Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruu

seks bez zobowiązan

Polecane posty

tylko wiesz.... czasami możesz się zatracić w całej tej sytuacji... może ON to odebrac jako początek związku.... może to zniszczyć Waszą przyjaźń-znajomość! Nie daj Boże niechciana ciąża: to się zdarza często... i co zabijesz własną kruszynkę albo będziesz samotną matką lub co gorsza związesz się z facetem, którego nie kochasz???

Gość sandruu
nie ja tez mam innych znjomych i wg .. nie chce sie w to angażować jak on nie bedzie chciał to nie trudno nie bede sie ;' małotała jak mól/" bo nie zalezy mi tak na nim żebym chciała ciagle tylko z nim sie spotykać i wg byc na jeego wyłaącznośc

Gość RealLady
Ja tkwię w czymś takim, i to jest naprawdę bez zobowiązań, po jego wyjściu właśnie, nie myślę, że wyszedł i, że tęsknię, a wręćz odwrotnie, czuję się spełniona i wtedy jest mi zbędny, nie dzwonimy do siebie na codzień, tylko jak on chce się spotkać albo ja. Jest niemiły dla mnie, ja dla Niego też, nienawidzimy się? Sama nie wiem, to już trwa 2 lata z przerwami bo tyle się znamy. On chce ode mnie jednego, ja od niego też. Nienawidzę go, ale jednocześnie lubię, ostatnio ma przebłyski bycia miłym dla mnie, ja też mam takie przebłyski jak go widzę. On nie jest święty, ja też nie, w sumie pasowalibyśmy do siebie, ale nic więcej oprczóc sexu. To się nazywa bez zobowiązań. Jeśli, się zaangażujesz będziesz cierpiała, jeśli nie, to spoko.

Gość sandruu
no wsumiee racje masz.. dlatego ciagle sie nad tym zastanawiam .. czy napewno to jest dobry pomysł bo dziecka nie chciała bym z nim mieć..

Mam koleżankę, która "jechała" wg tego schematu... samotna bmatka w potrzebie - chyba tego nie żałuje... ale czy ja wiem czy to dobry sposób.. lepeij kup wibrator sobie... tak myślę... poważnie...

RealLady--tak ,masz racje tak mniej więcej wygląda związek bez zobowiązań.

Gość sandruu
powiem tak nie chodzi o to że mi sie ciagle chce czy cos poprostu .. on mnie bardzo kreci seksualnie jak nikt inny dlatego tak chciałam to tak zrobic..

a ja Ci powiem,ze i tak zabrniesz za daleko kobieta jest uczuciowa i emocjonalna na dłuższą mete się tak nie da będziesz sobie wmawiać,że on się cudownie zakocha a on sie zabawi i będzie płacz nie rób z siebie tamagochi!

bo nie zalezy mi tak na nim żebym chciała ciagle tylko z nim sie spotykać i wg byc na jeego wyłaącznośc" jak zaczniesz sie z nim spotykac dajac mu w weekendy tyłka powiesz nam to samo za jakis czas ?

Gość sandruu
real lady.. no konkretna wypowiedz dzieki ..kurde az tak to bym chyba nie potrafiła wg nie myslec o nim ..

13:58 [zgłoś do usunięcia] sandruu real lady.. no konkretna wypowiedz dzieki ..kurde az tak to bym chyba nie potrafiła wg nie myslec o nim .. to się w to nie pakuj.

Gość sandruu
no ja mam 20 on ma 21 i oboje pracujemy..

A jesli w czasi e waszego... hmmmm... kopulowania - Ty się zakochasz w kimś innym!!! Zerwiesz z TYM znajomość, a On będzie się domagał dalej seksu - zagrozi, że powie TWOJEMU, że pokaże fotki itp. Co zrobisz??? Na pewno to lepsze niż bzykanko z każdym co popadnie ale też to nie jest dobry pomysł...

