Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieBoNie

Dziewczyny Poradźcie Mi Proszę Róż Do Policzków

Polecane posty

Gość NieBoNie

Bardzo proszę o poradę odnośnie różu do policzek. Szukam kosmetyku, który NA PEWNO mnie nie uczuli, ostatnio używałam tuszu INGLOT, z którego byłam bardzo niezadowolona, po użyciu dostałam okropnego uczulenia, ( nie wiem czy to od zawartego w nim silikonu?) którego pozbywam się już od 2 tygodni , poza tym nie jest on z pewnością dla kogoś takiego jak ja, czyli początkującej dziewczyny w temacie różów - tj. może to i po części moja wina ale zostawiał mi na buzi nieładne placki i smugi Z góry dziękuję za wszystkie rady zwłaszcza odnośnie proponowanego mi różu jak i sposobów aplikacji Pozdrawiam :)

Gość NieBoNie
Na pewno nie uczuli? I jest odpowiedni dla kogoś, kto nie jest mistrzem makijażu ;)?

Gość Boujoirs
Lub róze mineralne.

Gość Boujoirs
Przetestuj w drogerii na skórze:) Wydaje mi sie ,ze nie powinien uczulac a jeśli to warto siegnac po kosmetyki mineralne. La roche posay tez ma w swojej ofercie kosmetyki dla alergików.

Gość mags2008
polecam Lancme blush subtile -kolor rose sable

Gość NieBoNie
A co powiedziecie na temat Blush Minerals? Jaki odcień proponujecie dla ciemnej blondync=ki o brzoskwiniowej cerze?

Gość NieBoNie
A co powiedziecie na temat Loreal Blush Minerals? Jaki odcień proponujecie dla ciemnej blondync=ki o brzoskwiniowej cerze?

Gość gość
zdecydowanie spróbuj mineralnych, one nie uczulają, ja mam osobiscie annabelle, ładny zimny róż, uzywam codziennie :)

Gość gość
bourjois kolor rose d'or :D

Gość Annkannnaa
Annabelle Minerals, niedrogi a bardzo fajny i z tego na pewno bedziesz bardziej zadowolona niż z tych drogeryjnych

Gość gość
zgadzam się z ania, annabelle ma bardzo dobry roz, do tego kolor mozesz dobrac idealnie, zamawiajac próbki od nich

Gość kasiulinna88
Nie miałam jeszcze różu z annabelle ale mam podkład i go uwielbiam:) Wiec chyba czas na zakupy;)

Gość ankagaska
Warto przetestować sobie róż do policzków w sztyfcie od eveline, on jest kremowy, ma taką konsystencję, że bardzo latwo się go aplikuje, nie można sobie zrobić plam na twarzy. U mnie się świetnie sprawdził, jest bardzo wydajny.

Gość joninka99
Mój ulubiony róż do policzków to ten z Annabelle Minerals w odcieniu -romantic idealnie nadaje się do jaśniejszych karnacji. Nakładam go pędzlem do różu z tej samej firmy. Idealnie sprawdza się do produktów sypkich. Dodatkowo ma bardzo miękkie włosie i jest solidnie wykonany. https://www.eshopannabelle.com/pl/akcesoria-do-makijazu/99-pedzel-do-rozu.html