Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie che drugi raz ciąży

możliwa ciąża ?

Polecane posty

Jeśli chłopak nie skończył we mnie... nawet do końca nie wszedł tylko ledwo co... to jest taka możliwość zajścia w ciążę ? Znajdują się w tej wcześniejszej wydzielinie plemniki ? Dodam że z obliczeń kalendarzyków miałam dziś ostatni dzień płodny . Cykle mam 28 29 30

bardzo możliwe skoro masz dziś dzień płodny

Gość przepraszam za nick
poczytaj troszkę w internecie na ten temat :)

Gość mozliweee
w prejakulacie sa plemniki zdolne do zaplodnienia w ilosci tez wystarczajacej ja zaszlam w ciaze na przerywanym tez bez konca w srodku ale nie strasze ciebie nie jest tak latwo zajsc w ciaze wiec zrob test po 2 tyg lub najlpeiej w dniu spodziewanego okresu a jesli nie chcesz 2 ciazy to bierz tabetki lub plasty kup se lady camp albo nie wiem co mysl troszke jak nie chcesz 2 dziecka dziewczyno zycie to nie zabawa musisz byc odpowiedzialna za to co robisz

wiem że życie to nie zabawa... :( Nie chce drugiej ciąży ponieważ ponad pół roku temu poroniłam. :( strasznie to przeżyłam... i teraz strasznie się boję że jeśli jestem w ciąży będzie to samo co wtedy.... :( nie chce tego :( I najgorsze jest to że nie byłam jeszcze u lekarza od tamtej pory.

Gość bardzo możliwe
faktycznie nie ciekawie... To duży błąd że nie byłaś jeszcze i lekarza. Idz jak najszybciej