Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sardynnnka

dziewczyny prosze wejdzcie i ocencie !!!

Polecane posty

Gość sardynnnka

prosze dziewczyny ocencie mój jadłospis: rano godzina 8.00 2 kanapki pelnoziarniste , z masełkiem (mało) szynka chuda,jajko na twardo,ogórek i rzodkiewka II sniadanie: jogurt owocowy + otreby obiad: piers z kurczaka na oliwie z oliwek ,odtłuszczona ,warzywa,pomidor z cebulka kolacja: owoc np.jabłko lub pomarancza dziewczyny jestem na diecie juz 4 dzien to mój przykładowy jadłospis.. bardzo bym chciala sie dowieziec czy dobrze jem ..dodatkowo ćwicze brzuszki ,skakanka i hula hoop. czy aby tak jedzac schudne do lipca? ile moge schudnac? narazie widze 1 kg mniej . pije duzo wody no i pije kawe z mleczkiem i 1 lyz. cukru dzieki za kazda opinie .

Gość sardynnnka
aha i mam 161 cm. / 58 kg. obecnie 57 kg.

Gość sardynnnka
Zadna sie nie wypowie? :(

nie wiem jak Twoje proporcje ale skoro chcesz sie odchudzic to zapewne jestes 'miekka' ..a w tym wypadku proponuje nie inwestowac zdrowia w dietki-glodowki tylko wziac sie za utwardzanie :) co do jadla: otreby out do obiadu wegle podwieczorek kolacja ..

Jak dla mnie - niepotrzebnie łączysz węglowodany z białkami. to grzech nr1:D i po co to jajko na twardo na sniadanie? :O ja bym zrobiła takie sniadanie na twoim miejscu: albo - chleb pełnoziarnisty bez masła z ogórkiem, papryką, rzodkiewką, szczypiorkiem, koperkiem - co tam lubisz:) lub chleb pełnoziarnisty z sałatką warzywną lub- twaróg z warzywami - z ogórkiem, z rzodkiewka, papryką... a nie ze łaczysz białko (jajka, szynka...) z węglowodanami(chleb) i walisz do tego tłuszcz (masło)- robisz mieszanke nie do strawienia. Jogurt owocowy? ------- nie jedz tego, chemia, sztuczne owoce, cukier.... syf.. zastąp to lepiej naturalnym, kwasnym bez cukru. AA i nie dawaj tam otrębów- bo znowu łaczysz białko z węglami... Obiad- ok- mięso+warzywa, - prawidłowo owoce i warzywa mozesz sobie przegryzać, ale nie od razu po posiłku. Owoce spozywaj jako osobny posiłek , jak poprzedni sie strawi, a nie ze zjesz obiad (mięso) i za pół godziny wrzucasz do zołądka np jabłko.

ja na podobnej zasadzie autorko schudłam dawwnnoo temu 10kg:) Dla mnie jest bezsensem katowanie się żarciem które nie smakuje (jogurt naturany:O ) jedząc mądrze, ćwicząc dojdziesz do celu, głodując przytyjesz drugie tyle ja popełniłam ten błąd że jadłam 3posiłki w ciągu dnia(podobno mniejsze porcje częściej lepiej się trawi) pozdrawiam i powodzenia

co do jogurtu naturalnego - kto co lubi. Kiedys nie lubiłam - kwestia przyzwyczajenia. Teraz nie ruszyłabym tych kolorowych "owocowych", poczytajcie ich skład :P Chemia i cukier, smacznego:)

ty pseudodietyku spadaj z tymi swoimi farmazonami:O jakbys tak znał sie na żywieniu to nie skamlałbyś po forum aby ktoś ci płacil za porady, bez odbioru pajacu

Gość arachidowy orzeszek
tak tak kwietniulka...niestety muszę cię zmartwić że twój jogurt naturalny jest tak naturalny jak jajka w proszku

bardziej niz te kolorowe nie? dzisiaj mało co jest naturalne, ale są rzeczy mniej lub bardzeij naturalne. Chcesz to wcinaj sobie sosy knorra, dania w 5 minut, doprawiaj wszystko vegetą. smacznego:)

Gość arachidowy orzeszek
w ostateczności jak ktoś nie przepada za jogurtem naturalnym można doń dodać owoce i cześć

Gość hahahahahahahahahahahaha...
jajka w proszku:D Dobre!!

Gość olabogaaaa
Kwietniulka dziewczynko,nie rzucaj się tak i troche kultury polecam bo wieje od ciebie prostactwem na kilometr.

Gość te verde unplugged reedition
Kwietniulka, sloneczko, sprawdz sobie lepiej, jaki jest stosunek bialka do weglowodanow w Twoim jugurcie naturalnym, i zwroc uwage na to, czego jest wiecej :) @Dla mnie jest bezsensem katowanie się żarciem które nie smakuje (jogurt naturany:O) - tez ciekawa bzdura, zdajesz sobie sprawe z tego, ze na swiecie sa ludzie, ktorzy jogurt naturalny po prostu lubia, i nie musza sie nawet do niego przyzwyczajac? Dlaczego od razu zakladasz, ze nikt go nie lubi? :O

Gość arachidowy orzeszek
diablo.. ja osobiście wolę zjeść 2 jajka na twardo niż jedną kromkę chleba :D

Gość europe01
Ja do prawdy nie rozumiem co Wy widzicie złego w jajku na śniadanie. Co z tego, że połączyła węgle z białkiem? ze śniadaniem można sobie pozwolić, bo przecież daje nam "kopa" na cały dzień i i tak je spalimy. Ja natomiast nie jadłabym owoców po połudnu, tylko trochę wcześniej. Najlepiej byłoby zastąpić to jakimś białkiem, warzywem? No i otręby w jogurcie są ok, lepiej będziesz się wypróżniać;)