Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilneeeeeeeeeeeeeeeeee

czy w pociagu na trasie holandia polska sprawdzany jest dokument tozsamosci?

Polecane posty

Gość pilneeeeeeeeeeeeeeeeee

blagam jutro wyjezdzam wlasnie okazalo sie ze ukradli mi dokumenty czy w pociagu sprawdzaja paszport albo dowod czy wystarczy jakikolwiek dokument ze zdjeciem?

Gość pilneeeeeeeeeeee
skoro wszystkie te panstwa sa w unii europejskiej podobno granice zostaly zniesione. czyz nie?

Gość smierdzacy klocek
jakies 3 lata temu jechalam autokarem przez Niemcy, Francje i Hiszpanie i nigdzie na granicy nikt nas nie zatrzymal ani nie sprawdzal dokumentow. Ale za to raz jechalam sobie na jednodniowa wycieczke na Slowacje i pan celnik jak najbardziej sprawdzal wszystkim dowodziki i paszporty.Nie wiem czy w pociagach jest tak samo, ale ja osobiscie nie ryzykowalabym wyjazdu za granice bez dowodu lub paszportu (prawa jazdy nie uznaja), bo a noz a widelec beda sprawdzac i pojedziesz prosto do domu, a droga bedzie wiodla przez komisariat policji.

W zadnym pociagu nie sprawdzaja dowodow osobistych, wazny jest twoj bilet, a prawo jazdy tez wystarczy , to tez dokument, mam na mysli panstwa EU....Mozesz spokojnie jechac, ale dokument dobrze miec, nigdy nie wiadomo kiedy bedzie ci potrzebny, a roznie bywa....