Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomożecie xD

Pomożecie ??

Polecane posty

Gość Pomożecie xD

ANKIETA Skuteczność oddziaływania reklamy na konsumenta Szanowni Państwo!. Zwracamy się z uprzejmą prośbą o udzielenie odpowiedzi na poniższe pytania. Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. W trakcie wypełniania ankiety należy zakreślić kółkiem jedną właściwą odpowiedź i/lub wpisać brakujące informacje. 1. Jaki jest Pani/Pana stosunek do reklam? a) Denerwują mnie b) Są mi obojętne c) Lubię oglądać 2. Czy reklamy mają wpływ na produkty kupowane przez Panią/Pana ? a) Nie mają żadnego b) Czasami kupuje produkty które mnie zainteresowały dzięki reklamie c) Kupuje tylko reklamowane produkty 3.Jak Pani/Pan postrzega rzetelność reklam? a) Są nieprawdziwe i nieadekwatne do jakości reklamowanego produktu b) Jest w nich sporo prawdy c) Wszystko jest bardzo wiarygodne 4. Jakich zakupów dokonał(a) Pani/Pan pod wpływem reklamy? a) Środków czystości b) Produktów żywnościowych c) Sprzętu RTV i AGD d) Inne.............................................................................................. 5. Czy czyta Pani/Pan reklamy(ulotki) otrzymane na ulicy? a) Nie, nie interesuje mnie to b) Zależy jakiego produktu bądź usług ona dotyczy c) Tak zawsze, często są to interesujące informacje 6. Który środek przekazu reklamowego wywiera na Panią/Pana największy wpływ? a) Telewizyja b) Radio c) Bilboard d) Internet e) Prasa f) Inne 7.Co przykuwa Pani/Pana uwagę w reklamie? a) Wykorzystanie znanych osób b) Muzyka c) Pomysł d) Elementy wizualne e) Konkretne fakty f) Inne ........................................................................................................ 8. Czy większą uwagę przyciągają Panią/Pana reklamy „wzięte z życia codziennego czy fikcyjne? a) Wole zdecydowanie te z życia codziennego b) Preferuje te fikcyjne, gdyż są zazwyczaj bardziej oryginalne c) Nie ma to dla mnie znaczenia 9. Czy zdecydowałby(a) się Pani/Pan na zakup nieznanego oraz niesprawdzonego produktu wyłącznie dzięki reklamie? a) Odważnie wypróbowuje nieznany produkt b) Szukam opinii o produkcie wśród znajomych, jednak mimo ich braku zwykle decyduje się na zakup c) Nie decyduje się na zakup, jeśli nie uzyskam pozytywnej opinii na temat produktu 10. Jaki element reklamy przemawia do Pani/Pana za jego zakupem? a) Cena b) Marka produktu c) Hasło reklamowe d) Zapewnienia wiarygodności Metryczka: 1. Płeć: a) Kobieta b) Mężczyzna 2. Wiek: 18-25 lat 26-35 lat 36-45 lat 46-55 lat powyżej 55 lat 3.Wykształcenie a) Podstawowe b) Zawodowe c) Średnie d) Pomaturalne/ niepełne wyższe e) Wyższe

Gość Pomożecie xD
proszę o wyniki ankiety :)