RealLady fajnie ma ten koleś ;) Zaoszczędzone w ten sposób pieniadze może przeznaczyć na inny cel :) :P

Gość dzieci dzieci...
:O

no ja mam 20 on ma 21 i oboje pracujemy.. " może lepiej za ksiązki sie wejscie :)

O Bożę iw tym wieku w takei gówno chcesz się bawić... ja rozumię koleżankę, bo ma niecałe 30 lat i 9 dziecko.. ale Ty... taka młoda... nie bądz głupia.

Gość sandruu
regres!! milcz nie interesuja mnie twoje wypowiedzi..

Gość sandruu
no jednego tylko .. byłam w powaznym zwiazku i nie wyszło teraz nie chce sie z nic angażować stad ten pomysł

regres!! milcz nie interesuja mnie twoje wypowiedzi." czyżbyś coś nie wygodnego przeczytała?

byłam w powaznym zwiazku i nie wyszło teraz nie chce sie z nic angażować stad ten pomysł" dopisz że w wieloletnim ;) :D:D:D

widać ze się do tego nie nadajesz i nie masz pojęcia o co w tym chodzi. On jest żywym wibratorem,ty żywą pochwą nikim więcej. Układ oparty wyłącznie na seksie,bez obietnic wierności lojalności i innych rzeczy potrzebnych do stworzenia więzi emocjonalnych. Jesteście za młodzi na taką zabawę --tak myślę.

Wiesz, ja nigdy czegoś takiego nie robiłam i wątpię żeby kiedyś coś takiego robiłam, ale moim skromnym zdaniem - nie rób tego, jesteś młoda.. poznasz fajnego gostka i tyle... pakujesz się w gówno..... seks w życiu jest ważny - owszem, ale nie najważniejszy... myślę, że z całej sytuacji jest więcej - niż +. Jak chcesz pogadaj z nim o tym.... co o tym sądzi... itp.... ale szkoda Twojego życia..... rozumiem jeszcze jak byś była starą babką w potrzebie,a le młoda kobita..... nie tak nas matki wychowały.... A potem jak sie nie uda to Wy wszyscy: jak trwoga to do Boga...... i narzekacie czemu On jest taki okrutny do mnie... a to wszystko na wlasne życzenia....

Gość co kto lubi
20 lat, POWAŻNY ZWIĄZEK za sobą...:o i teraz chcesz seks bez zobowiązań sobie zafundować...:o ehh dziewczyno zrobisz i tak co będziesz chciała, ale zastanó sie czy nei warto poszukać kogoś, z kim bedziesz chciała być, komu zaufasz...:( mowisz, że temu nei ufasz...to skąd wiesz ze Ci jakiegoś numeru nie wykręci...:o

On jest żywym wibratorem,ty żywą pochwą nikim więcej." doadaj sami że pochwa z emocjami ;)

Wiesz co ja też byłam w poważnym związku ale nie interesuje mnie bycie zabawką dla kogoś. Równie dobrze można znaleźć normalnego faceta,do normalnego związku i to z nim się bzykać!! Po cholere pakować się w coś bez przyszłości????:O

nie Regres,jesli kobieta wie czego chce nie dopuści do emocji. Nie każda kobieta zakochuje się w facecie z którym się bzyka

Gość RealLady
Ale tu nie chodzi o to, że Ty masz o Nim nie myśleć ja o "swoim" X myślę, często, że mógłby wpaść już, wspominam sobie jak było ostatnim razem. Nie da się nie mysleć o kimś z kim sypiasz ;-). Chodzi tu o to, żeby nie dawać wolnej ręki swoim emocjom, fakt, trzeba mieć twardy charakter. Dlatego jeśli już teraz wiesz, że będziesz za Nim tęsknić po wspólnie spęczonej nocy, i będzie to tęsknota taka normalna, a nie jaką np mam ja, że tęsknie za tym, by tylko przyjechał, bo jest mi teraz potrzebny do TEGO. Dlatego, jeśli masz cierpieć to nie rób tego tylko dla przyjemności.Oszczędzisz sobie nerwów, nie stracisz czasu, a byc może spotkasz kogoś kto będzie ci potrzebny i do miłości i do pożądania jednocześnie. ;)