Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszek okruszekkkkkk

pomóżcie:(

Polecane posty

Gość puszek okruszekkkkkk

Wiem,że temat jak ich wiele ale muszę się pożalić,bo nie mam komu o tym wszystkim powiedzieć. Poznałam faceta.Przez 3 miesiące strasznie o mnie zabiegał.Chciał związku,chciał być ze mną.Ja nie byłam na to gotowa o czym dobrze wiedział. Był w tym wszystkim tak szczery ,kiedy opowiadał o tym czego szuka ,że do dzisiaj wiem,że to była prawda. Poźniej coś się zmieniło.Nie wiem czy była to odpowiedz na moją nieufność,wydaje mi się ,że tak.Powiedział mi ,że wcale nie szukał związku,bo nie jest na to gotowy.A ja zaczelam obwiniać siebie o to,że go zraziłam:O Mimo to nadal z nim rozmawiałam i nadal wierzyłam ,że mi się uda. Sam napisał mi,że musi odpocząć od tych afer. Nie mogę przestać się obwiniać.O to ,że zbyt późno się obudziłam.Dwa tygodnie temu wyjechał za granice,za kolejne dwa ma wrócić. Od tygodnia nie mamy kontaktu.Napisałam do niego że jeżeli nie chce kontaktu ze mną to wystarczy napisać,jesteśmy dorosłymi ludźmi i zrozumiem.Nie odpisał nic.Bardzo chciałabym wierzyć,że potrzebuje czasu,że to tylko babskie myślenie.I nadal wierze,że jak wróci będzie inaczej.Poświęcił mi tyle uwagi,miał tyle cierpliwości do mnie i tak po prostu olał?Zawsze mówił ,że to ja wymyślam więc może to wszystko to kolejny wymysł?Aż nie mogę uwierzyć ,że 25 lat a nadal taka naiwna jestem:O naiwna...a raczej zakochana:O😭

Gość daj mu odpocząć ,pewnie ma
dość tych wymysłów

Dziewczyno, sama napisalas tu: ".Powiedział mi ,że wcale nie szukał związku,bo nie jest na to gotowy.A ja zaczelam obwiniać siebie o to,że go zraziłam Mimo to nadal z nim rozmawiałam i nadal wierzyłam ,że mi się uda. Sam napisał mi,że musi odpocząć od tych afer." - dziwi mnie fakt, ze probujesz za wszelka cene po takich slowach szukac z nim kontaktu, a w szczegolnosci to, ze wiazesz z tym konkretnym czlowiekiem jakiekolwiek nadzieje. Obudz sie, on Cie nie potrzebuje.

Gość puszek okruszekkkkkkk
To po cholere on się ze mną kontaktował?czemu najzwyczajniej w świecie nie napisze mi,że nie chce?

słońce masz dwa wyjścia 1.poczekać-bo skoro go do siebie zniechęciłaś,to musi minąć troche czasu zanim odreaguje 2.postawić sprawe jasno-zapytać,czy między wami może być "normalnie" i jak to ma wyglądać wg niego 3.olać i całkowicie się zamknąć co będzie ci trudno zrobić,bo nadal będziesz się zastanawiać więc najodpowiedniejsza jest opcja:porozmawiać.wtedy będziesz miała jasny obraz sytuacji

A on ma ile? Bo z zachowania to wygląda na młodszego od Ciebie :o