Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina_26

Po jakim czasie TAK NAPRAWDĘ test ciążowy pokazuje ciążę?

Polecane posty

Gość Malwina_26

Okres spóźnia mi się już 6 dni, podczas gdy wcześniej miałam jak w zegarku, dokładnie co 28 dni. Jestem strasznie nerwowa. Zrobiłam już 3 testy (pierwszy w dniu spodziewanego okresu, drugi 2 dni później i dziś rano trzeci) - wszystkie negatywne. Ale znajomy (który już ma dziecko), powiedział że im test pokazał ciążę dopiero miesiąc po zapłodnieniu, gdy już wiedzieli o tym od lekarza. Więc jak to jest? Na opakowaniu moich testów jest napisane że pokazuje ciążę nawet 2 dni przed okresem. Sama nie wiem. Każdy wynik negatywny mnie uspokoja, a jednak wciąż nie mam okresu i nie mam żadnych symptomów go poprzedzających. Pierwszy raz w życiu spóźnia mi się aż tyle. Wierzyć testom?

Gość ja bym chciała żeby wyszedł
pozytywny ale niestety nie chce:(

Gość Malwina_26
Ja niestety w tej chwili absolutnie nie mogę mieć dziecka. Boże, 6 dni opóźnienia. :( :(

Gość Malwina_26
Hmm.. a gdzie się to robi? Na pogotowie mam iść czy do lekarza rodzinnego czy jak? Czy prosto do przychodni, jak do badania krwi? Po jakim czasie jest wynik?

ja ostatnio tez tak miałam.....dzien po planowanej miesiaczce zrobiłam 2 testy dwa negatywne..ale nie odpusciłam zaczełam czytac na forach ze dziewczynom te etsty tez wychodziły negatywne a były w ciazy..wiec dalej fazowałam:O....okres sie nie pojawiał..objawów nie miałam zadnych, piersi mnie nie bolały, zadncyh złych nastrojów, uderzen goraca...wiec załamka..ze stresu 4 dni nie jadłam...miałam wymioty..wiec mysle jak nic ciaza!!! załamka dalej trwała..wiec 4 czy 5 dnia zrobiłam nastepny test wyszedł negatywny.....wyluzowałam..pomyslałam to pewnie stres....wiec jakos tak ze mnie zszedł ten stres...i luzzzzzz poczułam..połozyłam sie na krótka drzemke..obudziłam sie i co i okres dostałam:D:D:D:D Amen!!!! wiec wyluzuj!! ze strsu ci sie przedłuza..te testy sa czułe;) wiec luuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz i po 7 dniach pokazuja;) 2 paski jak cos;)

Gość Czarujące ocieraczełe
A ja będę tatełe. Za 7 miesięcy :)

Gość Malwina_26
Dowiedzialam się, że u mnie to kosztuje 40 zł, ale pani mi powiedziala, że wynik jest pewny dopiero po 4 tyg od zapłodnienia, ewentualnie powinno pokazać już po 2 tyg. A u mnie minęło dopiero 1,5 tygodnia od awaryjnej sytuacji, więc żaden test na razie nie pokaże ciąży :O I będę się tak jeszcze męczyć w tym stresie tydzień? :(:(