Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sardynnnka

dziewczyny prosze wejdzcie i ocencie !!!

Polecane posty

Go艣膰 sardynnnka

prosze dziewczyny ocencie m贸j jad艂ospis: rano godzina 8.00 2 kanapki pelnoziarniste , z mase艂kiem (ma艂o) szynka chuda,jajko na twardo,og贸rek i rzodkiewka II sniadanie: jogurt owocowy + otreby obiad: piers z kurczaka na oliwie z oliwek ,odt艂uszczona ,warzywa,pomidor z cebulka kolacja: owoc np.jab艂ko lub pomarancza dziewczyny jestem na diecie juz 4 dzien to m贸j przyk艂adowy jad艂ospis.. bardzo bym chciala sie dowieziec czy dobrze jem ..dodatkowo 膰wicze brzuszki ,skakanka i hula hoop. czy aby tak jedzac schudne do lipca? ile moge schudnac? narazie widze 1 kg mniej . pije duzo wody no i pije kawe z mleczkiem i 1 lyz. cukru dzieki za kazda opinie .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sardynnnka
aha i mam 161 cm. / 58 kg. obecnie 57 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sardynnnka
Zadna sie nie wypowie? :(

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak Twoje proporcje ale skoro chcesz sie odchudzic to zapewne jestes 'miekka' ..a w tym wypadku proponuje nie inwestowac zdrowia w dietki-glodowki tylko wziac sie za utwardzanie :) co do jadla: otreby out do obiadu wegle podwieczorek kolacja ..

Udost臋pnij ten post

Jak dla mnie - niepotrzebnie 艂膮czysz w臋glowodany z bia艂kami. to grzech nr1:D i po co to jajko na twardo na sniadanie? :O ja bym zrobi艂a takie sniadanie na twoim miejscu: albo - chleb pe艂noziarnisty bez mas艂a z og贸rkiem, papryk膮, rzodkiewk膮, szczypiorkiem, koperkiem - co tam lubisz:) lub chleb pe艂noziarnisty z sa艂atk膮 warzywn膮 lub- twar贸g z warzywami - z og贸rkiem, z rzodkiewka, papryk膮... a nie ze 艂aczysz bia艂ko (jajka, szynka...) z w臋glowodanami(chleb) i walisz do tego t艂uszcz (mas艂o)- robisz mieszanke nie do strawienia. Jogurt owocowy? ------- nie jedz tego, chemia, sztuczne owoce, cukier.... syf.. zast膮p to lepiej naturalnym, kwasnym bez cukru. AA i nie dawaj tam otr臋b贸w- bo znowu 艂aczysz bia艂ko z w臋glami... Obiad- ok- mi臋so+warzywa, - prawid艂owo owoce i warzywa mozesz sobie przegryza膰, ale nie od razu po posi艂ku. Owoce spozywaj jako osobny posi艂ek , jak poprzedni sie strawi, a nie ze zjesz obiad (mi臋so) i za p贸艂 godziny wrzucasz do zo艂膮dka np jab艂ko.

Udost臋pnij ten post

ja na podobnej zasadzie autorko schud艂am dawwnnoo temu 10kg:) Dla mnie jest bezsensem katowanie si臋 偶arciem kt贸re nie smakuje (jogurt naturany:O ) jedz膮c m膮drze, 膰wicz膮c dojdziesz do celu, g艂oduj膮c przytyjesz drugie tyle ja pope艂ni艂am ten b艂膮d 偶e jad艂am 3posi艂ki w ci膮gu dnia(podobno mniejsze porcje cz臋艣ciej lepiej si臋 trawi) pozdrawiam i powodzenia

Udost臋pnij ten post

co do jogurtu naturalnego - kto co lubi. Kiedys nie lubi艂am - kwestia przyzwyczajenia. Teraz nie ruszy艂abym tych kolorowych "owocowych", poczytajcie ich sk艂ad :P Chemia i cukier, smacznego:)

Udost臋pnij ten post

ty pseudodietyku spadaj z tymi swoimi farmazonami:O jakbys tak zna艂 sie na 偶ywieniu to nie skamla艂by艣 po forum aby kto艣 ci p艂acil za porady, bez odbioru pajacu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arachidowy orzeszek
tak tak kwietniulka...niestety musz臋 ci臋 zmartwi膰 偶e tw贸j jogurt naturalny jest tak naturalny jak jajka w proszku

Udost臋pnij ten post

bardziej niz te kolorowe nie? dzisiaj ma艂o co jest naturalne, ale s膮 rzeczy mniej lub bardzeij naturalne. Chcesz to wcinaj sobie sosy knorra, dania w 5 minut, doprawiaj wszystko veget膮. smacznego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arachidowy orzeszek
w ostateczno艣ci jak kto艣 nie przepada za jogurtem naturalnym mo偶na do艅 doda膰 owoce i cze艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahahahahahahaha...
jajka w proszku:D Dobre!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olabogaaaa
Kwietniulka dziewczynko,nie rzucaj si臋 tak i troche kultury polecam bo wieje od ciebie prostactwem na kilometr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te verde unplugged reedition
Kwietniulka, sloneczko, sprawdz sobie lepiej, jaki jest stosunek bialka do weglowodanow w Twoim jugurcie naturalnym, i zwroc uwage na to, czego jest wiecej :) @Dla mnie jest bezsensem katowanie si臋 偶arciem kt贸re nie smakuje (jogurt naturany:O) - tez ciekawa bzdura, zdajesz sobie sprawe z tego, ze na swiecie sa ludzie, ktorzy jogurt naturalny po prostu lubia, i nie musza sie nawet do niego przyzwyczajac? Dlaczego od razu zakladasz, ze nikt go nie lubi? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arachidowy orzeszek
diablo.. ja osobi艣cie wol臋 zje艣膰 2 jajka na twardo ni偶 jedn膮 kromk臋 chleba :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 europe01
Ja do prawdy nie rozumiem co Wy widzicie z艂ego w jajku na 艣niadanie. Co z tego, 偶e po艂膮czy艂a w臋gle z bia艂kiem? ze 艣niadaniem mo偶na sobie pozwoli膰, bo przecie偶 daje nam "kopa" na ca艂y dzie艅 i i tak je spalimy. Ja natomiast nie jad艂abym owoc贸w po po艂udnu, tylko troch臋 wcze艣niej. Najlepiej by艂oby zast膮pi膰 to jakim艣 bia艂kiem, warzywem? No i otr臋by w jogurcie s膮 ok, lepiej b臋dziesz si臋 wypr贸偶nia膰;)

Udost臋pnij ten post