Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Li lll ka111

Puknieta tesciowa!

Polecane posty

Gość Li lll ka111

Zostawilabys z nia 3 miesieczne dziecko? Czy ja jestem nadgorliwa matka czy ona jest walnieta? 1. wsadzila dzis paluch do herbaty z mlekiem i cukrem i wsadzila malemu do ssania do buzi 2. poniwaz maly wszystko bierze do buzi podtyka mu swoja upudrowana twarz, zeby ja lizal i sie cieszy, ze ja maly niby caluje 3. kiedy plakal, byl upocony ze az mokry a ja rozebralam go do pieluszki, chciala go wyniesc na dwor, zeby mu swieze powietrze dobrze zrobil ( w marcu!) 4. rozwiazaniem, kiedy maly placze jest dla niej wyniesienie go do orgodka i zostawienie tam, jako ze maly jest zlosliwy i stara sie nami manipulowac 5. chce na sile zaczec mu dawac stale produkty chco on ma dopiero 3 miesiace w lekarze mowia, ze na to za wczesnie 6. bawi sie z nim jak powalona- szarpie go , podnosi, sadza i wydaje dzwieki czarownicy, tak ze dziecko wrecz umiera z przerazenia i zanosi sie placzem, za kazdym razem, kiedy bierze go na rece 7. nie slucha, kiedy prosze, zeby czegos nie robila! 8. sadza go przed TV zeby ogladal kreskowki (on ma 3 miesiace!!!) Jestem nadgorliwa matka, czy ona nie jest przy zdrowych zmyslach? Prosze o obiektywna ocene

Gość czy ty masz meza
obcokrajowca ??

Gość nie wierzę że to prawda
pewnie nie lubisz baby i wypisujesz jakieś brednie :P

Gość Lilllka 111
To swieta prawda!!!!! Przysiegam!

Gość ja powiem tak......
no jeśli rzeczywiście to prawda to ja za nic w świecie nie zostawiłabym dziecka z kimś takim

Gość nie wierzę że to prawda
jeżeli to prawda, to normalna nie jest, mieszkacie razem?

Gość tak z pewnoscia tesciowej auto
rka nie lubi!nie wierzę że to prawda pewnie nie lubisz baby i wypisujesz jakieś brednie

Gość sesese
kobieto, trzymaj z dala dziecko od tej psycholki! moja teściowa popełnia "mniejsze przestępstwa" wzgledem mojej córeczki niż Twoja, a i tak wżyciu nie zostawiłabym swojego dziecka pod jej opieką!

Gość lillka 111
To prawda, ze jej nie lubie. Ale nie lubie jej wlasnie za to! I jeszcze za wpieprzanie sie w kazdy aspekt naszego zycia. Za wscibstwo (musi sprawdzic co za poczta do nas przyszla, po jakie tabletki ide do apteki a nawet jak sie zabezpieczamy przecd ciaza itp). I za bycie u nas co drugi dzien z niweinnym pytaniem/twierdzeniem "Nie masz noc przeciwko, ze wpadlam?". Za odbieranie telefonow w moim domu i za proponowanie, komus kto z nia mnie odwiedza herbaty, zanim ja to zrobie. Za zabieranie sie do sprzatania mojego domu, chco ja o to nie prosze! Ale najbardziej za to jak obchodzi sie zmoim dzieckiem!

Gość lillka 111
Czyli twierdzicie, ze nie przesadzam? Ze lepiej do zlobka zaniesc, niz z nia zostawic?

Gość synowaaaa
Moja jest podobna, nie przejmuj się. Mam 7 tyg dziecko, karmię piersią, mała bardzo ładnie przybiera na wadze a ona ciągle chodzi i tylko dopajanie jej w głowie. Jej zdaniem powinnam już dawać herbatki, wode, koperki, rumianki itp z butelki. Boję się dziecko zostawić żeby sama jej czegoś nie podała. Troche mnie pocieszyłaś bo myślałam ze tylko ja mam taką nienormalną teściową.

Gość czy ty masz meza
i robi sobie żarty ze cie deportują ?

Gość lillka 111
Synowa, a jak sobie z nia radzisz?

Gość sama jestem teściową
i radzę ci, jasno i wyraźnie powiedzieć teściowej, że to twój dom, twoje dziecko, będzie mile u was widziana ale powinna zachowywać się jak gość. Wychowanie dziecka to wasz obowiązek i zrobicie to po swojemu. No i uważam, że w tym trudnym przypadku lepiej będzie jak zatrudnisz nianię w ostateczności żłobek.

Gość lillka 111
czy ty masz meza - a dlaczego?

Gość amamamamammmama
powalona na bank