Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruu

seks bez zobowiązan

Polecane posty

Gość sandruu
no racja wszystko racja..eh jednak mi sie odechciało chyba tego wszystkiego// ' a ty regres jestes bezczelny//,, i nie wiem po co siedzisz na takich portalach jak taki madry i wszech wiedzacy jestes

Gość Easy Man
Już widzę kolejny topik Autorki: dlaczego faceci są okrutni i nie liczą się z moim zdaniem? Oczywiście, zrobisz jak zechcesz. Sex bez zobowiązań jest dla ludzi. Tylko zanim podejmiesz ostateczną decyzję, zastanów się nad tym parokrotnie, rozpatrz wszystkie plusy i minusy, żebyś później nie żałowała. Moim zdaniem, pakując się w taki "układ", więcej tracisz, niż zyskujesz. W każdym bądź razie życzę Ci podjęcia odpowiedniej decyzji dla siebie. Pozdrawiam.

Gość RealLady
Regres, wiem, że ma fajnie ale i ja też mam, przynajmniej nie musze się użerać z nikim ;)

Sandru każdy ma swoje zdanie i wierz mi - regres nie ejst bezczelny, poczytaj sobie "hasła" niektórych facetów na innych wątkach to Ci szczęka opadnie.... zresztą jeśli temat będzie trwał - to późnym wieczoram będą faceci Cię wyzywać od szmat... wierz mi.... na tym forum tak jest... dlatego nie bierz wszystkich opinii sobie do serca.

"to jest dla dojrzalych emocjonalnie". No nie wiem... Dla mnie osoby uprawiajace seks bez zobowiazan sa raczej emocjonalnymi kalekami.

nie Regres,jesli kobieta wie czego chce nie dopuści do emocji." sami a wskaż mi kobietę która wie czego chce ? i na dodatek taką którą nie rządzą emocje ? :D Nie każda kobieta zakoch*je się w facecie z którym się bzyka" Tak, ale to sa nisko procentowe odsetki

Gość sandruu
no czyli jednak nie zrobie tego z nim .. pewnie on tylko na to liczy ,, eh.. głupia jestem ..

Regres, wiem, że ma fajnie ale i ja też mam, przynajmniej nie musze się użerać z nikim" zgadza sie :0 Ty sie nie użerasz . on nie traci kasy na prostytutki ;) I wszyscy heppi :D

Gość Lateafternoon
Jeśli oboje tego chcecie to czemu nie?

regres-- RealLady wie o czym pisze ,ona tego chce, tego potrzebuje,jest świadoma swojej decyzji a także konsekwencji.

Gość sandruu
masacra .. każdy ma prawo pisac co chce ale jak ma pisac jakies bzdury to nie rozumiem po co wg ..zabiera głos w dyskusji .. wszystkim dzikuje za wypowiedzi.. napewno mi to pomogło

RealLady wie o czym pisze ,ona tego chce, tego potrzebuje,jest świadoma swojej decyzji a także konsekwencji" OK wiec ona jest w tym %

Ja uciekam, bo wiem, że jesli dalej się z nim będziesz spotykać, a on cię pociąga tylko fizycznie - to i tak to zrobisz... szkoda mojego zachodu, żeby Cię nawrócić... Obys tylko nie napisała następnym razem: jestm w ciąży - on się wypiera - to był seks bez zobowiązań.

Gość sandruu
nie no bez przesady nie no tak nie bedzie .. pociaga mnie ale jednak głupia aż taka nie ejstem żeby sie w to pakowac po tych wszystkich wypowiedziach.. juz sie powstrzymuje pól roku wiec wg zerwe kontakt i bedzie spoko

Sami jak chcesz to ja moga dopiero zaczac generalizowac tylko po co ?

Gość gdgdsgsd
ja tez chce ruchac suczki !! ale zadna nie chce ze mna :(

juz sie powstrzymuje pól roku wiec wg zerwe kontakt i bedzie spoko" a jeszcze niecałą godzinę temu chciała mu zrobić dobrze :D ech...kobiety :)

w sexie bez zobowiązań chodzi zazwyczaj o brak zobowiązań faceta-więc jeśli zdarzy się wpadka tak jak piszesz to równie dobrze może powiedzieć "przecież było bez zobowiązań" więc to zobowiązanie zostanie Tobie:D z emocjonalnymi kalekami się zgadzam sie z regresem! kobietami rządzą emocje i uczucia więc autorko on nie jest bezczelny tylko prawde ci pisze! tylko,że nie każdy na tą prawdę jest przygotowany i chce jej słuchać:O

sami a ty jak sie zapatrujesz na ta sprawe ze swojego pkt widzenia ? bierzesz tak kolesi do wyra tylko dlatego że masz ochote ? taki sex z doskoku pasuje ci ?

Gość sandruu
regres .. no ale widzisz zminiłam zdanie.. kobieta zminna jest ; p

Regres, nigdy nie zrozumiecie kobiet, ani my mężczyzn, tak zostaliśmy stworzeni. Wy z Marsa My z Wenus ;)

regres .. no ale widzisz zminiłam zdanie.. kobieta zminna jest ; p" oj "zminna , zminna" :D

Regres --ostro zaatakowałes. ale odp byłam w takich 3 związkach bez zob,bo tak chciałam. Nigdy nie interesował mnie 1 razowy seksik z byle kim ,wiec wolałąm układy z wybranym facetem ale z którym łączył mnie prede wszystkim seks :)

Regres, nigdy nie zrozumiecie kobiet," nawet nie próbuję :) To takie rwanie sie z motyką na ksieżyc