Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kasia

nigdy nie_będe miał dziewczyny

Polecane posty

Gość ciekawska kasia
ty darker chyba kiedys pisales ze jestes introwertykiem , z tym trzeba walczyc a nie bo jestem taki i guzik z tym bede robic :O

Gość ciekawska kasia
bo pisales na jakims topiku ?

a wy zwrócilibyście uwagę (w sensie zainteresowania jako partnerką) na dziewczynę która ma 2 m wzrostu? wątpię. dajcie sobie spokój ze wzrostem, to normalne że dziewczyna 173 nie zwróci uwagi na 160... ale są dziewczyny niższe którym to odpowiada. ja mam 176 i chyba dziwnie wyglądała bym z facetem od siebie niższym, ale to nie oznacza że szukam nie wiadomo jak wysokiego... wielu facetów godnych zainteresowania jest mi równych, i jeżeli im to odpowiada to się umawiamy.

chyba ci do nich daleko a jak sie zaczniesz z nimi porównywać, to kto wie, może ściągniesz na siebie takie zwyrodnienie tjkankowe i zacznie mysleć, jaki to przystojny byłeś, jak pisałeś na kafe, że na pewno żadna cię nie zechce buahahahahahahahah :D:D:D to mnie pocieszyłaś;)

no właśnie "ty wolisz" każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje. kobiety też są głupie zakładają topiki "jaki odpowiedni wzrost dla kobiety?" a od kiedy to wzrost jest wyznacznikiem seksapilu? może dziewczyna mieć boskie długie nogi, a może mieć czym oddychać i na czym usiąść :D przestańcie się dołować i zadręczać bo sami sobie problemy tworzycie

Gość niezrażona to twoja fota
dzięki za info,ale modelka śliczna ;)

Gość kurcze niektore rude
sa rzeczywiscie sliczne :D

Gość Ty niezrażona czemu wklejasz
nie swoją fotę? "sunia" też nie jest Twoja? :D

autorze, nie doceniasz tego co masz i nie robisz nic, żeby swoją atrakcyjność podnieść, tam gdzie możesz coś zmienić najlepiej nic nie robić - jasne i mówić, że na pewno nie będziesz miał dziewczyny - no jak masz takie podejście, to może i nie będziesz miał, bo nie chcesz ale i tak, znając życie, nie uda ci sie dziewczyny nie mieć i wspomnij Krokodylkę, jak już tę dziewczynę będziesz miał

Gość Ty niezrażona czemu wklejasz
a po co? :D ja tam wychodzę z założenia, ze ludzie wklejają swoje prawdziwe foty w stopki, cóż niektórzy to jednak lubią konfabulować .... :D

Gość Ja również nie będe miał...