Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kasia

nigdy nie_będe miał dziewczyny

Polecane posty

po 1 to jak można patrzec na charakter??PATRZEĆ:P po 2 znam kolesia wysoki przystojny jakies tatuaze kolczyki w uchu sobie robi itd ok, ale ma jedną wadę - żółte paiery czyli nie oszukująć nikogo- jest debilem KOMPLETNYM i co tydzień jest z nową laską - i one nie są z psychiatryka czy poprawczaku, normalne dziewczyny, nie jakieś bardzo brzydkie desperatki:O nie zebym mu zazdrościł ale pozwólcie mi wytłumaczyc na czym polega ten fenomen?

Dark, ale "to coś" dla każdego znaczy co innego... ;) o gustach się nie dyskutuje, ale na pewno znasz pary typu "piękny i bestia" i na odwrót - jak to wytłumaczysz?

przestańcie się użalać. dobra jesteście brzydcy, niscy pewnie pryszczaci i w ogóle do ideału to macie w ch*j daleko. NO I? co my wam na to poradzimy? najpierw trujecie dupe a teraz jeszcze pretensje ze narzekam:O to co- znajduje fote jakiegos modela wklejam w stopke i pisze jaki to jestem bogaty przystojny wspanialy?task mam zrobic?

fenomen ? to nie jest żaden fenomen.Jemu nie zalezy na tym jak go kobiety odbierają, nie boi się odrzucenia.. a Wy?ja pier ze wszystkiego zrobicie dramat :D

skoro ten debil ma co tydzień inną, oznacza to, że po kilku dniach zauważają jego "niedostatki" i odchodzą... proste :o czyli jak ktoś nie ma urody to powinien być chociaż bogaty :p byłoby sprawiedliwie

Darker ale ty jesteś zakompleksionym nudziarzem co z tego ze jestes wysoki w miarę wygladasz ? gdy się ciebie bliżej pozna szuka się okna by skoczy ć

skoro ten debil ma co tydzień inną, oznacza to, że po kilku dniach zauważają jego "niedostatki" i odchodzą... proste uwierz mi , to wychodzi już po 5 minutach "rozmowy" tak już jest że tutasj piszecie że liczy się charakter i inne bzdety a wżyciu tylko ciacha i $$$

Darker jeśli w realnym życiu prywatnym jesteś tak ironiczny i cyniczny, to uroda Ci nie pomoże :) otwórz się na innych ludzi zamiast ciągle przeżywać dawne porażki

to z tego ze nikt nie wytrzyma z nudziarzem? wytrzymałbyś z kobietą która mówiła by tylko o sobie i np tipsach? nie wiec nie wymagaj czegoś czego sam byś nie dał

no to masz 1 małego plusa Darker zresztą co ja będe się rozpisywać na wasz temat.....każdy z was wie dlaczego dziewczyny mieć nie będzie ;)

Darker frazes lub nie - zależy od Twojego podejścia... z Twoim nastawieniem wszystko uznasz za frazes :D Twoja postawa charakteryzuje się tym, że "wiesz z góry" zanim podejmiesz jakiekolwiek działanie... "po co się starać, skoro i tak nie mam szans... po co dbać o siebie, skoro i tak dziewczyny wolą innych... po co się angażować, skoro i tak czeka mnie porażka..." A to straszny błąd :o spędzisz życie na jałowych rozważaniach i obudzisz się pewnego dnia z łapskiem w nocniku :)

Gość fasolka po bretońsku
a niby w czym Cream jest inny od tych facetów piszących tutaj? A skąd panowie jesteście? tak pytam z ciekawości tylko ;)

zapomniałam jeszcze o samospełniającej się prognozie :) i o tym, że ludzie wokół odczytują Twój nastrój i jeśli blokujesz się na innych oni to odbierają!

nie wszyscy tutaj obecni prowadzą bujne życie towarzyskie od 15 roku życia :) jakbyś chciał wiedzieć :p

Gość jak umrzec prawiczkiem
oto jest pytanie :classic_cool:

tak Cię to dziwi? mowa ciała, mimika, sposób mówienia... :) wszystko jest sygnałem

Darker aleś Ty błyskotliwy :O

na moje oko 99% mężczyzn nie wygląda jak Johnny... ale i nie każda kobieta wygląda jak Angelina Jolie ;) Dark, jak to co? przed chwlą użalałeś się, że nigdy nie byłeś na randce = ubogie życie towarzyskie... czy nie?

a stopy? dłonie? ustawienie ciała względem drugiej osoby? tembr głosu? :p nie nad wszystkim zapanujesz... Ty rozmawiasz czy odbijasz piłeczkę? bo mam wrażenie, że to drugie :p

nigdy nie będę miał dziewczyny to może czas wreszcie wybrać się na jakąś randkę? ;)

offerma próbował tłumaczyć :D nie wytłumaczył, bo ja się z jego opinią nie zgadzam... znaczy nie w tym wypadku :o i dlaczego stawiacie mnie na pozycji tej głupszej i mniej doświadczonej osoby? ja również miałam problemy z kontaktami międzyludzkimi, nie byłam i nie jestem pięknością, a nieśmiałość to moja zmora - więc powiedzmy, że Was rozumiem i mogłabym coś doradzić... teraz podajcie 10 powodów, dla których nie mogę się z Wami równać :D