Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kasia

nigdy nie_będe miał dziewczyny

Polecane posty

Gość ciekawska kasia
a skad wiesz darker ze probowal ? :O

Kasiu: nigdy nie_będe miał dziewczyny "ja pitolę, nie postanowienie tylko zwykły FAKT w oparciu o wiedzę z calego mojego życia"

Gość ciekawska kasia
kazdy! :) chyba ze sam jej unika to traci ja:(

Hello ;) czy jestem ślepa, czy ktoś wykasował topik creama? :D wczoraj jeszcze tu był :p

może ktoś się bawił :p nieważne... nie ten topik to inny :D zaraz coś sobie wybiorę

Gość a moja rada jest
a robisz coś w tym kierunku żeby w ogóle poznać dziewoję jakąś?:-)

tak, każdy ma szansę na miłość, nawet ci ze zdjęć, do których link podałeś. Nadal uważam, że jesteś głupi (kurczę, po raz pierwszy wydaję negatywną o miś opinię, tu na kafe). Ty myslisz, że na pewno nie znajdziesz dziewczyny, bo jesteś niski, gruby, brzydki, nieudacznik i co tam jeszcze chcesz. A ja ciągle uważam, że to tylko twoje głupie postanowienie, że nie będziesz miał dziwczyny. Postanowiłeś se tak i koniec. Nie kiwniesz palcem, żeby to zmienić. Nie wierzysz, że możesz. Głupio robisz. Nie wirzysz też, że mógłbyś doprow\dzić się do porządku - czyli do najatrakcyjniejesz formy swojej osoby. No, postanowienie masz durne.

Po pierwsze ci ludzie też znajdują miłość a po drugie, chcesz powiedzieć, że ty właśnie masz tak jak oni?

Gość ciekawska kasia
a wygladasz jak ten koles na foto czy w granicach normy ?

chyba ci do nich daleko a jak sie zaczniesz z nimi porównywać, to kto wie, może ściągniesz na siebie takie zwyrodnienie tjkankowe i zacznie mysleć, jaki to przystojny byłeś, jak pisałeś na kafe, że na pewno żadna cię nie zechce

pierdoły gadacie :D jakbyście wyszli na miasto i byli pewni siebie a nie jakieś wymoczki to każda dziewczyna by na was spojrzała :D macie ten sam problem co kobiety, porównujecie się do ideałów. jak myślicie przeciętna kobieta ma do wyboru fajnego chłopaka, otwartego z poczuciem humoru albo mięśniaka to kogo wybierze? (pustaków nie liczcie ;) )

Gość ciekawska kasia
ale masz 170 i twarz calkiem normalna wiec nie widze sensu porownywania sie do nich :O

Gość niezrażona to twoja fota
jeśli tak, jesteś śliczna