Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruu

seks bez zobowiązan

Polecane posty

to przeszłość,ale wtedy czułam się spełniona bo tego chciałam.Chciałąm tylko seksu niczego więcej przestał mi wystarczać sam seks,zaczęłam szukać normalnego faceta :)

Gość taki układ nie jest dla dzieci
daj sobie dziewczyno spokój

przestał mi wystarczać sam seks,zaczęłam szukać normalnego faceta" czyli rozumiem że układ ci sie znudził? Nagle potrzebowaas innych doznań czyli emocji tak ?

znudził? to złe słowo,przestał wystarczać ,ponieważ dojrzałąm do budowania czegoś co nazywa się potocznie związkiem

ale wiesz co , może lepiej zaprzestańmy bo coraz bardziej osobiste sprawy wychodza na jaw , a tego może sobie nie życzysz ? zreszta koncze zaraz prace wiec 🖐️ :D

hmmm też bym tak tego nie nazwała nie byłam w stanie być szczęsliwą w związku ,tym samym facet który zdecydował by się na bycie ze mną nie byłby szczęsliwy . Nie wierząc w facetów w miłość w związek nie jest to możliwe. A więc nie oszukiwałam,nie udawałam tylko brałam tylko to co chciałam dać i brałąm to co chciałam nie oczekując niczego więcej :)

wiesz mam taką opinię na forum ze aniołem raczej nikt mnie nie nazwie :D ale tak,chciałabym zakończyć ten temat. Mam nadzieje ze naszą autorkę iświadomiłam ze każdego wyboru treba być pewnym/ą pozdr ;)

Gość jesli zalezy ci
na tym, zeby kiedys spotkac milosc swojego zycia, to nie rob tego. Wyrzuty sumienia moga Cie zniszczyc.

Gość karrr
To jest dobra sprawa np po rozstaniu z facetem. Ja sie rozstalam po 4 latach z chlopakiem, po krotkim czasie poznalam faceta, on mial 31 lat ja mam 21, wiedzial czego chcial , na drugim spotkaniu powiedzial w prost czy odpowiada mi taki uklad: wypady do kina, imprezki, piwko , seks ale bez przywiazywania sie. To byl zdrowy uklad , bylismy ze soba szczerzy, obydwoje wolni, ustalilismy ze jak ktos kogos spotka to koniec naszego ukladu. Bylo super , pomoglo mi to bardzo wyjsc z dolka po moim bylym, trwalo to pol roku, widywalismy sie ok 2 razy w tygodniu u niego spalam, chodzilismy na basen, bylismy takimi seksprzyjaciolmi. Po pol roku stwierdzilam ze chce zwiazku z jakims uczuciem , z emocjami i poprostu powiedzialam mu ze zrywam nasza znajomosc, bo swiadomosc spotykania sie z nim nie pozwala mi szukac tej drugiej polowki no i rozstalismy sie bez zadnego placzu i dramatyzmu:) fajna przygoda ale dla ludzi potrawiacych trzymac swoje uczucia i wiedzacych czego chca. A seks byl naprawde wspanialy, robilismy rzeczy ktorych nie zrobilabym ze swoim chlopakiem:) Przewaznie ktos sie zakochuje i takie uklady zle sie koncza, no ale mi akurat sie udalo:)