Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka_ew89

Dziwne uczucie podczas stosunku... :/ Wejdzcie proszę :(((

Polecane posty

Gość natalka_ew89

Podczas stosuunku mam dziwne wrazenie jakby chcialo mi sie strasznie siusiu i musze isc do ubikacji a gdy juz jestem wcale nie chce mi sie sikac :(( Dlaczego tak jest ? Dodam że brałam tabletki yasmin rok czasu. Odstawilam je jakos tydzien temu i boli mnie przy oddawaniu moczu, ale problemy ze stosunkiem byly w trakcie ich brania.

"boli mnie przy oddawaniu moczu" I czekasz az zapalenie przejdzie w stan przewlekly i bedziesz 3 miesiace brac antybiotyki, pozniej drugie 3 miesiace bedziesz leczyc grzybice ?

Czasem tak jest, nie jest to objaw chorobowy, poprostu układ moczowy i płciowy są bardzo blisko siebie i po wprowadzeniu do pochwy członek "naciska" na przewód moczowy i przez to takie uczucie.

Gość natalka_ew89
Nie jest to silny ból ( taki jak mialam kiedyś przy zapaleniu pecherza) ale jest...

To jest ból czy pieczenie? Bo jak masz podrażneinie to będzie piekło, a jak ból to moglaś przeziębić sobie drogi moczowe.

Gość natalka_ew89
Teraz wydaje mi sie ze mam pelny pecherz i chce mi sie siusiu i jak sie wysikam to na koniec piecze :(

Gość manieczka221
NAjlepiej udaj się do lekarza :)

Na moje oko to Ty masz zapalenie pęcherza moczowego.Powinnaś iść z tym do lekarza,moze być lekarz rodzinny.Ja też miałam problemy z pęcherzem,leczyłam się na własną rękę,aż w końcu doszło do tego,że oddawałam mocz z krwią i okazało się,że mam nawrotowe zapalenie pęcherza.Lekarz stwierdził u mnie nawrotowe zapalenie pęcherza i leczył mnie przez kilka tygodni,ale opłacało się,bo od tamtej pory nie miałam zapalenia pęcherza.Takie zapalenia trzeba leczyć i to jak najszybciej,bo lekarz stwierdził,że takie długotrwałe zapalenie może spowodować zapalenie kłębuszków nerkowych,a to już długa droga do wyleczenia.

"Takie zapalenia trzeba leczyć i to jak najszybciej,bo lekarz stwierdził,że takie długotrwałe zapalenie może spowodować zapalenie kłębuszków nerkowych,a to już długa droga do wyleczenia." Szybka droga do zalatwienia sobie nerek, i dializator zostanie twoim najlepszym przyjaciielem.

Gość natalka_ew89
Kiedys tak sie nabawilam zapalenie pecherza ze wystapila krew. Jutro pójde do lekarza, a póki co wziełam sobie furagin i nie jest źle..

Gość dodzi2222
lepiej nie bierz furaginu przed wizyta u lekarza, bo powinnas zrobic badanie moczu a lepiej wtedy nie brac zadnych lekow. skad wiesz, ze lekarz nie przepisze silniejszego leku, przy krwiomoczu i licznych bakteriach lepszy jest chyba cipronex, pamietam, ze bralam tylko 2 razy dziennie przez piec chyba dni i juz po dwoch dniach objawy ustapily a nie jak po furaginie 4 razy dziennie, potem 3 i to przez 2 tygodnie :o