Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

Placze, chce odejsc a nie mam gdzie sie wyprowadzic.

Polecane posty

Gość taka oooooooooooooooooooooo
Uważam, że spokoju nie za taka kase mozna sie utrzymac, oczywiscie bez większych szaleństw ale na to przyjdzie czas jak będziesz miała więcej kasy. Trzeba tylko chcieć. więc powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!;)

wszedzie doliczaja sobie media, prad, wode, za 900 zl nie jestem w stanie sie utrzymac.. ja nie wiem jak ludzie zyja!

1. za 300 zł spokojnie najesz się do syta 2. jak nie - to do mamki pędz. 3. no, albo dodatkowa praca: w piatki ulotki ze sklepu, jakaś hostesa w sklepie, może znasz jakąś starą babcie i pomożesz jej posprzatac i zakupy zrobic - zawsze jakas kasa bedzie. 4. a w koncu kogos poznasz...

Gość taka jedna hm...
dziewczyno, schowaj dumę do kieszeni i wracaj na łono rodziny. MATKA CIĘ KOCHA i na pewno zrozumie-wytłumacz jej, po co płaciić i być samotnym skoro można mieszkać u mamy

ja nie wiem jakim cudem jest wyzyc zz 1000 zl z dzieckiem, napewno ma alimenty i zapomogi?

Gość taka jedna hm...
ja znam też dziewczynę co wynajmuje pokuj za 270 i ma na zycie 960- bardzo oszczędza ale daje radę, da się ...ale trzeba się bardzo pilnowac

on mi grozil, ze mi wszystko wyliczy - paliwo - ze jezdzil do mnie, po mnie, zawozil do szkoly, czasem odbieral z pracy, za obiady od mamusi swojej jak chodzilam w weekendy do szkoly, za spanie, za jedzenie, nawet powiedzial o plynie do wycierania do podlogi - jak po maturze jeszcze nie pracowalam ktory sam kupil. to smutne :(

znowu placze zaluje ze w wieku 19 lat wyprowadzilam sie z domu , dzis bym tego nie przechodzila , ale bylam glupia - zakochana, chcialam byc z nim caly czas.

Gość taka jedna hm...
wiesz co zostaw go!! to już przesada, jesteś bardzo młoda,masz szansę na normalnego kochającego faceta!!! i rozważ powrót do mamy -naprawdę najtrudniej schować dumę do kieszeni ,ale czasem warto by nie zmarnować sobie życia.Z mamą dacie radę,na pewno zrozumie, i przygarnie CIĘ, a potem może kogoś poznasz i bedzie ok

taka jedna hm.. Nawet nie wiesz jakie to ciezkie , wiesz moze i byloby prosciej gdyby mi nie grozil wyliczaniem i wogole , ale byc moze jest tez to strach co on moze zrobic.

nie, ale moze przesladowac? wie gdzie pracuje, studiuje, wie gdzie mieszkaja moje kolezanki ktore zreszta tez uwaza za prostytutki i prostaczki. wszystko wie.

Gość taka oooooooooooooooooooooo
a powiedz mi, jak on może cie rozliczyc? do sadu Cie poda???? Nie słuchaj takich bredni!!!!

wie nawet ze ostatniego dostaje wyplate bo zawsze po mnie przyjezdzal w ten dzien bym sama nie jechala tramwajem bo a nuz ktos mnie okradnie...

Gość taka jedna hm...
dziewczyno--> nie daj się zastraszyć, jesteś osobą zasługującą na szczęście@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie daj się oprawcy!!!! niech nie mysli,ze wygrał!!!!!!!!!

do sadu nie, ale moze mi psychicznie nie dac spokoju. nie wiem , nie wiem na co go stac , mysle ze na WIELE.

Rozliczyć to nie za bardzo cię może - głupie gadanie. Znajdź druga dziewczyne w podobnej sytuacji - i do spółki weźcie mieszkanie, ale to już. A jak nie wystarczy - to we trzy, potem życie się jakoś ułoży.

Gość taka jedna hm...
odejdz do mamy, bedzie się bał!!!!!! ON Nie jest twoim właścicielem!!!!!!!!!!!!!!!!!

SA dwa rozwiazania : albo znow sie pogodzic i jakos to stlumic albo odejsc i walczyc z NIM. to mnie przeraza :(

Gość taka jedna hm...
obiecaj nam ze sie wyprowadzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze jak pojde do mamy chocby na dzien na dwa to cos zrobi ze mna? zastanowi sie nad soba? bo obecnie to chyba mysli ze jest bogiem bo wie ze jestem uzalezniona od niego w pewnym stopniu.

Gość taka jedna hm...
nie goddz się z nim bo zaznie Cię bić- Ty jestes znim nieszczęśliwa- niewidzisz teo?????????????????????

żal mi Cię, ale trochę wyolbrzymiasz.. zastrasza - to na policje wyplata - na konto - studencie sa chyba za free w śląskim mama - twoja duma bardziej za toba przemawia... mama sie przeciez nie wyrzuci... mama to w koncu mama. dobranoc i poowdzenia

CIĘZKO MI NA TO SPOJRZEC REALNIE , TRZEZWYM OKIEM ! JESTEM W ROZSYPCE TOTALNEJ .

Gość taka jedna hm...
dziewczyno odejdz od niego- to typ ,który jest nieobliczalny!!!!!!!! mój tata ożenił się z podobnym typem-ale kobietą,dziś jest wrakiem ,wyzwiska itp codziennie, czy chcesz tego samego,?? on się nie zmieni, odejdziesz na 2 dni? uda miłego abyś wróciła, ale potem znów wróci do dawnego zachowania. WIEM CO MÓWIĘ!!! Odejdź od niego-są jeszcze dobrzy faceci na ziemi!!!

mam rozpetac pieklo policja ? Łatwo sie mowi. Wypłata na konto.. ? Pracuje z obcokrajowcami , dokladnie w restauracji orientalnej - oni wyplacaja do "reki". Placa gotowka. Ciezko jest im wytlumaczyc ze chce na konto , nie chodzi o to czy jest ono za darmo czy nie. Mama ? wiem ze nie wyrzuci , ale tez napewno bedzie jej znow o 100% ciezej, mieszka z bratem i siostra, wiecznie mi biadoli ze brakuje pieniedzy.

Gość taka jedna hm...
czyli wybierasz zycie z katem??? odpowiedz sobie w duszy na to pytanie . i co byś swojej córce np doradziła w takiej sytuacji???

to samo co Ty ale zrozum nie umiem tak nagle podjac ostatecznej decyzji, jutro znow 12 godzin pracuje bo pracuje dzien na dzien i gdzie? po pracy mam jechac do domu? wiem ze w pewnym sensie uciekam od tego by sie wyprowadzic , ale to wbrew pozorom nie takie ŁATWE !!! a on sobie znow wlaczyl konsole.. od kiedy ja ma swiata poza niczym innym nie widzi. probowalam dzis rozmawiac , a on albo sie obraza i milczy albo zaraz sie denerwuje i leca brzydkie slowa. Naprawde chcialam porozmawiac, bo brakuje mi rozmowy z NIM. Ale ile mozna ? Dwie strony musza sie starac i chciec , a on , jemu wystarczy jak jest - te przyzwyczajenie a niewazne jak jest naprawde, czy jest jeszcze milosc.