Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsadasdasda

brak orgazmu :(

Polecane posty

Gość dsdsadasdasda

Hej! Mam pytanie , dlaczego od pewnego czasu nie mam orgazmu :< Kiedyś nie było z tym problemu a teraz jest tylko przyjemnie a nie ma takiego mega mega podniecenia,że serce bije , boje się,że się jakaś zimna robię ;( Moj facet nie dochodzi jakoś szybko no ok 7 min , a ja nic, mam przyjemność ale nie taką,żeby mieć orgazm :

Gość to sama się
doprowadź do orgazmu. ;)

Gość mariolkaaa
wiedzialamze jestes zlamanym kutasem

Gość *hmmm*
nie dochodzi jakoś szybko no ok 7 min sex w 7 min ?? ja bym takiego pogoniala sex to jest conajmniej godzinna uczta dla ciala (wylaczam z tego czasu gre wstepna)

Gość Anette37
ta... w godzinę to by cię chyba zajechał? po 20 minutach to już się robi męczące.

Gość ehhh******
Anette37 nie dla kazdego godzina sexu jest meczaca :) pozatym nie ma nic przyjemniejszego od wielokrotnych orgazmow podczas dluzszego sexu

Gość masakraaaa
zajechac w godzine? po trzech godzinach to mozna mowic o zajechaniu, ale jak jest pozadanie i napalenie po obu stronach, to godzinka jest minimum ;) 7min to zalosnie malo :D

Gość Anette37
szczerze mówiąc nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku.. a co dopiero wielokrotnego. nie wiem dlaczego tak się dzieje.. bo mój mężczyzna naprawdę się stara i jest mi cudownie kiedy się z nim kocham ale nigdy nie mogę dojść do końca.. ciągle zatrzymuję się jakby w jednym momencie i dalej nie pójdzie.

Gość masakraaaa
za duzo o tym myslisz Anette37. to tak dziala ze jak sie za bardzo starasz, to nie wychodzi wtedy ;)

Gość Anette37
właśnie w tym rzecz że nie myślę o tym. przynajmniej nie myślałam do niedawna. nie macie z tym żadnych problemów? tzn. z dojściem? mnie jest już trochę głupio bo facet się stara a ja dalej nic.

Gość Anette37
że ja? :p

niech facet siedzi a ty na niego usiądź przodem (twarzą w twarz) u mnie działa, mega orgazm, natychmiast, i długo i intensywnie, zawsze jak mam problem z dojściem tak robię tylko ma siedzieć a nie w takim półleżeniu tak jak w pulp fiction w scenie kiedy babka w czerwonym lateksie gwałciła gościa przywiązanego do krzesła