Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babka Jaga 31mk

OGLĄDACIE ROZMOWY W TOKU???????????

Polecane posty

Gość Babka Jaga 31mk

Musze to napisac , wkurza mnie taka Ruda Idiotka z widowni Wystepuje chyba w każdym odcinka, najwięcej ma do powiedzenia , miny robi jakby gówno jadła... Czasami razem z Nią siedzi Druga Ciotka Przyzwoitka taka z kręconymi włosami ............Głupie Pindy... Acha i jest jeszcze jedna taka strasza z krótkimi siwymi włosami też zawsze musi coś powiedzieć.... Ech...jak je widze to normalnie Nóż w kieszeni się otwiera

Gość uuuu bejbi aj law jor łej
Ta rudą kojarzę, też mnie wkurwia, ma się za inteligentną a taka nie jest :O

Gość grrrwrrrwgrr
też jej nie trawię, ma niewyjściową twarz i strzela głupie miny. A te jej komentarze są strasznie denerwujące.

Gość Babka Jaga 31mk
Oglądam bo sa czasem interesujące tematy, i zawsze mam nadzieje ze tej pindy nie będzie ,ale gdzie tam Ona zawsze siedzi jak kura na jajach

Gość Babka Jaga 31mk
myślałam ze tylko ja to widze ,a tu jednak jest Nas wiecej :):):)

Gość mnie też denerwuja
one komentują i oceniają ludzi po 5 minutach wypowiedzi gości, już wtedy wiedza doskonale, co nie tak jest w ich życiu, masakra :) i jakie życiowe rady dają :D

Gość Babka Jaga 31mk
Drzewiecki- A wiesz ze to nie głupi pomysł ???? Napisze to rozmów w toku -może ja usuną na jakiś czas

musze chyba zacząć to oglądać do tej pory sądziłem, że najbardziej wkurrwiający ludzie wystepuja w mango tv :classic_cool:

Gość Babka Jaga 31mk
Ladaco- Widzisz różnica jest ta że to nie PROGRAM mnie denerwuje , a Osoba która w Nim notorycznie wystepuje i udziela się na temat nie mając za wiele do powiedzenia !!! Krytykowac każdy potrafi.......

Gość a jakże
babka mam dla Ciebie ważną i dobra wiadomość ta ruda, o której mówisz jest w wysokiej ciąży i na pewno przez jakiś czas jej nie bedzie

Gość Nupsked
Ej jej chyba juz nie ma, bo w ciazy była :D tera chyba czasu nie ma

Gość Efa Czysga
odfalcie sie, nic nie smieniem.

Gość a jakże
w sumie też mnie irytują komentarze z widowni, ale nie zwracam na nie za bardzo uwagę natomiast ta psycholożka Dorota [ nie pamiętam nazwiska] taka bardzo szczupła blondynka,ok. 50-tki jest rewelacyjna :))

Gość nie oglądam
już, szkoda czasu. Wszystko takie sztuczne w tym programie:O Wymądrza się, bo za to jej płacą.

Gość Ruda kobiet z programu RwT
Wypraszam sobie te obelgi.

Gość moonka2
Sluchajcie, ten program to jedna wielka sciema. Zapraszaja gosci preprezentujacych najnizsza wartwe spoleczna, najtanszych pseudopsychologow i jazda. Targetem tego programu sa w tej chwili bezrobotni(kto o 15.50 ma czas cos ogladac?), ludzie po zawodowkach, ktorzy rajcuja sie takimi rzeczami.

Gość a jakże
na poczatku emisji zdarzały się ciekawe tematy ale teraz program spsiał jak wszystko

Gość ta ruda byla tez wczoraj
w temacie o prostytutkach? bo czesto pokazywali taka ruda, wlosy do ramion, proste, troche wyplowiale, robila drwiace miny i pare razy sie wypowiedziala. o tej mowicie? bo jesli tak, to macie racje, beznadziejna jest.

Gość JOLCIA NIE PLACZ
ZADZWON DO DRZYZGI BY JE WYWALILA Z WIDOWNI; .:-P

Gość ta ruda byla tez wczoraj
ogolnie rozmowy w toku to teraz wtsyd ogladac, te zapowiedzi, teksty spieka" to jets jola, jola, co lubi niezle sie zabawic na dyskotece i nie widzi w tym nic zlego, ba, chetnie tez pokazuje swoje bimbalki"-cos w tym stylu:O, ktory sznaujacy sie program tak zapowiada swoich gosci?to nic, ze poziom gosci jest niski czesto, ale chcoiaz niech te zapowiedzi beda normalne, to wtedy ci najwyzej zal sciska dupe, jak sie slucha tych ludzi,a nie za sam program.