Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BARSZCZBIAŁY

ZAPROSZENIA NA ŚLUB WYSŁALI POCZTĄ

Polecane posty

Co byscie pomyśleli o parze młodej , która wysłała zaproszenia na wesele pocztą do rodziny mieszkającej w promieniu 15 - 20 km. ? byli byście urażeni ?

Gość dsfsdf
a co, wolałabyś e-mailem?

Gość skoro umówiliście się na piwo
uważam, że nie ma w tym nic uwłaczającego

Gość gilga mnie...
Moja daleka kuzynka mi tak wysłała. Tłumaczyła się, że ma tyle zawirowań ślubnych, że nie da rady przyjechać osobiście.

Gość brymmm :)
przepraszam ale to nie jest normalne my nawet 300 km pojedziemy zeby rodzine osobiscie zaprosic jako wyraz naszego szacunku pozatym nie bylo za duzo okazji zebym ja poznala rodizne narzeczonego a on moja wiec przed slubem bedziemy mogli sie poznac

Gość brymmm :)
buhehe jak ktos nie ma ochoty jechac osobiscie zaprosic albo nie ma czasu to po co chce ta osobe zaprosic skoro traktuje ja jak zlo konieczne nie ma czaus w trakcie zawirowan slubnych .. tak to jest jak stawia sie na forme a nie na tresc slubu

Zauważ, że oprócz przygotowań mają też normalne, codzienne życie i widocznie nie mają czasu, bo wyprawa 20 km, może nie robi wrażenia, ale to przynajmniej 3-4 godziny na "jedną " rodzinę, bo przecież trzeba wejść, napić się herbaty, porozmawiać pare minut... Dziennie objadą dwie rodziny i fajrant, a DZIEN zmarnowany ! Uwazam ze poczta jest całkiem ok.

Gość nie księgowa
niektórzy są naprawdę dziwni :o oczywiście mam na myśli autorkę topiku

Gość taaa chyba na glowe upadliscie
Myślicie, że jestescie pępkiem świata ? Ktoś tu słusznie zauważył, że para mloda oprocz przygotowań do ślubu ma też swoje normalne życie. I co maja jeździć popoludniami do każdego gościa osobiscie zapraszac ?? Chyba na glowe niektorzy upadli. Osobiście zaproszenie wręczamy rodzicom, dziadkom, rodzeństwu, rodzicom chrzestnym... reszta idzie pocztą. I jakoś u nas nikt się nie dasa.

Gość nie księgowa
odpowiedź masz w powyższych postach - poczta to odpowiednia forma do dostarczenia zaproszenia, nie da się objechac całej rodziny w tym celu czy Ty brałaś kiedyś ślub?

Gość autorko, puknij ty się w głowę
To jest normalne, ty jesteś nienormalna

Gość gilga mnie...
Moi znajomi tak jeździli, bo jak powiedzieli tak jest kulturalniej. A do niektórych mieli naprawdę daleko. Do mnie kuzynka zadzwoniła, że właśnie wysłała mi pocztą i przeprasza za formę. Mieszkamy w tym samym mieście, ale dla niej było to daleko i zawirowania ślubne. Trudno nie płakałam z tego powodu.

Gość p p p p p p p p p p p p
mysle ze przesadzila....troszke nie bardzo sie zachowala mimo wszystko! 20 km to nie jest koniec swiata....co innego gdyby miala 200km a nie 20! Nikt jej nie karze siedziec pol wieczora tylko ladnie zaprosic posiedziec 15 min bo nie ma czasu i dalej do nastepnych jechac.... Mysmy z moim slubnym jezdzili nawet i 50 jesli byla taka potrzeba i dlatego wlasnie prosilismy juz 1,5 msc wczesniej...by nie bylo wlasnie takich niedomowien.... Zachowanie twojej kuzynki pozostawia wiele do zyczenia i pokazyje jak jej zalezy na gosciach ALE to indywidualna sprawa kazdego....