż .Żeby począć dziecko muszę w kandydatce na matkę znaleźć choć odrobinę DOBRA.

Gość Nissy
Chce wiedzieć. Dla mnie to z tą córką troche bez sensu. Dziecko nie rodzi się złe bez względu na to jakich ma rodziców. Dziecko można źle wychować, nie dopilnować i wtedy może być rzeczywiście złe. Więc jak urodzi Ci się córka to może Ty ją wychowaj? Może zapoczątkujesz ere porządnych bab? =D

Gość u96
Chcę wstąpić do NSR.Będę zabijał przede wszystkim kobiety.

Gość u96
Ja uważam że większość kobiet to diabeł żyjący na ziemi. Rusek to pedał i zoofil.

Gość u96
Jestem z pochodzenia Niemcem i Czechem.

Gość u96
Będę prosił dowódcę żebym zabijał przede wszystkim te co jak były płodne nie miały dzieci ,a teraz są bezpłodne i ruchają się z każdym a nawet z własnym mężem jak bure suki.

Gość u96
Ludzie czy wy zapomnieliście co to jest miłość?Po co te gierki te kombinacje?Opamiętajcie się.

Gość u96
Polki bo innych kobiet dobrze nie znam .Po co wy się w ogóle rodzicie? Nie mogłybyście szybciej umierać?Wyjedźcie chociaż do Chin .Tam teraz brakuje kobiet.