Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msdoopr

Córka dostała wysypki: pod kolanami, na plecach i buzi. Czy to jakas alergia?

Polecane posty

Gość msdoopr

Dzisiaj idziemy do lekarza, wysypka sie zaczerwienila, na buzi do wczoraj była blada i miala strukture kaszki, wokół oczu, teraz wokół ust i za uszami równiez, wysypalo ją na plecach na czerwono, takie jakby grudki. Zastanawiam sie czy jest to mozliwe od pylenia jakichs roslin. Martwie sie po prostu a do lekarza idziemy dopiero na 12, wczoraj nas nie przyjeli, taka mamy sluzbe zdrowia

Gość KANANANA
Byc moze jest to atopowe zapalenie skóry, mój maly mial je i wlasnie na wiosne, bo jest to zwiazane z alergia, która teraz ma na pylki. A ile lat ma Twoja córka???, bo jezeli jest wieksza to zauwazylabys, ze sie drapie bo takie zapalenie bardzo swedzi. No ale to tylko takie moje przypuszczenia, niestety ciezko jest cos powiedziec tak z opisu i bedziesz musiala czekac na wizyte u lekarza azeby Ci cos wiecej powiedzial.

Gość msdoopr
No i po wizycie, wczesniej nas przyjela, nic ciekawego sie nie dowiedzialam, wiecej ja gadalam niz lekarka, mozliwe ze to od slodyczy. Czy ktos z Was mial stycznosc z czyms takim jak krostki od czekolady? Bo moje dzieci do tej pory nie dostawaly za wiele slodyczy typu cukierki ciastka i czekoladki, wolalam zrobic kisiel czy budyn, a nad slodyczami mialam kontrole, teraz mam taka kolezanke co mi dzieci rozpieszcza slodyczami, wciaz im daje a ja juz nie wiem jak mam jej mówic zeby nie dawala slodyczy. Odstawiam teraz wszystko co slodkie i zobaczymy czy to od tego.