Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikitikitaktaktak

Czy ktoś z Was zna dorosłą osobę bez wykształcenia choćby podstawowego?

Polecane posty

Gość wyebane w kosmos
ja mam w ogóle odmienne zdanie na temat szkolnictwa: w dobie internetu powinni uczyć w szkole tylko pisania czytania,podstaw liczenia i języka angielskiego a może najlepiej wrócić do tabliczek i rysika ,ewentualnie powinni sie jak kiedys z książeczek do nabożenstwa uczyć?

Gość seryjny palec mordercy
dlaczego ludzie bez wykształcenia są gorsi? co wy do nich macie? w społeczeństwie musi być jakaś równowaga, nie każdy musi mieć skończoną szkołe. za chwilę dojdziemy do takich absurdów, że aby być sprzątaczką trzeba będzie mieć wyższe wykształcenie

Gość 22.04.10
kobieta 34 lata po podstawówce, znam taka jak miala zrobic wieczorowo liceum to wolała się tułać po barach

Gość fjddkmdmzccmcnczn
na chuja ludzie jesteście stuknięci jak wiadro bez szpinaku

Gość fjddkmdmzccmcnczn
cenzurują cholera

Gość njvgufgfytdfd
znałam też jedną laskę, co nawet 2 klas liceum nie miała (pewnie do tej pory nie ma) i mature sobie kupila, bo jej się uczyć nie chciało a wiesz moze gdzie kupiła mature? bo ja też zamierzam, nie chodzi o to, ze mi sie nie chce uczyć, nawet nie wiecie jaki czasem okrutny może być los, nawet jakbym chciała to nie mogłam chodzić na lekcje :O nie mam zamiaru kiblować, chce po prostu kupić

aster sie nie seksi niestety bzdur nie piszę. Jest obowiązek szkolny, ale i tak wszystko raczej zależy od rodziców - czy się dzieckiem zajmą ... A matce i córce nikt nic nie udowodni, nikt się nie przyzna. Z tego co wiem to w dodatku córka wciągnęła matkę w interes

Gość mega niezdecydowana
moj sasiad, ma jakies 50pare lat, nie umie czytac , pisac ... nie sadze zeby skonczyl podstawowke,wtedy musiałby przeciez to umiec, wystarczylaby przeciez chyba tylko 1klasa :o widocznie jej nie ma :o ewentualnie zapomniał czego sie nauczyl :o ale była siara jak kiedys przyszedł do nas na działke a my cos mierzylismy i maz poprosił go (nie sadzac oczywiscie ze ten nie umie czytac) zeby z nim zmierzył brame, przystawili miarke , sasiad mial odczytac i zaczał sie motac, kombinowac w koncu powiedzial zeby maz sam sprawdził :( kiedys przyszedł do nas z rachunkiem za prad zeby mu powiedziec ile mu wyszło :(