Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black caffee

Po co ten cały cyrk przed weselem?????

Polecane posty

Gość ejjj biedaki
i niektorzy tutaj pisza ,ze mieli skromne wesele ale za to podroz poslubna np. na Bali jak by to bylo jakies niewiadomo jak nieosiagalne zupelnie wyjatkowe i niepowtarzalne miejsce na ziemi, wiec jeszcze raz mowie, mozna miec super bajernackie wesele, zadnych kredytow i pozniejszych traum z tym zwiazanych i w podroz poslubna tez pojechac czy to do Afryki czy na Bali czy Srali.

Gość ejjj biedaki
i przezyc ze soba pieknie cale zycie a nie rozwodzic sie po roku

Gość dokładnie czarne albo białe
a ja mam na przykłąd bardzo dobre układy z moją rodziną - bliższą i dalszą. No tak się złożyło, że mam fajnych ludzi dookoła. Może nie jakąś super liczną, ale też nie małą (dość wspomnieć, że mam wszystkich dziadków i babcie i nawet dwie prababcie :D no i fantastycznych chrzestnych, kuzynów nie dużo, ale z wszystkimi super kontakt itd.). Samej mojej najbliższej rodziny na 18-stce miałam około 40 osób. Dodajmy do tego rodzinę przyszłego męża, przyjaciół...nie umiałabym zrezygnować absolutnie z ani jednej osoby! Lubię przebywać, spędzać czas, bawić się z każdą z nich! Więc małe wesele nie wchodzi w grę. A nie będzie na nim żadnych obcych ludzi, przynajmniej z mojej strony.

Gość ejjj biedaki
DO dokładnie czarne albo białe Widzisz tak sie sklada,ze ja tez mam duza rodzine i bardzo duzo znajomych i tez bede miala ogromniaste wesele, bo to bedzie jeden z najwazniejszych dla mnie dni w zyciu i chce miec wszystkich waznych dla mnie ludzi blisko siebie.Mysle, ze duzo ludzi gdyby mialo nieograniczone fundusze na ten cel tez zrobiloby duze , huczne wesele, babki wybralaby sukienke,ktora im sie marzy a nie taka na ktora je stac itp. duperele

Gość ejjj biedaki
Kiedys lubilam kafeterie,teraz juz coraz rzadziej tu zagladam , duzo tutaj pustych, zazdrosnych ludzi i glupot typu - moglabym sobie pozwolic na luksusowego merca ale i tak nigdy w zyciu go nie kupie bo nie wyobrazam sobie lepszego samochodu niz moj maluch, czy jak w tym temacie jak masz huczne wesele to od razu to musi byc cyrk i za rok rozwod, jak jestes w szczesliwym zwiazku to sie nie ciesz bo i tak Cie pewnie chlopak/maz zdradza a jak nie to za chwile to zrobi, jak masz wybielone zeby to jestes lalka barbie itp itd

Gość black caffee
Do ejj biedaki czy jak sie tam nazwałaś... -> Nie obrażaj mnie bo nie o to tu chodzi jeśli nie chcesz nie czytaj...a jak już skończyłaś to spier***laj na to swoje Srali hahh :)

Gość ejjj biedaki
W ktorym miejscu Cie obrazilam?? Niestety to,ze jestes zazdrosnica bo nie stac na to czy owo to nie moja wina.Straszne kompleksy z Ciebie wychodza w tych postach,ktore piszesz i do tego jeszcze rynsztokowe odzywki typu spie.....Bieda finansowa i do tego co gorsza bieda umyslowa.

Gość black caffee
:)

Gość uuula la tiny wini
w 100% zgadzam sie z ejj biedaki - nie chcialabym w zyciu spotkac tak zalosnej osoby jak black caffe

Ehh ludzita nie popadajcie z skrajności w skrajność!!! Black cafee wyraziła swoją opinię, chyba każdy ma do tego prawo na tym forum, a poza tym o gustach się nie rozmawia!!! Każdy robi wesele na jakie go stać! Jak ktoś lubi robić z siebie kretyna jego sprawa.... :D