Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wyglądać na swój wiek

Czas na zmianę! Pomóżcie

Polecane posty

Witam! Mam 21 lat a wyglądam na 15 :o W sklepie przy kupowaniu alkoholu zawsze pytają mnie o dowód i dokładnie sprawdzają datę urodzenia i z wielkim zaskoczeniem mówią że wyglądam jak nastolatka. W pracy mówią o mnie "dziewczątko" lub "mała dziewczynka" Jestem szczupła i mam 166cm wzrostu. Chciałabym to zmienić zaczynając od ubioru, który doda mi poważniejszego wyglądu, druga sprawa makijaż, tylko jak powinnam się malować? Smoke eyes odpada bo mam czarne włosy i ciemną oprawę oczu więc wyglądam w tym makijażu jak emo :o Fryzury nie zmienię raczej bo ostatnio fryzjerka obcięła mnie na krótkiego niby boba, chciałam mieć z przodu dłuższe włosy a z tyłu krótsze a ona obcięła mnie na równo i to dodatkowo mnie "odmłodziło" :o Teraz nawet nie bardzo mogę spiąć włosy. Będę wdzięczna za wszelkie rady. Proszę również o linki z modnymi ciuszkami :) Tylko nie piszcie, żebym cieszyła się że wyglądam młodo. Pewnie w wieku 30 kilku lat tak będzie ale teraz chcę żeby ludzie traktowali mnie poważnie.

Gość tez mam tyle
lat i wszyscy daja mi nieco ponad 30 ... to jest tragedia! korzystaj z tego :P no ok,ok zacznij ubierac sie jak biurwa czyli spodnie w kantke, pij codziennie, bedziesz miec naturelle smolke ajs, no jak bedziesz miec depresje to znacznie odbije sie na Twoim obliczu, badz bardziej smutna Tak na przyklad, tak po mojemu