Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamuje sie

Jest erekcja, nie ma wzwodu. pomocy!

Polecane posty

Gość zalamuje sie

Wiem że brzmi to absurdalnie ale mój mąż od jakiegoś czasu szczytuje..bez wzwodu! W trakcie zbliżenia wszystko jest ok ale po jakiejś chwili jego penis opada. Nie do końca ale staje się taki jakby pół twardy, nie wiele można z nim zrobić. Jak zaczynam go pieśić wcale nie twardnieje tylko po jakims czasie zwyczajnie dochodzi.... czym to może być spowodowane? Coś z krążeniem? Czy wasi faceci zawsze mają „twardego przed wytryskiem czy zdarza się że nie???? prosze o pomoc

Gość kus
idz do sklepu rowerowego kup pilke z igla wsadz do dziurki w penisie i sprobuj napompowac mi pomoglo ;]

Gość embrum
kurcze moj ma twardego po kilku sekundach jak go dotknę

Gość kamiiii
a ile on ma lat? może już ten wiek ze nie wszystko działa jak powinno. mój ma zawsze twardego jak skała..

Gość zalamuje sie
noo.. młody jest jeszcze 68 lat, jeszcze pol roku temu to mnie zapinał na wszystkie dziury i mu mało był, teraz cos sie zpsulo(;

Gość zalamuje sie
Jest ode mnie troche starszy, ma 46 lat ale do tej pory wszystko działałou niego bez zarzutu że tak powiem. Ten problem pojawił sie dopiero jakies kilka tygodni temu. On twierdzi że nie pójdzie do lekarza bo wstydzi się brac jakies proszki...a nie jestesmy w stanie normalnie sie kochac!

Gość zalamuje sie
bardzo smieszne, te podszyty post nad moim... że też niektórzy tylko tyle mają do roboty

Gość Ok to na powaznie
Nikomu się nie uśmiecha perspektywa łykania dopalaczy ale nie trzeba się z tym afiszowac, niech poprosi lekarza o vizarsin, jest biały i nie rzuca się w oczy + nikt w aptece nie bedzie się domyślał co kupuje.

Gość azeruskin
Pewnie już go nie podniecasz tak jak kiedyś i może ma inną? I symuluje orgazm żeby mieć z głowy sex z tobą.

to sa objawy impotencji Niech sprawdzi poziom cukru, nadciśnienie, czy poziom cholesterolu.Mogą też być stresy i trudności z utrzymaniem sztywności.Mając 46 lat mogą to być powody dla których ma początki impotencji

Gość zalamuje sie
albo to impotencja albo rzeczywiście na boku coś psztyka bo ostatnio zostaje coś po godzinach w pracy, tłumacząc się że ma dużo roboty

Gość hmmmm..
Ja tez nie zawsze mam sztywnego ale raczej nie moge wtedy dojsc.... p.s. Chyba chodziło ci o ejakulacje. Erekcja to to samo co wzwód

Gość marek 22151
A u mnie odwrotnie ! Jest wzwód ale nie ma erekcji ! POMOCY !

Gość the new
dziewczyno, jedno i drugie oznacza to samo

Gość tu nie uzyskasz żadnej pomocy
problemy z erekcją wymagają konsultacji lekarskiej. jak się wstydzi, to lipa. większośc facetów się wstydzi i przegrywają życie z tego wstydu. mój mąż też ma obecnie problemy (obniżenie libido po lekach, które musiał przyjmować), na szczęście on sie nie wstydził i cos z tym robi (był u lekarza). bardzo go za to szanuję. porozmawiaj z mężem.

Gość tu nie uzyskasz żadnej pomocy
aha, erekcja i wzwód to synonimy (to jest to samo) ;) pewnie chciałaś napisać - jest wytrysk, nie ma wzwodu. to jest możliwe, można szczytowac bez osiągania pełnej erekcji, ale to są zaburzenia.